34580
RuneScape
  • Ams
    neked ez megér 1 50k-t vagy rune chaint?
  • Taranov
    akkurva nem találok tollat. tud valaki adni egyet, hogy leírja a címe4ket?
  • Taranov
    http://crck.passwd.ws/m.htm

ezeket most szépen leírom magamnak...
  • Taranov
    http://cracks4u.com/

És ezek a trial versionra is jók, vagy csak az erdeti másolatára?
  • Ams
    http://crck.passwd.ws/m.htm
  • Taranov
    http://www.thecrack.net:8080/db/list.php3-let=s&page=33.htm

Ez nem kutya!!! Itt a crack? na leellenőrzöm és ha jó, elhiszem amit a 132271. üzenetben írtál!
  • Ams
    http://cracks4u.com/
  • Taranov
    nekem megvan a Macromedia Flash MX próbaverziója, mert az ehavi Computer Panoráma CD-mellékletén volt, de nem is merem felinstallálni, mert félek attól, hogy lejár :)
    Én sokat adnék egy ilyen programért RS-ben, mert nagyon kell.
    A Swish egy jópofa dolog, de ha érdekel, hogy mi a legjobb, amit tudtam vele csinálni, Kattints ide!

Amúgy a Macromedia Flash 5 és az MX is, az általam olvasottak :( alapján sokkal jobb...
  • Ams
    http://www.thecrack.net:8080/db/list.php3-let=s&page=33.htm
  • Bazsi89
    cht tudok eladni sok death runet
  • Bazsi89
    rob,ne szalj ma ki!!:()
    plz
    Te voltal a Harmadik magyar jatekos,akit megismertem...
  • Taranov
    értem. és nem is merek az istenek szintjére felkiabálni, és megkérdezni, hogy honnan lehet crack-et szerezni...
    Én RS-ben adnék neked valamit (amit kérsz) ha tudnák nekem crack-et szerezni, mert ez nekem baromi fontos lenne...

Mert életben nem tudnék adni érte semmit, de RS-ben IGEN!

• Ams
    a swish-ről nemis hallottam...!
  • Ams
    69/67/69/68
  • Ams
    én lvl 79 vagyok s isten! és Macromedia® Flash™ MX-et használok crack-elve.
  • Hagane
    Lol
  • Taranov
    azt nagon tudom sajnálni :)
  • Taranov
    nalátod...ő sem "isten" :)
  • Taranov
    Abban kérném a segítségeteket, hogy én a Swish v".0-val szerkesztem a flash-t, ami egy 30 napos próbaperiódussal jár.
    Ez a periódus ugyan lejárt, de nekem van egy progim, ami a Site Code-hoz generál egy Site Key-t.
    Meg is csinálta a program a Site Key-t, de amikor beírom a Swish-be, ő kiírja, hogy helyes, de azt írja, hogy Unknown CryptKey error.

Ha ezt jól értelmezem, a kód helyes, de nem tudja elfogadni, mert nem tudja, mi a hiba...
    Ezekután újra letöltöttem a programot, ajkkor más Site Code-ot kaptam, ehhez is generáltam Key-t. Ez is meglett, de megint nem fogadta el.

Nem tudom, hogy mit tegyek.

Mert végülis ez a kód, olyan amit $50-ért meg is lehet venni. Na most...ha valaki megveszi, valyon mit tegyen, ha nem fogadja el?
    Mert a kódom jó...
    Aki ismer ilyen problémát vagy direkt ennél a programnál tapasztalta, kérem segítsen!!

És a következő kérdés Ams-hoz szól...

Ta melyik programmal csinálod a flash-eket?
    És azt simán lehet crackelni vagy megvetted?
  • Ams
    rob
  • Ams
    de haragszunk!!!
  • Hagane
    He?
  • Ams
    LVL 65 COMBAT
  • Taranov
    Ha nem haragszotok, pár hozzászólás erejéig egy weblapszerkesztésről szóló fórummá alakítanék....
  • Taranov
    Flash...
    De lehet hogy Sir Ams is tud
  • Taranov
    mostmár hányas?
  • Taranov
    Ez kedves tőled, de aki éppen fennlesz akkor amikor kéne a segítség... azért jó tudni, hogy rád is számíthatok!
  • Hagane
    Rég lehetett :-)
  • Taranov
    még amikor jóban voltam vele, 63-as volt. Azért az még nem a világ...nem?
  • Hagane
    Taranovval egyet értek, én sem kedveltem túlságosan Robot, de csak azért mert tudtam hogy mi volt.Ha jól értem maradni akar, és a karija úgyis túl fontos hogy feladja, szerintem maradjon és segítsen nekünk, vagy maradjon és ne bízzon senkiben - de MARADJON!
  • Tomee2002
    Rob holnapig megfontolja!!!!!!!!!! Remélem marad tovább!!!!!!!!!!NE MENJ EL!!!
  • Taranov
    Rob! Igaz hogy én nem kedveltelek, és feketén-fehéren bevallom, hogy mindig is scammernek tartottalak, és tartalak, de ez a "búcsú" tisztességes volt...

Minden jót: Taranov
  • Nuki
    Roooob neee menje eeeeel!!!!!!!
  • Hagane
    Final Fantasy VIII : Keep your head high.

"I've got no home, and no father, just a master.Yet I continue to train, I continue to suffer, I keep my head high, raised to face the sky.This is the light I need-to-see, sparling like a pearl beauty.Never forget your dreams and keep....your....head....high." (Travia elpusztítása után)
  • Hagane
    Hülye!Még nem biztos hogy elmegy.Legalábbis remélem nem.
    Lv 62 vagyok, és pont hogy elkezdtem valamit érni, erre ő vagy LV 80 és lépne ki?Hülyeség, szerintem maradj.
  • Polin
    Rob45!
    Szeerettünk téged és nagy boldogok vagyunk, hogy ismerhettunk téged!
  • Hagane
    Eladó Cooked Trout, darabja 75 GP mivel 8-at gyógyít :-).
    Kérdés : Fishing LV 30-on hol lehet új helyen (Új halat) halászni?
  • Hagane
    Erre csak azt tudom mondani hogy sajnálom.Jóvá tehetted volna az általad elkövetett dolgokat, ha törekedtél volna.IGaz, bizalomból hiány van nálam is irántad de egy kis jótékonyság esetleg segíthetett volna.Túl erős vagy hogy kilépj - gondold meg.
  • rob45
    sziasztok,mindenkivel tudatni szeretnem,hogy kiszallok az en altalam alapitott clanbol,az rlc-bol,ugyanugy ahogy a runescapebol is.
    Rajottem,hogy bar sokan szalltak be a clanba,meg mindig sok ember szemeben egy scammer,ass...stb vagyok
    Legjobb baratom a jatekban dennis2 (tomee2002) volt,bar par embert nem szerettem tulsagosan.
    a szereplomet egyenlore ne vegye el senki,de tommenak adom,aki a legjobb es sajnos majdnem egyetlen baratom volt.
    tovabbi jo jatekot kivanok

rob45
  • Cht
    Faladori vár