34580
RuneScape
-
Matáv- Ahol az idő visszafelé pereg Nézzétek meg! -
Cht #13668 Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem. -
Cht #13667 Elutazok Szolnok mellé! -
Cht #13666 Majd vasárnap talizunk bye! -
Cht #13665 Jobban most nemmegy! -
Cht #13664
-
Köszi -
Amúgy aszt mondják, hogy az állam be fopg avatkozni az internetdíjakba, mivel az Európai Unióban a keresetekhez képest az internetdíjak, a magyaroroszágiaknak töredéke! a www.ma.hu-n olvastan Tegnap! -
Cht #13661 Majd igen -
MEGYEK! -
www.letoltes.com -
Naggyon tetszik, de meg tudnád csinálni, hogy lasssssabban mozogjjon? LűÉs ezt is Macromedia Fireworksel csináltad? Ű értem azt a progit :( Tudsz segíteni? -
Őszíntén?:) -
max payne? te nem is simered azt a játékot haggyámár.
1ébként abban igazad van hogy nincs sok tapasztalatom, de azér a faterom találkozott már "pár" vírussal -
Cht #13655 MILYEN A LOGOM??????? -
Cht #13654 Hagika: 1 -
Cht #13653 hagi: 2 -
Cht #13652 Hagi:3 -
Mivel nem jatszottam 5 honapja, ez nem is lehet kerdes. Sot mar rangedben is jobb Sign, szerintem mar ugy 71-es lehet belole. -
NEm fog megtörténni, habár trojanok bejöhetnek.EGyébkébként meg annyi tapasztalatod sincs mint nekem, pedig nekem sincs sok.. -
Mondom hogy nem magyarázok, neked fölösleges.Egyébként a Max Payne...na AHHOZ kell gép lol. -
Pénzt? -
érdekes, nekem még a morrowind sem akad, pedig ahhoz A gép kell:)
mind1, nem is értem miért idegesítem magam. Majd ha kapsz egy vírust ami rövidre zárja a géped talán tanulsz az esetből, részemről téma lezárva -
Cht #13640 Jóéjszakát mindenkinek! -
Cht #13639 638. adik üzim :) -
Cht #13638 Hagane wildben kapsz! -
Cht #13637 Moderálási alapelveink
A SuperGamez fórumai moderálva vannak, ezt a jogot a szerkesztőség fenntartja, a fórumok szereplői ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata.
A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni.
Szabályok
Témák törlése:
Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentősen eltérnek.
Hasonló tartalmú/című téma már létezése esetén.
Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Hozzászólások szerkesztése:
A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
Kísérletet tehet a hibás linkek helyreállítására.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Hozzászólások törlése:
Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott Hardver fórum/Moderálás topicban lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.
-
Cht #13636 13631: Online szerepjáték!
13632: Ezt mért kell?
13633: Ügyesen Hagane tudja! (ugye hagi?)
13634: Gondolom!
13635:
-
Thx. -
Passz :-) -
Cht #13628 jóccakát! -
Cht #13627 B) -
Anyám felébredt- lebuktam - mennem kell mindj :-) -
Cht #13625 :) -
Na thx :-P -
Cht #13623 Your are skilled in attack but fail in ranged
Enemy is skilled in attack but fail in ranged
Enemy is agile but with low faith
Your are strong but with low magic
Enemy is strong but with low magic
Arena Master announces:
Falador Priest Anti_Hagane Level (5)
vs.
Fast Rat Level (3)
--------------------------------------------------------------------------------
Battle Summary
Priest Anti_Hagane WINS !!! In 6 round(s).
Experience learned: 9
-
Ott lax(ative)?:-) -
Cht #13621 BP IV.ker az erdő mellett
-
BP, III.ker, A Viasat 3 székház mellett :-D -
Cht #13619 kb 170 km