34580
RuneScape
  • Cht
    :)
  • Cht
    Ingyen Cooking (57)
    Ingyen Smithing (lev 49,50)
    Ingyen Crafting (lev 43)
  • Cht
    sz**ja be de tövig (Andrew)
  • Cht
    Latest RuneScape News - 28th May 2002
    Two new members quests are now online.

In the first quest you must help the dwarves win a fishing competition. To start the quest look for the passage way at east kandarin.

In the second quest you must carry out a number of tasks for the monks south of Ardougne.
  • Cht
    Ém is!
  • Cht
    40
  • Hangianix
    Na azert. ;-))) Rakd be oket, kivancsi vagyok. :-)
  • Hangianix
    CSinaltal screenshotot?
  • Hagane
    Az igen :-)
  • Hagane
    Reggeeeeeeeeelt....no coffeeeeeeeeee......
  • Hagane
    Ja és emlékeztetnélek hogy a coal cert nekem 1.5K.A mithril meg mennyi is....?2.5K?:-D :-D :-D
  • Hagane
    Engem A Rune Large helmet érdekelne, mondjuk 50 coal certért?Vagy 50 cert és a Rune Med...
  • Taranov
    Figyelem! Adok el egy rune square shield-et 200k-ért, és adok el coalt 200-ért darabja
  • Hagane
    Asszem 30-35?
  • Nuki
    Hányas craftingal lehet bejutni a craft guildba?
  • Hagane
    Mi van?
  • Bazsi89
    ezaz 14100!!!!
  • Bazsi89
    99
  • Hagane
    A kis genya mázlista...
  • Cht
    Kábeles vagyok!
    1ébként csak azért enyyi mert RS volt közben meg 6 futó ablak + chat
  • Hagane
    Egyik barátom kábeles, ő dúrván 15 gigát szedett le, randomra, aztán letörölte, és még mindíg maradt korrektül a 180 percból kereken 10...elég brutális.
  • Disno
    »»»Tisztogato:
    Én nem szoktam semmit kapni de amikor a RS utáni kómámból felébredtem délben egy tábla csokit találtam a fejem fölött :-)
    »»»Bazsi:
    150/db yo lesz? Az addy kite-omat már eladtam :-( [pedig 90szénért yo lett volna... majd szerzek egyet :-)]
    »»»Cht:
    1 nap alatt 3 giga mp3?!?!
    Jah, a te logód is, meg Hangianixé is... :-)
    »»»Hungary:
    Te aztán csontos vagy! [prayer szint :-)]
  • Cht
    nope lol!!!!
  • Hagane
    Thanks.
  • Cht
    igen
  • Polin
    És ezt naponta frissitik?
  • Polin
    Miért írtad be háromszor?
  • Cht
    www.tip.it/runescape/arena
  • Cht
    Név szerint:
    http://runescape.webpunch.net/rstop.shtml
  • Polin
    Tomee: Küld el a képet a [email protected]!!! oks?
  • Hagane
    365K Fame?!Baszk...AZ IGEN!
  • Hagane
    JESSZUS!KERESSETEK RÁM MENNYI FAME-M VAN!!!!!!
  • Hagane
    Egyhangú kampányszöveg :-P
  • Bazsi89
    ADJON EL VALAKI RUNE LARGOT PLZ!

PLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZPLZ PLZ PLZ
  • Hagane
    www.java.com
    www.javascript.com
    Neze bazdmeg, ma mindenki és minden útban van, a kedvenceim mind hiányoznak (Ó, csak 233 kedvencem volt?!)
  • Tomee2002
    lécci segíts
  • Polin
    CHT: Hogy kerestél rá, hogy ki van a top listán?
  • Polin
    Szerintem a RS oldalon le lehet tölteni!
  • Tomee2002
    a Javat?
  • Tomee2002
    A képed kész honnan töltsem le?