34580
RuneScape
  • Taranov
    rendben, feljössz a az rs-re? vagy mán fenn vagy?
  • Hagane
    Még szerencse...jó sportot meg nem lehet mondani, a dopping színte mindenhol ott van, de fura, és pedig vonz a curling X_X.Na de OT vége....
  • Polin
    Amúgy mondtam már, hogy nem a magyar focit nézem!
    Taranov: a toll ára megfelelő nekem!
  • Hagane
    Heh.
  • Hagane
    Lumpenproli!!!LOL!
  • Taranov
    Én ezeken a proletár focistákon és szurkolókon nem tudnék nevetni, hanem csaak örülnék, hogy én nem ilyen vagyok.

Amúgy egyszer voltam fradi meccsen, de nem volt nagy bunyó, csak egy kicsi....csak nem értettem, min bunyóznak igazán :)
  • Taranov
    mindig megpróbálom olcsón megúszni, remélem ezen nem csodálkozol...
  • Taranov
    van benne valami igazság...
    Én nagyxon utálom, hogy a suliban is, és az RS-ben csak Bone01 és Balusz 1 folytonosan rondán beszélnek és mindenkit megsértenek, az embert háta mögött mondanak róla rosszakat, és ha egy nagyobb társaság gyűlik össze, valakit biztos kipécéznek és elkezdik gúnyolni.
    Néhány ember akkora nagy lumpenproli, hogy az felháborító.
    Igazából nem Haganéra gondolok, mert ez egy szolidabb móndja a szemétségnek, de amit Bone01 és Balusz 1 csinál....az....

Én amúgy egy osztályba járok Bone01-gyel Balusz 1-gyel és Dead Neo-val, és nagyon jól ismerek az ilyen (elnézést minden érintettől) BÜDÖS CIGÁNYOKAT!
    Nekem nincs bajom amúgy a cigányokkal, de a RENDES CIGÁNYT ROMÁNAK NEVEZEM...DE EZEKET CSAK A BÜDÖS ROHADTZ CIGÁNYHIOZ LEHET HASONLÍTANI...
  • Hagane
    Olcsóbban úsznád meg mint én, valószínóleg, heh.
  • Taranov
    Az 500 toll kell. milyen lenne ha adnék érte 1600gp-t?
  • Hagane
    Ez még istenes, de téged asszem (Nem biztos) nem hurcoltak ki Fradi-UTE meccsre, aminek a végét RÖHÖGVE sem tudom elmondani.Bunyó volt, én meg a bejáratnál vártam már 15 perc után, heh.Láttam is mindent, és közben igencsak be voltam szarva X_X
  • Taranov
    Én is úgy vagyok vele, mint te! Képesek egy hülye labda és némi dicsőségért nullára robbani. Mert az idősebb volt focistáknak már mindenük fáj, meg teledoppiongolták magukat.

Szerintem az egész egy primitív játék...
  • Hagane
    Ja, mert ő mit csinált hetekig?Egyrészt, másrészt még te panaszkodtál hogy OT minden -_-
  • Hagane
    ÉN SEM JÁTSZOK!Mér' látsz fenn?Ez a másik, mindenki baszik figyelni rám.Tisztelet a kivételnek.
  • Ams
    én sem tudom.. de legyen már offtopic off!!
  • rob45
    Szerintem mindenkinek joga van a fórumon azt irni,amit akar,amig AZ ÖSSZES többi embert nem zavarja,én is voltam ilyen,de megbántam,remélem te is ezt teszed hagane,mert nem lehet mindenkit rögtön barmozni meg anyázni,nem civilizált dolog,bár igazából nem az én ügyem

ui:valaki tudja,hogy kell a fireworks-el mozgo logot csinalni?
  • Ams
    ez rossz hír DE azért nem kell ordibálnod.. és én nem tudnék játszani , ha ilyen rosz hír-t kapnék
  • Hagane
    Ez úgy nem lenne nagy gond hogyha nem lenne fia, akit felnőni akar látni, de nem fog.Illetve akkor is nagy gond lenne, de nem ekkora.Ő még nem akar meghalni!
  • Hagane
    Többek közt az ha ő is anyázik akkor én miért ne?Másrészt a foci nem tartozik ide mint elmondtam.Harmadszor nem a ti nővéretek képébe vágták hogy nőtt a rosszindulatú daganata, és hogy jkétszer akkora, MAXIMUM fél éve van.ÉRTVE?!
  • Ams
    mi azaz ok?
  • Hagane
    Megvan rá az okom hogy leugassam.
  • Polin
    Kössz Sir!
  • Polin
    eladó 500 toll egy repülő halászbot és egy saph ammy of magic!
    Akinek kell keressen fel!
  • Ams
    ilyen hozzászólással sztem. nem ő a barom...
  • Hagane
    Azzal a külömbséggel hogy az Arenascape Runescape törzsjáték, EZ MEG A KÚRVA RUNESCAPE FÓRUM TE BAROM!
    A foci meg a ki a... érdekel?Egész őszíntén?Menj bassz be és remélem agyonvernek -_-
  • Horny Keeper
    Német szaud meccs az 8-0 lett te vad állat!:))))
  • Polin
    Figyuzzatok! és amikor ti rakjátok fel, hogy az Arenascape-n kit, hogy öltetek meg ez ugyanaz!
    Amúgy Hagane a magyar foci egy nagy szar, de külföldi az már valami!
    Kapisgálod!

Németország-Szau-Arábia 6-0
    Uruguay-Dánia 1-2
    Írország-Kamerun 1-1
    Franciaország-Szenegál 0-1

Eddigi eredmények!
  • Hagane
    Te szerencsétlen, ezt egyszer már feltettem ide!
    (Jah, ideges vagyok mert basztok észrevenni a nyilvánvalót)
  • Hagane
    Kúrvára nem.Egy jó Manchaster VS Real Madrid meccs még ESETLEG, de egyébként kúrvára nem.Hülyeség, sok buzi azon verexik szerintük ki a király amikor mind2 SuXX.Lásd Fradi és UTE.
  • hungary
    This is from Runescape.com.....

Massive crackdown on cheating players.

As part of our promised commitment to stamping down and stopping cheats in RuneScape we have developed a new system to automatically detect people using macro/bot software to gain stats unfairly.

It clearly says in our rules that using software to automatically play the game for you and raise your stats for you is cheating!. This will not be tolerated. It is just not fair on the players who play the game honestly and get their levels fairly.

Our new system is extremely efficient and accurate, and in the last 24 hours we have already identified nearly 2000 players who have been cheating in this way. We also believe that we will be able to identify all future offenders and will continue modifing and improving our detection software to do so. From this point on if you use a macro or use a modified version of the RuneScape client, it is almost 100% certain that you WILL be banned or erased.

Since these people gained their stats/items unfairly we have unfortunately had no choice but to completely wipe the stats and inventory of the aprox 2000 people who we have caught using macro/bot software. It seems obvious that these players should not be allowed to keep what they did not gain honestly in the first place.

If you are one of the people who we stat-wiped then whining and making excuses to us won't help. Our new system is designed to have a 0% rate of false positives, and we KNOW you were cheating. The stat-wipe is irreversable, so if you want to get your stats back then the only way to do it is to start playing the game fairly, and EARN your way to greatness like everyone else has to.

Click here For a complete list of all the people who have already been stat-wiped. We expect to catch more people at it over the next few days. I hope this proves we are deadly serious about stopping this cheating in runescape.
  • hungary
    akkor ha udaersz a 99 lvl smithinghez csinalj mán nekem egy 2h swordot :))

• Horny Keeper
    Én meg csak viccelte:)
  • Lazarus
    Szerintem igen
  • Horny Keeper
    NEM:)
  • Tisztogato
    ez jobb nem??
  • Tisztogato
    Ilyen volt
  • Tisztogato
    Tisztogato