34580
RuneScape
  • Cht
    Tisztogató: megkapod a cuccod!
    Mindenki: Rájöttem Rob nem úgy lopta a cuccot!
  • Hangianix
    Ezt mondom en is. Csak azota elgondolkodtam a dolgon, egy 12-13 evesnek ez mashogy megy mint nekunk idosebbeknek.
  • Zsooo
    Rob45 téma:
    1. Az volt a hülye, aki kiadta a kódját. A hülyéket pedig mindenhol átverik az élelmesebbek, a játékban is, és a való életben is. Pont. Legalább valamit tanultok a játékból...
    2. Ha rob tényleg fizetősökkel is szarakodik, akkor meg kell tudni valahogy a lakcímét, írni egy korrekt levelet a szüleinek, aztán megnézheti magát... illetve előbb mindezt előadni neki, és ultimátumot intézni hozzá. Anno mikor Marcussal szórakozott, akkor majdnem írtunk Andrew-éknak, hogy derítsék ki, hogy ki játszik Marcus karakterével és lépjenek fel ellene (kitiltás, stb). Úgy látszik nem tanult az esetből.
  • hungary
    tehát: azok, akik nem értenék, miről volt szó.
    A Hero's quest-ben az első menet végén, amikor az ICE király kinyiffant, ott hagyott egy csontot, meg egy ice kesztyűt. Ezt gyorsan fel kell kapkodni, és fel kell menni a létrán. a létra egyirányú létra, kirak egy lejárónál, közel a Hero's guildhoz.
    Nem szabad a kesztyűvel azonnal elrohanni Entranaba mert jöthetnék vissza, hanem először oda kell battyogni a guild elé, ahol posztol egy posztos, akinek a neve: 'Achetties'. Beszélni kell vele, azt kell mondani neki, hogy szeretnénk csatlakozni. aztán még jól ki kell kérdezni, mert 3 dolgot kér. (azt még nem tudom mit, mejd rájövök ) És eztán menjünk a tüzmadár tolláért, de előtte vegyük le a fegyvereket, mert entranaba, nem mehetünk be csak fegyvertelenül.
  • hungary
    ja, jól szittem. :))
    ------
    Ha elakadok, úgy is sírok. :((
  • hungary
    asziszem a guild elott kell beszelni Achetties -zel?
  • hungary
    Start: First go North from Traverley, go past the Druid's Circle and you will come to the Hero's Guild. Outside the Hero's guild, speak to Achetties about joining the guild. Achetties will tell you to get three items. These are Firebird's feather, Cooked Lava Eel and the Master Thieves Armband.
  • hungary
    itt vagyok entranan.
    agyoncsaptam a tuzmadarat.
    nalam van az ice glove
    viselem is
    de nem akarja a tollat felvenni. MIERT?
  • Hangianix
    Szerintem azzal mehetsz versenyre. Az a "jelentkezesi lapod". Egyebkent ez csak tipp, mert meg nem is hallottam a questrol. :-)
  • Taranov
    Nem tudom mi, de szerintem a halászverenyes questtel van összefüggéssel.
    De lehet, hogy ez a quest neve?
  • Taranov
    ja. :-)
  • hungary
    a 'Fishing Competiton Pass' az mire jó?
  • hungary
    akitől hallottam ezt a technikáját, az úgy éli meg, hogy zsarolja tulajdon képp.
    De ez nem zsarolás, ez garázdaság
  • hungary
    azért 34 nap, merg a jelszóhoz tartozó kérdéseket 30 napig nem lehet megváltoztatni.
    ------
    Vannak emberkék (karakterek) akik naiva kiadták a jelszavukat.
    Ezeknél Rob kicserélte a kérdéseket, és ha az illető megváltoztatja a jelszavát, akkor is be tud lépni.
    ------
    Tehát teljen el 34 nap.
    A karakter tulajdonosa a kérdéseket változtassa olyanná, amelyen neki kell
    és változtassa meg a jelszavát, és ne adja ki újból.
    ------
    ugyanis gondolj bele, hogy egy membersesnél fizetnek a játékért.
    Hogy jön rob ahhoz, hogy belépjen és intézkedjen a karakterrel?

uff
  • Taranov
    Miér pont 34 napig? :-)
  • Taranov
    34 nap nem elég.
    Már ma délben eltemethetnék :-)
    Na jó, nem vagyok morbid, elég, ha kivájják a szemét, és levágják a lábát :-)
    Hungary> Miért pont 34 napig?
  • Taranov
    Most, hogy Hungary felhozta ezt témát, figyelmeztetnélek, hogy ez RuneScape fórum....szerintem.
    És nem is volt hosszú üzenet.
    Nemtom miér kell rontani a hangulatot....már így is elég rossz :-)
    Égyébként a tip.it-en csak angolul van meg. És hibás!!!!!
    Mert a pl. a Merlyn's Crystal quest leírása hibás volt.
  • hungary
    de fontos, hogy 34 napig :))
  • hungary
    ennek dennis2 is örülne :))
  • hungary
    Érd már el a szüleidnél, hogy a bátyust, a gyász miatt is 34 napig ne engedjék a géphez.
    (Elég ha a bizire hivatkozol :)) )
  • hungary
    Szilvike a Te temetésedhez nyilváníthatunk részvétet?
    A bátyádat mikor temetik?
  • Taranov
    Szép :-)
  • hungary
    Köszönöm AMS a leírást!
    Elnézésedet kérem, hogy miattam, lehurrogtak.
    De azt hiszem hozzá szoktál már.
  • Taranov
    Nyomd ide, megnézzük!
  • Taranov
    ezt ki írta?
  • Taranov
    Én is haverja vagyok Rob-nak, és nem adtam meg neki.
    De van olyan aki azért adja meg, mert a haverja.
    És semmilyen haveromnak nem adtam meg soha. Aki screenshotot akart, csinaltam neki, így legalább a munkát is megspórolom neki.
    Egyébként Rob45 tőlem is kérte a karim jelszívát, de nem adtam oda. De nem azért, mert nem bíztam meg benne, hanem azért mert semmi köze sincs hozzá. De nem kimondottan neki, senkinek nincs köze hozzá!
  • Hagane
    Ack, pedig a Bullringben volt vagy 4 milliárd -_-...
  • Hagane
    Baszk, most néztem XP-n meg a THPS II-t és nem megy...Windows 98-on meg millióim vótak!:-(
  • Hagane
    Lusta vagyok felmenni, gyerekek..:-).
    Egyébként vagy egy barátom, egy NAGYON jó barátom aki 20 órákat tölt NAPONTA A Runescapen, 66 napja játszik pont ma és LV 68 combat, unpure, van KB 500 K GP-je csak Smithingből.HA jól megszámoljuk akkor igaz.Plusz tudja bizonyítani, adott telszámlát JPG-file-ban X_X
  • Cht
    ma 19:47 | Válasz erre | #14742
  • Nuki
    Lehet, ne engem kérdezz robról... Ott van Tomee (Dennis).
  • Hangianix
    Vazz, nekem real life-ban is baratom Amorce, de sose adtam oda a kodomat. Minek? Az mas kerdes, hogy targyat adtam neki. Vagy itt eleg sokan baszogattak egy idoben Ams-t. Benne is megbiztam. Ha kellett egy cucc screenshotra akkor odaadtam es vissza. De az elso stikli utan aki megbizott Rob-ban, az hulye.
  • Nuki
    Adhatsz neki, de úgy ismered hogy "legjobb barát" akkor (egyes embereknél!!!) vakon megbízol benne, és nem is egy vita volt már ebből, sőt ennél több embert is ismerek, ilyenek miatt lopták el a karakterüket...
  • Hangianix
    screenshotot
  • Hangianix
    Adsz neki scrrenshoto oszt' annyi, kit erdekel.
  • Nuki
    Nem megy de nem baj, ki tudja honnan lehet letölteni az OMF régebbi teljes verzióját!
  • Nuki
  • Nuki
    Gomb?!
  • Nuki

Meg azt hogy:
    "Had nézzem meg a cucccaidat, hogy mennyi péndzed van!"
    "Had nézzem meg a statsjaidat! Plz!" (a statom hejesírásában nem vagyok biztos ;)
  • Cht
    Mert ilyen mondatokad ad:
    "Hadd nézzem meg magamon!"
    "De jó megnézhetem?"