34580
RuneScape
-
és hogy jutott fel? -
»»»Taranov:
Hű gebass, az egy maffiaképző... bár környéken van egy másik suli, az még rosszabb...[bár ott rabszolgasorba állították a tanárokat...]
»»»Pascale:
Bazmeg! Az durva! Mit keresett ott fönn? -
Végre valaki :) -
Mi va????? 11 óra 18 perc óta egy árva lélek sem járt itt??????? ez nem lehet igaz? Meghaltatok a melegtől vagy mi van? -
SKEROLY! -
Én nem sajnálom azt aki leesett, mert miért nem lógott?
Lógni kellemes, élvezetes és biztonságos.
Ha lógsz, nem vernek meg a sulibam, nem esel le a tetőről és nem bazkurál senki. nem?
Te melyik suliba jársz? Biztos az is olyan szar, mint az enyém... -
én is felébredtem ma 3-kor, mert rámszállt egy légy, mert nnyitva volt az ablak :) -
az, repülő bogárkák rulz :) -
MERT SZERETEK VENDÉGSÉGBEN LENNI...(csak vendég ne jöjjön, mert feleszi a házat:) -
Én vedégségben voltam akkor :) -
Nem, azt már kitörtem, mert ronda hangja volt :)
Meglehet, hogy ezért vannak winchester problémáim :) -
hehe, csak egy megoldás van: Levenni este a fényerőt a monitorról, de akkor nem látom se a monitort, se a billantyűzetet. De hát valamit valamiért :) -
Yeah! Megtettem az utolsó kilépést az iskolából, úgy, hogy én ottanuló vagyok.Összesen 4 db 3-asom van, a többi 4-es 5-ös.[ Főleg 4-es
].
Éljen a Vakáicó!
Tényleg olvasta vki a Mai napot(a hétfőit)? abban volt hogy leesett az iskolatetőről egy gyerek. Na az nálunk volt, az én sulimban. Az igi bá' is megemlítette a beszédében. Szegény gyereknek eltört a medencecsontja, 12 cm-n felszakadt a koponyája, a bal lába lebénult, agyrázkódást kapott, és valószínű hogy tolókocsiba kényszerül.
Nem azért mondom, de kezd eldurvulni az iskola. Tán a szünet előtt 2 héttel volt szintén nálunk, hogy az egyik gyerek megfenyegette a másikat, hogy beledugja a kezét a a szétszerelt konnektorba, aztánbele is dugta... Engem már nem érintenek ezek a dolgok, de az öcsémet féltem. Na majd akinek baja van öcsémmel, annak velem gyűlik mega baja. Grrr...grrr...morrg..morrg...glrg...csuklk..köhkh... -
Taranov : Full net ^_^ -
Eh....kúrva életbe, NEM TUDOK ALUDNI >_<
-
Eh....kúrva életbe, NEM TUDOK ALUDNI >_< -
»»»Hungary:
Az ideg miből van? Birkabélből? :-) -
tévedtem, nem szaporodik.
de jó lett volna :(( -
talaltam egy bugot :))
... de el ne mondjatok andrewnak
A fletshinggel kapcsolatos.
(1) végy magadhoz 1 fejszét
(2) végy magadhoz egy bicskát
(3) végy magadhoz 2 ideget - az ijnak a húrja
(4) vágjál fát, sokat - olyat amelyiket fel tudod dolgozni
(5) amikor az első fa megjelenik a lábadnál, mert nem fér a táskádba, dobd el az egyik ideget
(6) vedd fel a fát
(7) faragj belőle íjat
(8) idegeld fel
(9) vedd fel az eldobott ideget
(10) vágj fát -> és folytasd az 5-östől
------
Lehet, hogy tévedek, de az az érzésem, mintha az idegek közben megszaporodnának eggyel.
Bocs, ha nem így van :)) -
-
Érdekes topic! -
hö? -
»»»Tommeee:
Lolz, aszittem 40 perc alatt csak ír vki vmit...egyébként én legalább csak 1 üzit írtam ellentétben Haganevel :-) -
Itt vagyok én is, csak hát játszani nemtok, mert melo van és a firewall... nem ragozom... -
mi történt, kihalt a lista, vagy én vagyok itt egyedül. :(( ? -
köszönöm mindenkinek a segítséget.
én hogy csináltam meg:
(1) lapátot/ásót falador ÉK-i részén lévő házban az asztalon kaptam.
(2) fokhagymát a Draynor Village Bank melleti a vámpiros küldiből ismert ház emeletén a szekrényből szedtem, többet is, azt úgy csináltam, hogy eldobtam, majd újat kerestem majd azt is eldobtam, és stb, majd összeszedtem
(3) pecabotot aki nem tud keríteni az talán nem is tudja megcsinálni
(4) el kell menni az aluljáró egyik végéhez, úgy se engednek le, de beszélni kell a törpével, és ad egy versenykiirást.
(5) el kell menni a seer village-től nyugatra levő erdőbe
a gond csak az, hogy be van keritve. Nosza irány a déli kapu. Az őrök nem engednek be, "magán" terület. Körbejárható a terület, ez az egyetlen kapu. De a terület keleti keritésén, ahol egy fa kivülről behajlik az erdő területére, mellette a kerités nyitható. Nosza.
(6) Végre benn vagyok. Amit keresni kell, az egy kigyóhoz hasonló vörös valami. a füldön egy hosszú girbegurbe csík. Willdernesben is láttam egy ilyet. ahol a házban az aranyrög terem.
(7) Használtam az ásót a szőlőn. és lám jön a kukac (egyenként) érdemes többet összeszedni, nem kerül semmibe
(8) nem is probáltam a déli kapun kimenni, inkább egyből a keleti keritésnyíláson át távoztam.
(9) az erdőtől délre, van a fishing contest. a térképen ezt a fishings guildnek nevezik.
(10) A tyúkol mellett van egy kapu, megállítottak, de valahogy bejutottam.
(11) az ominózus cső az északi részen ilyen "kifolyó cső", amilyen a varrocki csatornában is van, a ház falán.
(12) használtam a fokhagymát a csövön
(13) akartam pecázni nem engedték, de van ott 3 pacák is az egyiknél jelentkeztem a versenyre (5gp)
(14) elpecáztam az összes kukacot
(15) a pecabotot eldobtam, és a felszabaduló 2 helyre a fdöldröl is felvettem halakat (feleslegesen)
(16) akinél fizettem a nevezési díjat, annál jelentkeztem. megállapította, hogy valóban én fogtam a legnagyobb halat (mellesleg az összes halnak az a neve, hogy legnagyobb hal) adott egy arany kupát
(17) ezzel a kupával visszabattyogtam az aluljáróhoz, és lássatopk csudát a törpe elvette, és leengedett a lépcsőn
(18) az az aloljáró egy folyosó a jéghegy alatt.
a közepén van egy kocsma sörrel és 28-as törpékkel, akik mindenféle csákányt dobnak, ha agyoncsapod őket :))
------
ennyi -
taranov: és a gépventillátorát is kell közben pucolnod? :) -
az áramot akumulátoron tudja biztositani, a netet meg mobilról, de közben nehéz kormányozni, és az egeret mozgatni, és drága a benzin hozzá. Biztos van jobb és kényelmesebb megoldás.. -
száguldó motoron netezzél, akkor nem érik utól a bogarak a monitort. Viszont akkor ne mosolyogj, mert mákos lesznek a fogaid.
:)) -
ventillátor rulz:) -
:) -
végig neteztél vagy aludtál is? :) -
Én nem szeretek ejszaka netezni, mert ha csukva van az ablak, meleg van, ha nyitva, a monitorra bejönnek a muther fucker bogárkák és nagyon idegesít.
De nagyon. mindennap tele lesz minden repólő bogarakkal, cserebopgárral stb. sbt.
Sztem kb. este 9-kor a legjobb netezni :) -
lekéstem.. -
menj el a dwarf-hoz, északra ardougnétól. dumálj vele.kell: 1 fokhagyma egy ásó, 20 kukac.kukac-ot seer falu-tól nyugara találsz, használd az ásó-t a red vine-on s kapsz vörös kukac-ot. menj el a verseny szinhelyére. 5 gp a nevezési díj. menj a pipe-ok mögé , használd a garlic-ot rajta. majd halássz s nyerni fogsz! -
Menj a farkas hegységbe és dumálj vmi dwarfal. asszondja hogy kell egy ásó, egy hagyma, egy horgászbot és bármennyi vörös féreg.
Dwarf: Ezt nem nagyon értem
a férgekhez kell az ásó menj az erdőbe nyugatra a Seer falutól és keresd a vörös szőlőt haszáld az ásót rajta és szerezz 20 férget
Menj vissza a fishing contestbe és adjál vkinek 5 gp-t hogy bemehess menj a csöhöz
használd a hagymát a csövön és szedj fel vmijen halászós edényt. Kezdj el halászni fogd ki a nagyobb halat és nyerd meg a díjat.
Add oda a díjat a dwarfnak. -
Be kell vallanom, igen por az angol tudásom.
ezért segítséget szeretnék kérni, hogy mi ennek a szövegnek a magyar fordítása.
Ez a küldi az aluljáró használatához kell, mert senkinek se kell, hogy nyálazzon a farkasokkal.
------
Fishing Contest
Difficulty level: Easy, Members Only
Note: To see the SPOILERS below for more details you need to highlight hiden text!
Start: Wolf Mountain and talk to the Dwarf standing by some steps that lead underground.
What you need: A spade, 1 garlic, fishing rod and some red worms.
Dwarf: He will tell you about a fishing contest and gives you a application to enter the contest. The fishing contest is held just north of Ardougne.
Worms: To find the worms you will need to have a spade. Go to the woods west of seer village and find the red vines. Use spade on red vine and you will get red worms. Collect about 20 of these worms.
Contest: Go back to the fishing contest area, which is south of the woods. Pay 5 gp to enter the completion. Go to where the the fishing spot is next to the pipes. You are then told that space is already taken.
Garlic: Use the Garlic on the pipes and then take that fishing spot over. Start fishing and you will catch the biggest fish and win the trophy.
Trophy: Take the trophy back to the Dwarf and he will reward you.
Reward: Is a short cut underground the mountain , 1 quest point and some fishing exp.
Thanks for help: Tyrogyro, maka2000, Coatsyuk, U R A Lamer, Rapndash, rncd147 and LadySarafina.
------
Előre is köszönöm a segítséget -
Disno--->
De kegyetlen vagy ez itt szarakodik te meg jösz és a 15000-dik uzenetre beirod: hö?
Hagane--->
Ha te meg ilyenkor alszol akkor jó éjt :) -
Jó reggelit ^_^ -
hö?