34580
RuneScape
  • Dead Neo
    Tudom Márk!
    Taranov küldte el neked!!!
  • Crokin
    Oszt` a B.netet is latogatod? Nem hinnem, mert kulonben ismerned Crokin nevet
  • Disno
    Hát én :-)
  • Crokin
    heh, mi az hogy en is Dio1-ezek? Miert, meg ki?
  • Disno
    Visszatérteeem!!! Egy hét alatt csak ennyit írtatok? Méxerencse :-)

»»»Cht:
    Gebass!!! Sittre köll vágni őket!!! Baromállatok!
    »»»Bazsi:
    Ecsém...CRACKELT... nem az originál exével kell elindítani -> nem lehet peccselni tudniillik a peccs módosítja az exét és tudniillik a legújabb peccs köll a bnetre...
    »»»Crokin:
    Te is Dio1ezel? :-)) Mikor?
    »»»Hagane:
    Ha én veled lennék védő akkor tuti nem kapnál bikákat, 80%-ot lábammal blokkolok :-DDD

Gebasz yo volt ez a tábor. jöttek egy rakás 14 éves 1 napra, telefüstölték a rötyit, estére úgy beálltak a piától mint a gerely, már csak a geciszag hiányzott.......
    Na meg este 9kor mentünk a medencébe úszni :-)

»»»Sir Ams:
    Megbassza a kurva isten a sok AS szart....
    »»»Pascale:
    Grat! Megyek én is :-)) Műxik a LOD lehet hogy Jani is gyün. Holnap 3tól ok? Pont akkor kelek :-D
    Jah és mp3portal.hu-ról töltsd le a Sunshine 2002-t! Csak az a begasz hogy túl sokan vannak fönn és már 1 órája próbálkozom :-((
  • Taranov
    Ez a
    tanfolyamszervezo cég linkje.
  • Taranov
    Ez a Macromedia Flash MX tanfolyamszervező cég linkje
  • Taranov
    rájöttem
  • Taranov
    ezt nem értem.
    Mindig a ling taget-je elé teszi, hogy http://www.supergamezhu
    már sikerüéni fog
  • Taranov
    Ez a tanfolyamszervező cég website-ja.
  • Taranov
    nem sikerült link :(
  • Taranov
    Ams: Mi a legfejlettebnb flash, amit Macromedia Flash-sel tudsz csinálni?
    Én lehet, hogy beiratkozom egy Macromedia Flash MX tanfolyamra. Ez a tanfolamszervező cég linkje. Most le van értékelve. Egy 40-50 órás tanfolyam 44ezer Forint és csak egy HomeSite vagy Dreamwearer tudás a feltétel. És cserébe kapsz egy oklevelet, egy középfokú Flash-kezelői oklevelet, amit munkavállalásra is lehet használni, amennyiben van munkavállalási igazolványod.
    Szem elég érdemes ere befizetni, mert az felnőttkorunkban is megmarad.
    Ti hogy gondoljátok?
  • Taranov
    Ez mi???
  • Taranov
    RuneScape-ben mi a neved?
  • Taranov
    :-)
  • Taranov
    E-mail-ben küldjem?
  • Ams
    --------------------------------------------------------------------------------

Falador Wizard Sirams Level (38)
    vs.
    Count Draynor Level (43)

--------------------------------------------------------------------------------
    You are 2 rank Archer !!
    You are 2 rank weaponmaster!!
    Enemy is skilled in attack but fail in ranged
    Your are agile but with low faith
    Enemy is strong but with low magic

Preparations
    Sirams Casts Week Rain Magic Shield around him. It can prevent 8 hits
    Count Draynor Casts Wind Magic Shield around him. It can prevent 17 hits

MAGIC
    Sirams cast Water Strike and
    HIT for 5
    Count Draynor heal for 5 hits

Sirams 33 Hit || Count Draynor 40 Hit

RANGED
    Hits with Armour Piercing arrow for 12
    Count Draynor heal for 6 hits
    You fill Count Draynor with arrows and HIT for 7
    Count Draynor heal for 6 hits

Sirams 33 Hit || Count Draynor 33 Hit

Round 1

Sirams attacks with Iron 2-H Sword and hits for 4 damage

Count Draynor attacks with Bite and misses

Sirams 33 Hit || Count Draynor 29 Hit

Round 2

Sirams attacks with Iron 2-H Sword and hits for 5 damage

Count Draynor attacks with Bite and is blocked with Iron Kite Shield

Sirams 33 Hit || Count Draynor 24 Hit

Round 3

Sirams attacks with Iron 2-H Sword and hits for 5 damage

Count Draynor attacks with Bite and hits for 5 damage
    Your Shield reflected 3 hits back to Count Draynor
    Sirams heal for 2 hits

Sirams 33 Hit || Count Draynor 16 Hit

Magic - Round 3 -

HIT for 5

Sirams 33 Hit || Count Draynor 11 Hit

Round 4

Sirams attacks with Iron 2-H Sword and is stopped with Vampire Flash

Count Draynor attacks with Bite and hits for 8 damage
    Your Shield reflected 3 hits back to Count Draynor

Sirams 28 Hit || Count Draynor 8 Hit

Round 5

Sirams attacks with Iron 2-H Sword and is blocked with Vampire Flash

Count Draynor attacks with Bite and hits for 8 damage

Sirams 20 Hit || Count Draynor 8 Hit

Round 6

Sirams attacks with Iron 2-H Sword and is stopped with Vampire Flash

Count Draynor attacks with Bite and hits for 7 damage

Sirams 13 Hit || Count Draynor 8 Hit

Magic - Round 6 -

HIT for 4

Sirams 13 Hit || Count Draynor 4 Hit

Round 7

Sirams attacks with Iron 2-H Sword and hits for 4 damage

Count Draynor attacks with Bite and hits for 7 damage

Count Draynor fall unconscius on arena floor.

Sirams 6 Hit || Count Draynor 0 Hit

Battle Summary

Wizard Sirams WINS !!! In 7 round(s).
    Experience learned: 248
    Your leader get: 7 exp.
  • Hangianix
    Nehogy eladd, 5 az semmi ;-) Es fogy.
  • Hangianix
    Ha megvan az osszes runad, akkor a varazslat listan mas szinu lesz az elerheto varazslat (ha jol emlekszem ;-) ) talan sarga-feher, es ra kell klikkelni a varazslat nevere.

Horgaszni pedig alacsony szinten csak haloval lehet. Meghozza Port Sarimtol delkeletre.
  • Hangianix
    urna ;-))) ez aranyos ;-)))
  • Zsooo
    Nincs olyan, hogy "javítani az amulett tulajdonságát". Van félkész 'xxx amulet', amiben még nincs varázserő, ezt lehet "enchant"-elni, ekkor lesz belőle 'xxx amulet of yyy'.
    Ruby-ig bárkinek bármit megcsinálok, ha hoz alapanyagokat.
  • Ams
    ne gyere már mindig ezzel:"Bazdmeg, majd akkor ugass ha azon átmentél amin én, jó?" ennyi erővel megölhetsz 1000 embert, újra erre hivatkozva
  • Hagane
    Te csak ne oktass ki kisfiam, sokkal keményebb vagyok mint amit te tudsz, de nem vagyok kúrvavagány, de ott a kúrva Tip.it.Bazdmeg, majd akkor ugass ha azon átmentél amin én, jó?És ez engem sem hatlmaz fel, de te csak ne oktass ki jólvan?!
  • Aruns
    Hagane:
    szerintem az adott játékokról szóló fórumok pont ilyen kérdésekre valók (bármennyire irritál is ez téged).
    Azt, hogy alkatrész, azért írtam, mert rövidebb, mint a Cosmic Rune és a Fire Rune.

Gondolom a való világban is ilyen szerény képernyőarc vagy. Csak így tovább, de lehet, hogy párszor még jól pofáraesel (amit magadnak köszönhetsz)
  • Hagane
    Alkatrész!ROFLMAO!Nem is rossz ötlet.
    Csavarkulcs, Screwdriver, Hammer - ezekkel korbácsolj alkatrészekből kocsit!Meg legyen TV amin a Technician Skillt lehet javítani, és kocsival lehessen menni, idő és pénzmegtakarítás ^_^.

Megjegyzés : Hangulatom a zene formáját ölti fel, itt meg a "Force Your Way" dübörög igen hangosan >:->
  • Hagane
    Nemhogy a Tip.it-en nézné meg...
  • Aruns
    Az enchant amulet spellek ideiglenesen, vagy véglegesen javítják az amu tulajdonságát? Nekem ruby strenth amum van, a lev. 49-es míagicet igénylő lvl. 3-as enchant mit és mennyit javít az amun?
    Ha a szükséges alkatrészeket odaadom, akkor valaki megcsinálná ezt nekem az amuletemen (warrior vagyok és csak 27-es a magicom)?
  • Cht
    Én se!!!
  • Cht
    B)))))))
  • Polin
    Fasza ez a magyar játék csak még egy kicsit nem értem!
  • Lord Marcus
    kis alkoholista viktor... Nekem megvan az a kép.
  • Dead Neo
    Figy. TARANOV!
    Amikor te ezt olvasod én már nem leszek itt és nem látom hogy mit irsz!
    De légyszives küld el azt a képet amikor iszom!!!
    Cselekedetedet előre is köszönöm!
  • hungary
    ha meg van a két fél pajzs, akkor állj ki a piactérre, és hangoztasd, hogy vennél.
    Lehet általában kapni.
    én 300gp-t fizettem érte.

sok sikert
  • hungary
    14540
    nálatok milyen a vonal?
  • hungary
    szerintem úgy 2k5gp-t :))
  • Cht
    Hagi 3..2..1 lejárt!
  • Pascalesp
  • Pascalesp
    Hali mindenkinek, hogy máá' rég nem voltam, de a mostanában a Larkinort nyomom(larkinor.index.hu)
    Kbiaxott yo, magyarnyelvű játék, ami vagy 20x összetettebb mint az Arenascape...
    Már 7-es szintű vagyok abban. Nagyon poén játék. Lehet benne bányászni(ásni), varázsolni, páncélokat,fegyvereket venni,különböző receptekből varázstárgyakat,fegyvereket csinálni, Vannak labirintusok, vehetsz magadnak házat, vannak küldetések, tulajdonságpontokat lehet elosztani, szóval BAROMI JÓÓÓ!
    Ja és a monsterek(paar név):
    Büdöscsőrű keselyű, Ork harcos, Gebe városi lándzsás, Kövér városi őr, Szellőelementál, Emberevő eszköz, Kéz, Emberevő pitypang, Részeg kalóz, Törpe csatasün,Szúrós dinnyehéj ...stb ...stb ...stb ...
    Kb. 300 különböző monster
    Nagyon,nagyon,nagyon KIrrÁjj!
  • Cht
    El!
  • indian

Hová tűnt Tomee?