34580
RuneScape
  • Taranov
    Megnyitottam a Jingis Clan weboldalának egy részét. még hibás, de már megvan
    :)
  • Taranov
    lol
  • Taranov
    oké, félreteszem. már van 130 db. lassan meglesz az 1000 :) Mikor jössz vissza? Azért kérdem, hogy mennyire siessek!
  • Taranov
    hmm. értem. ebben az esetben tényleg igazad van, hogy a szakterületeden jó vagy. Amúgy Haganénél ezerszer rosszabbak vannak. Hagane a jobbik eset. :)
    Te nem ismered azokat a kibaszott lakótelepi állatokat akikkel egy suliba járok.
  • Ron Ragm
    én nem veszekszem, ő veszekszik:)
  • Aruns
    Taranov:

27 múltam és miután elvégeztem egy egyetemet, jelenleg PhD hallgató vagyok. A magam szakterületén nemzetközileg elismert és jegyzett kutató, akihez sosem fog felérni az az elmebeteg idióta haverotok.

Nekem nagyon lenne mire ugatni, de a kis cimborátok úgysem fogná föl, hogy miről is van szó, úgyhogy nem is teszem.
    Vagy kinövi, hogy ilyen hülye, vagy nem (szerintem aki ilyen súlyosan adja elő magát, annál nem fog elmúlni sosem)
  • Hagane
    Csak én és az a kis Bukaresti kúrva a senki, ismét elnézést...
  • Cht
    Igen
  • Taranov
    CHT! Mennyi időre mész el? Ha meglesz az 1000 coal, félretegyem, ugye?
  • Taranov
    te is jól megmondtad, és legalalább nem mondtad, hogy nemzetközi szaktekintély vagy és legalább belátod,hogy itt mindannyian nagy senkik vagyunk,
  • Taranov
    Aruns: Amúgy gratulálok a nemzetközi szaktekintélyedhez! e komolyan nem viccelek:)
  • Taranov
    Ezt jól megmondtad, amúgy te nemzetközi szaktekintély vagy? :-) Ha igen; akkor engem annyian ismernek, mint Bin Laden-t. hogy rohadna má meg
  • Taranov
    Dwarf level

18 

• Taranov
    Látom nagy veszekedés folyik :-)
  • Taranov
    Megcsináltam újra a Jingis Clan-t, mert már egyszer volt télen, de most sokkal jobb lesz. Majd nézzétek meg az oldalt! Csak júliusban töltöm fel, de már van fenn egy oldal. Ha valéaki szeretné, hogy fen legyen az oldalon a banner-je, küldje el nekem a [email protected]-ra, és én kirakon a főoldalra. Cserébe te is rakd ki az enyémet, amit elküldhetek nekd!
    Amúgy az oldalon lesz banner gyűjtemény, klánok listája, és tippek stb.
    Mát júniusban is felrakok néhány cuccot, de előreláthatólag úliusban lesz miden full kész.
    Majd nézzétek meg pls
  • Pascalesp
    Nekem a faterom kungfuzott még anno a sitt előtt, no meg a sitten is tanult pár új fogást :-)
    >>>Disno: Ok jöjjön a Janee is, az csak jót tehet a csapatszellemnek, de azvan hogyha te a Sorcival, én meg a 'Negro'mantámmal akkor Nincs 1 kis szintkülönbség? Csak sacc/kb. 20 szint. A Janee már túl erős lesz, és pikkpakkra összecsomagolunk minden monstert, úgy meg mi az élvezet? De nekem mind1.
  • Ron Ragm
    és hogyan döntöd el kik az "egyesek"?
  • Hagane
    Kickbox?Cool, eddig van Judo, Kickbox, márcsak Karatés emberke kéne :-)
  • Polin
    Disno:
    Dio2-ztők?
    Hagane és Aruns:
    Én Thai-box-ok hozzám is jöhettek! :))))
    Pascale:
    Asszem 6 vagy 7! Aműgy nagyon K O O L játék!
  • Disno
    »»»Hangianix:
    Na haggyál a klántopikokkal :-)
    »»»Pascale:
    Oks, majd megbuzeráljuk a barbárom charmjait utána kinyírjuk mefityisztót! lehet hogy Jani is jön :-) [lv 41 barbár :-)]
    szerdán gyűszű kosárra?
    »»»Cht:
    nemámá! mé?
  • Hagane
    Mindenkivel az vagyok, és igazából absz. nem tud érdekelni.Mindenki?Párdon, egyesekkel csak.
  • Ron Ragm
    wazz, végleg?????
  • Ron Ragm
    Télleg egy "kicsit" bunkó voltál, ez tény.
  • Hagane
    Egyébként ArenaScape-ben a legújabb fejlemények :

Falador warrior Hagane Level (79)
    vs.
    Giant Skeleton Level (73)

--------------------------------------------------------------------------------
    You have 3 rank strenght !!
    Enemy have 2 rank strenght !!
    Enemy is skilled in attack but fail in ranged
    Enemy is agile but with low faith
    Enemy is strong but with low magic

--------------------------------------------------------------------------------
    Preparations
    Hagane Casts Red Magic Shield around him. It can prevent 28 hits
    Giant Skeleton prepares for battle.

MAGIC
    Hagane cast Earth Bolt and
    HIT for 9

Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 73 Hit

RANGED
    Hits with Armour Piercing arrow for 11
    You fill Giant Skeleton with arrows and HIT for 12

Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 50 Hit

Round 1

Hagane attacks with Adamite Long Sword and is stopped with Broken Giant Chain mail

Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and is stopped with Mithril Plate

Round 2

Hagane attacks with Adamite Long Sword and misses

Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and misses

Round 3

Hagane attacks with Adamite Long Sword and is blocked with Broken Giant Chain mail

Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and hits for 10 damage
    Your Shield reflected 5 hits back to Giant Skeleton
    Hagane heal for 5 hits

Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 45 Hit

Magic - Round 3 -

Hagane cast Earth Bolt and
    HIT for 8

Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 37 Hit

Round 4

Hagane attacks with Adamite Long Sword and hits for 14 damage

Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and hits for 9 damage
    Your Shield reflected 5 hits back to Giant Skeleton
    Hagane heal for 4 hits

Hagane 75 Hit || Giant Skeleton 18 Hit

Round 5

Hagane attacks with Adamite Long Sword and hits for 16 damage

Giant Skeleton attacks with Old Giant Club and hits for 8 damage
    Your Shield reflected 4 hits back to Giant Skeleton

Giant Skeleton fall unconscius on arena floor.
    Hagane heal for 4 hits

Hagane 75 Hit || Giant Skeleton -2 Hit

Battle Summary

warrior Hagane WINS !!! In 5 round(s).
    Experience learned: 2665
  • Hagane
    Egy olcsó cigány dührohamait, akinek az anyját felcsinálhatnám 15 forintért nem veszem figyelembe, mert én nagyonis jól tudom hogy egy kis senki vagyok, csak kúrvára nem bírom hogy ha valaki 5 év Judo után leugat, ami azért igen kemény.Felőlem ide is jöhetsz, ugyanis kardokra specializálódtam és a régi házamtól 5 percre van egy bolt ahol venni akarok egy Katanát úgyhogy dugd ide a kúrva szánalmas szád és véresre verem!
  • Cht
    B)
  • Dead Neo
    WOw ezt jól meg montad!
  • Dead Neo
    Krisz = Kiszti
    uhhhhhhhhhh
  • Aruns
    Zsooo:

Thx.

Hagane:
    A gyomrom fordul fel a magadfajta idióta nagyarcú kis hülyegyerekektől. A "kisfiam" jelzőt egyébként tartok tőle, hogy én alkalmazhatám rád, egyébként meg nem tudom, mire vered itt magad, mert attól, hogy pár héttel hamarabb kezdtél itt kattintgatni, még nem lettél gyagyás kis mama kedvencéből félisten. Ezt a stílust tartsd meg a debill haverjaidnak a homokozóban és engem majd akkor ugass le, ha csak közel olyan jó leszel a magad szakterületén, mint én vagyok a magamén (ami tartok tőle, hogy sosem fog bekövetkezni, mert belőled nemzetközileg is elismert szaktekintély legfeljebb paraszt viselkedésben lehetne, ha azt díjaznák)
  • Taranov
    Milyen játék az az ArenaScape?
  • Taranov
    Ezt hogy érted? Soha a büdös életbe nem leszel többet?
    VAgy ha nem; mikor jössz vissza?
  • Taranov
    ehheh.
  • Taranov
    hehe. :-) mindent bele. majd csütörtökön újravesszük :-)
    Egyébként ki az a Krisz?
  • Hagane
    Addig elfelejtem, ezért : Bye cht :-(.
    All : Kúrvalusta vagyok, de nem sokára kicsit megugrok, REMÉLEM!
    ArenaScape-ben LV 78 vagyok, Rang 3, nemsokára 4 STR-rel, ami azt jelenti hogy szorgosan fogok 18-akat csapkodni :-)
  • Cht
    Szerdán leszek utoljára :((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Dead Neo
    ja és még valami!
    A végén ott a Barbi bemutat a képbe adj ötletett hogy mit csináljak vele!
    ja már tudom amikor újra vesszük akkor ki tiltjuk őt az osztályból!
  • Dead Neo
    Ja de várj 1 percet újra kéne venni! mert túl közel vannak egymáshoz az üvegek és persze botokkal!
    Ha ha ha.Goerge Lucas most forog a sírjában (de nem halott) Te leszel a gonosz Sith én pedig a jedi! Tök király lessz majd meglátod egy kis vágás és a Szandiékból droidokat csinálok! A lézerek amiket ki lőnek már nehezebb lessz de nem baj én majd azt is megoldom!

by:Dead Neo
    and Goerge Lucas
    ui:Krisz csak úgy álmulni fog!
  • Dead Neo
    Köszi Taranov ha kapok egy rendes monitort akkor meg tudom majd azt csinálni hogy az üvegekből fénykardok legyenek addig is türelem és akkor majd elküldjük azt Kris-nek!
    by: Dead Neo
  • hungary
    Lava Eell-t hol kell pecazni, mert pecabot es csali kell hozza?
    És hol van a "Zamorak Dungeon lava spot". mert állítólag ott lehet pecazni.
    min.Fising lvl: 53
    Fishing xp: 30
    min.cooking lvl: 53
    Cooking xp: 140
    Hits: 14
  • Pascalesp
    Na rászántam magamat, és gondoltam már a NonLarkinorosoknak nem teccik, hogy ide írogatunk ilyen nem RS-sel kapcsolatos dologról, és csak nőnek az üzenetek számai feleslegesen, ezért indítottam egy Larkinoros fórumot,itt a Supergamezen.