34580
RuneScape
-
Téged nem érdekel? [(-_-)] -
Az akit érdekel az igen -_- -
Szerintem ezt fejezd be!!:)Mindenki tud szerintem mindent! -
Nem csodálkozom, hanem bosszankodom...:)
Szerined mennyibe kerulhet egy Microsoft vagy Dexxa vagy Geius vagy valami márkás billentyűzet? Szerinted olyan jobol melyik a egolcsobb? -
Szerintem ezt fejezd be!!:)Mindenki tud szerintem mindent!
-
Alulról felfelé olvassátok
GÓLSZERZŐ: Bouba Diophoz (30')
SÁRGA LAP: Petit (45')
KIÁLLÍTVA:
93' Vége! Szenegál legyőzte a világbajnok Franciaországot!
92' Petit lőtte középre a labdát, ám A. Cissé szögletre mentett. A sarokrúgás után Leboeuf lőtt jobbról, a léc alá, Silva megfogta a labdát.
90' Egy előrevágott indítás után Daf
ügyetlenkedett, a labda Henry elé került, aki tíz méterről, jobbal, jobbról lőtt, Silva elsőre felfelé ütötte a labdát, majd rávetődött.
88' Érik a meglepetés...
85' Az előre húzódó Leboeuf lőtt 18 méterről, középről, Silva biztosan védett.
82' Henry bal oldali szöglete után Trezeguet 12 méterről fölé fejelt.
81' Újabb csere a címvédőnél, Wiltord helyett D. Cissé lépett pályára.
78' Bouba Diop játszott össze Fadigával a balösszekötő helyén, majd 14 méterről, ballal magasan a léc fölé lőtt.
78' Bouba Diop játszott össze Fadigával a balösszekötő helyén, majd 14 méterről, ballal magsan a léc fölé lőtt.
75' Henry lódult meg a jobb oldalon, jól is adott középre, ahol Diatta szögletre mentett az érkezők elől.
66' Kapufa a másik oldalon is. Henry egy csel után 17 méterről, szép mozdulattal lőtt, és a labda a bal felső saroknál a lécről pattant vissza.
65' Fadiga tört be a balösszekötő helyén a tizenhatoson belülre, egy testcsel után elhúzott Leboeuf mellett, majd tíz méterről, ballal a lécre bombázott.
60' Cseréltek a franciák, Djorkaeff helyett Dugarry folytatta.
57' Egy perc alatt két francia helyzet. Előbb Trezeguet lőtt 17 méterről a bal alsó sarok felé, Silva bravúrral oldalra tenyerelte a labdát, majd még mielőtt odaért volna Henry, az alapvonalon túlra paskolta előle. A szöglet után Vieira fejelt nyolc méterről a kapu jobb oldala felé, Silva azonban ezúttal is védett.
56' Henry robogott el a bal oldalon, félmagasan középre lőtte a labdát, amely elcsúszott az érkezők elől. A jobb oldalon Wiltord még elérte, beadott, Henry pedig két méterről, óriási helyzetben csúnyán fölé fejelt.
55' Thuram indult előre nagy lendülettel a jobb oldalon, jobbal beadott, Trezeguet 12 méterről fejjel a jobb alsó sarok felé csúsztatta a labdát, és csak centikkel tévesztette el a kaput.
51' Cissé kapott sárga lapot.
46' Elkezdődött a második félidő.
45' Két perc hosszabbítás után véget ért az első félidő.
45' Az első félidő hosszabbításában megszületett a világbajnokság első sárga lapja, amelyet Petit kapott Diouf buktatásáért.
43' Wiltord lőtt 16 méterről, jobbal, laposan, Silva előredőlve védett.
42' Djorkaeff vállalkozott távoli lövésre, mintegy 26 méterről, a labda jócskán fölé ment.
38' Djorkaeff végzett el szabadrúgást 28 méterről, középről, jobbal a kapu bal oldala felé csavarta a labdát, amelyet Silva biztosan fogott.
35' Thuram jobb oldali bedobása után az ötösön álló Henry húzta a kapu elé a labdát, középen Trezeguet próbált fejelni, Cissé azonban mentett.
30' Vezet Szenegál! Diouf sokadszor rázta le magáról a francia védőket, ezúttal a bal oldalon játszotta tisztára magát, majd az alapvonaltól laposan középre gurított. A labda elsuhant Barthez előtt, majd a menteni akaró Petit lábáról Barthezre, onnan az érkező Bouba Diophoz került, aki két lépésről, a földön ülve a kapuba kotorta a labdát, 0-1.
27' Fadiga végzett el szabadrúgást jobbról, az oldalvonal mellől, ballal jól ívelt középre, Barthez kimozdult a kapujából, megfogta a labdát, majd kiejtette, ám még mielőtt baj lett volna belőle, ismét rávetődött.
23' Henry passzolt a tizenhatosnál helyezkedő Trezeguethez,aki átvette a labdát, majd középről, 15 méterről, jobbal a bal felső sarok felé csavart, a labda a kapufáról vágódott vissza a mezőnybe.
20' A címvédő majdnem rácáfolt az előbb írtakra. Barthez kirúgása után Trezeguet vette át a labdát a balösszekötő helyén, a tizenhatos vonalánál, ám ütemet tévesztett, így a kapujából messze kilépő Silva - ha üggyel-bajjal is - mentett előle.
20' Az elmúlt tíz percben egy idegesen, sok hibával futballozó francia válogatottat láthattunk, míg a szenegáliak nagyon fegyelmezetten, taktikusan, és helyenként látványosan játszottak.
10' Diop lőtt 30 méterről, jobbal, Barthez gond nélkül fogta a labdát.
6' Diouf tört be a tizenhatoson belülre a jobb oldalon, az alapvonaltól jobbal, laposan középre gurított, Fadiga 15 méterről ballal, a bal alsó sarok felé lőtt, Barthez azonban biztosan védett.
3' Thuram futott el a jobb oldalon, jobbal, beadott, a kaputól 13 méterre álló Trezeguet rosszul találta el a labdát, amely elszállt a kapu jobb alsó sarka mellett.
1' Máris itt az első helyzet. Fadiga végzett el szabadrúgást mintegy harminc méterről, ballal,lágyan a tizenhatoson belülre ívelte a labdát, amelyet Diouf Barthez kezébe fejelt.
1' A fehér mezben játszó szenegáli válogatott kezdte a nyitó mérkőzést, ezzel elkezdődött a XVII. labdarúgó-világbajnokság.
-
Uruguay-Dánia jelnleg:1-1
Rdrigeuz nagyon kemény gólt lőtt! -
Semmi bunfóda nem volt azt hitték, hogy ezek az Afrikaiak tök bénák és így orra estek! -
>>>Lost Soldier:Azé' kicsit égő a FR.-nak (hisz ők nyerték a tavalyi VB-t), hogy kiszíttak a Szenegáloktól! Szerintem meg vót bundázva, csak hogy a Szenik is kijuthassanak a VB-re...
-
Elkezzdödött az Uruguay-Dánia mérkőzés! -
Írország-Kamerun 1-1
Végleges!
Urugay-Dánia
Most kezdődik! -
Bazki!
Ez kemény!
Franciaország-Szenegál 0-1
Irórszág-Kamerun 1-1? (még nincs vége)
Majd értesítek!!!
Aki nem szereti a focit a szóljon! -
Na?;-) -
Ha a legolcsobb, akkor miért csodálkozol?:-) -
34 millira gondoltam, csak a billentyuzeten lebénuilt az osszes szám,. és jel, csak a numpadrol tudok számot és ilyen jeleket: - + * /
naggyon cool helyzet. ez volt a legolcsobb billentyuzet... -
Tomee 2000-nek uzenem: Nem tudok screenshotot kuldeni, mert nem fér rá a freemail-es címére, átaéakítani jpg-be pedig..........addig nek jut el a tehetségem :) -
3 milli gp.....potom :) -
Nem tudsz egy oldalt ahol értelmesen magyarul le vannak írva a member questek? Mert sajnos nem tudok elég jl angolul, mondjuk még a Dridic Ritualt le tudtam fordítani, de a hosszanakat nem.,... -
sztem is jobb a linkin park -
Azt csak úgy gondoltam, hogy a műfajban, de amúgy ha látnád, úgy tudok énekelni mint a Limb Bizkit,,
A playback nem bonyolult dolog :) -
New Wave Logo :-P -
Nuki #14267 Yo! És az enyém? -
Linkin Park Limp Bizkit SHIT!
Techno rulz! Mellow Trax, Prodigy 4eva!
»»»Hangianix:
Ha acc CD-t felírom a sztekterembből mer ottfelejtettem :-) viszont 1 hétig nem tok bemenni, ződ tábor. De ha kitörli elcsórom a 850-es P3asát :-DDD
»»»Lost Soldier:
Adok el iron bart, de majd később :-) -
Na milyen a logóm! Dennis2 csinálta nekem és ezért nagyon hálás vagyok! -
És TARANOV azert mert ki log out-oltál!

-
Mi van TARANOV a multkor azt mondtad hogy a LIMP BIZKIT A KIRÁLY!!!
(De mondjuk a LINKIN PARK jobb!)
-
346.555! iron bar vennék! Mert akkor leszek lvl 99 smithing!
Az csak 346555*100=34655500gp! nem sok! hehe! -
Ello.
Ha valakit érdekel 200 coal certér Rune chest,Rune leg,rune long az keressen fel -
RS Guide is down
If you want to contact me or you want more info about our other sites and projects you can write me an e-mail
However, RS Guide will not come online again, so don't ask about it ! Also it will not be owned by somebody else.
We were not interested in Runescape since long time and because this site is free and boring for us it's mainly only wasting our time. Also we don't agree to support games with a playerbase of 90% immature kids any more.
Thanks to all staff members for your help with RS Guide
Visit Zybez if you need any more help about Runescape.
IMN
-
Dennis2:
Küldd már el végre azt a k**va képet! -
Kai:
Most újítottak Andrew-ék(Runescape) úgyhogy nem érdemes CHEAT-elni, mert elvileg vmi 100% biztonságuk van cheaterek ellen!
Aruns:
Volt egy jó oldal, de egy pár napja megszünt amúgy nagyon jó volt!
www.rsguide.com
-
Aruns #14256 Köszi, az angol oldalt ismertem, de a magyarokat nem. Tudok angolul, de ott nincs minden fenn - vagy csak én vagyok hülye és nem találom). Csak a tiszanet.hu/halozat oldalt ismertem magyart.
Majd jövő héten végigcsinálom a maradék questeket. -
Magyar nyelvű leírások a magyar klánok oldalain találhatóak.
Amennyiben érdekel, ezek itt vannak:
runehunger
nlgrc
rlc
------
Ha anglusul is tucc, akkor ajánlom ezt az oldalt:
tip.it -
DÖÖÖÖGÖLJÖN a LIMP BIZKIT!!! -
Na ja, nekem is kellene tanulni, hogy rendesen megcsinaljam az oldalam. :-) Anno egy haverral megvettuk a domain nevet is hozza, akkor mar nem frissitettuk fel eve. :-))) Kb. 2 eve semmi nem valtozott a lapon. :-) -
nem olyan eccerű :(( -
Php-t mar kisujjbol nyomod? ;-))) -
mármint az sk-k közül a legjobb :)) -
Az eddigi legjobb. Bar nem tudom, hogy ez dicseret e... :-))))))) -
hogy teccik az új logóm?