34580
RuneScape
-
telnet brutal.ktk.bme.hu 2222
Futtatasba! -
Ez szar ügy!!!! -
>>>>>hagane
hanyas szintu vagy arenaban? -
pfuh,elmult...
a halokartya ert hozza a procihoz -
aaaaaa
mar fel oraja!!!!!!!!!!!!4 -
nálam is volt már ijen, magától elmúlik -
tok szar...Bekapcsoltam a gepem es olyan hangod ad,mintha egy chipben lennek es cikaznanak az aramkorok!
NEM BIROM!!!!!!!! -
>>>>>>>Deesno
Megvan a LOD? -
dio2 a kiraly!!!!!!! -
De igen, azonban vannak akik ezen felűl rendesek, és vannak akik nem.
Így viselkedik a Mravik is, a Vecseri, de ők legalább rendesek. Bone01 meg a legmocskosabb cigány...de komolyan :) -
mióta billentyűzetproblémáim vannak, nem nagyon tudok haladni. és az évvégi dolgozatok miatt még kevésbé.
Lesz egy fél hónap, amikor nagyon fogok haladni, mert beszerelik az ISDN-t, tart a Mindenkinek csomag és nincs suli.
Amúgyy veled milen árban egyeztünk meg?
170? -
Én megbocsátok. Amúgy Lost Soldier>>> Sorry, hogy tegnap este nem tudtam visszamenni, de kifingott a keyboardom, és még az rs jelszavamat se tudtam beírni, mert az összes szám lebénult.
Még a numpad is :((
Majd kell vennem egy új keyboardot, mert ezt is (amivel most írok) a szomszédtól kaptam kölcsön 2 órára.
>>>Szerintetek mennyibe kerüle egy márkás billentyűzet? (a legolcsóbb)<<< -
gondolod, hogy van 3 milkája?
Ez olyan, mint a csont, akinek rune kite-ja van (állítólag) de még a rune largera nem gyűlt neki össze :)
A 3 milka mese--- -
te ki vagy? -
Mondasz vaamit! -
először ki kell "érdemelni" hogy mindenki szivassa. Még jóbbá is tudná tenni, de sose szól vissza, mikor az rs-ben kérem tőle a pénzemet. Ha van 3 mirkája, akkor lazán visszatudná adni azt a 200k-át, és nem cseszegetnék őt. -
báze! Pasc! Kár hogy nincs eredeti Dio2-d! Hű baze! 256 mega rammal alig laggol! Meg dueleznek mint állat! Pikkpakk szereztem 100k-t :-) -
Rob "piszkálásával" kapcsolatos állításoddal... -
Na csövi mindenkinek! Páááá! -
Az állításom 1. vagy 2. részével van baj? -
ja és még 2:
»»»Tisztogato:
Előző logod kifejezetten jobb volt :-)
»»»Taranov:
Hol tartasz a szenekkel? -
én is szeretem a focit, de csak jácni, kár hogy tök béna vok :-( -
hát ezzel kúrvára nem értek 1et... -
Örülök! -
én szeretem a focit!;-);-) -
hmm..
Gyerekek ne piszkáljuk rob-ot jó! PLZ!!!! Gondolj bele neked milyen piszkosul szarul esne, ha ezzel szívatnának egész életedben! Nem esne jól mi???
Ja és mindenkinek bocs a fociért azt hittem hogy nem utáljátok ennyire! -
>>>>>>>Rob45
Szerintem mindenkinek joga van vissza kapni a cuccat amit mar egy honapja kolcson kertel és elegem van a kifogásaidból amikor 3 millád volt akkor is szartál rá!!!!!!!!! Úgy kerese a pénzed hogy cuccokat lopkodsz!!!!!!!!!!!!!!!
És sunyizol állandóan! -
hi, lol -
Hali Marc. -
>>>Hagane 14327
a sakknál általában nem szoktak doppingolni... :)
>>>Taranov 14321
nem vetted még észre, hogy szinte mindenki így viselkedett az osztályban?
>>>Lost Soldier
figy, nem tömnéd ezeket egy másik fórumra, ahol ez a téma? Kösz
>>>Rob45
a közeljövőben megtudnád adni a tartozásod?
>>>Kain Hansen
én úgy hallottam, hogy csak azokat a cheatelőket dobják ki automatikusan, akik megváltoztatták az rs mappában a dolgokat. A makrókat nem dobja ki automatikusan, azokat a moderátorok dobják ki. De ezeket csak hallottam. Egyébként keressetek itt az EzMacrost: www.americansys.com -
Tile helyett plank, elnézést... -
Ügyes!Még 76 Lesser és behozol!Meg egy NAGY mázlival megölt Greater...
(Még amikor a Tile-okat kerestem belefutottam lefele egybe, de tudtam hogy van Greater ezért vittem silverlightot.Csak azért élek :-P) -
megöltem életem 1. lesserjét! -
De ERŐSEN ajánlom a Mistral Computers-t.ERŐSEN *NEM* Az Apple-t :-\ -
Változó. -
nem! -
Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerülhet egy legolcsóbb márkás billentyűzet? (LOGITECH, GENIUS, Mikroszaft..) -
a lumpen csak a prolinak a súlyosabb változata, :)
Aki nemcsak műveletlen, munkakerülő, hanem másokat (akik pl. tanulnak) leszólja, hogy miér tanult, miért olvas olyan primitív dolgokat.
A lumpenproli szurkolón pedig azt értem, aki kiröhögi az értelmiségieket. és azt gondolja, hogy a focimeccs sokkal érdekesebb, és a pénzt is "koldulással" keresi meg... -
Csak a Prolly-t. -
nem ismered ezt a szót?
De a prolit ismered, nem?