34580
RuneScape
  • Disno
    »»»Hungary:
    Te kis szoknyapecér :-)
    Hópatkányokra gondolsz? RS-ben biztos itt a tél. Menjünk síelni az orákulumhoz :-) [Aki most ott egy hotelt nyitott egy élelmiszeráruházzal, és ha sikeres a bolt, jövő évben kiterjeszkedik a White Wolf Mountainre]
    »»»Tommeee:
    Ok! akkor egy dímond ammy kéne. gold bar kell?

Korea rules! Ők fogják nyerni a VB-t!
  • hungary
    a fishings guildbe csak lvl 68-tól engednek be.
    most 59 vagyok.
    Érdemes?
    Mi van benn?
  • hungary
    többen jelezték, hogy a 13-as patkányok kifehéredtek.
    Igen. Nálam is.
    :))
    Hogy ez miért jó?
    Talán a sötét csatornák így világosabbak lettek. :))
  • Nuki
    Na Helló! Visszaérkezt3m! Elmondanátok hogy mi volt fontosabb itt a fórumon? Kiv Tomee üziket : "még kereken 400 üzenetet kell írnom és megvan a 15555. üzenet ;-) mostmár csak 399 üzenet van hátra ezzel eggyütt ;-)"
  • Hangianix
    RS leiras

es bocs
  • Hangianix
    A mentesek a szerveren vannak, tehat akar 10 helyre is letoltheted a klienst nem szamit.
  • Dikkma
    csak nem kéne mindig letölteni a play onlinenál az ablakba a cuccost? vagy most hülyeséget kérdeztem?
  • Dikkma
    most gondolkodtam el csak azon, hogy ezt le is lehet tölteni. de akkor...????
    mármint akkor a vinyómon lenne a játék, de neten játszanék, nem?
  • Polin
    he-he! Rohadt KOREA!
  • Tomee2002
    Nem tudjátok miért blokkólt le a 3as és a 4es szerver?!?!?! Nagyon nem akarok odamenni csak hátha frissítés!
  • Tomee2002
    396 ;-)
  • Tomee2002
    Hú de jó volt ezzel baszakodni hogy leírtam miben segíthetek mert senkit nem érdekel ;-)
  • Tomee2002
    398 ;-)
  • Tomee2002
    még kereken 400 üzenetet kell írnom és megvan a 15555. üzenet ;-) mostmár csak 399 üzenet van hátra ezzel eggyütt ;-)
  • Tomee2002
    Ez tetszik ;-)
  • Taranov
    köszi a tanácsot ;-)
  • hungary
    én ugy csinálnám helyedben, ha nem jók a csajok,
    hogy minden héten más csajom lenne, mert az egy jó indok, hogy nem jó a csaj.
    Ha pedig rajtad veszekszenek, nincs szebb látvány.
    Ha pedig a sok veszekedéstől fel vannak tüzelve, még jobb csajok is lehetnek.

• Tomee2002
    húúú asszem ennyi elég is lesz ;-)
  • Tomee2002
    Közérdekü közlemény!

1.
    Na szóval újraírom a fontosakat hátha érdekel valakit!

Na szolgáltatásamat felajánlom nektek!!!

Combat: 69 (ha harcra kerül sor pld a bluerite quest)
    Magic: 51 (ha kell valamit pld ammit áldanom)
    Cooking: 50 (ha sütögélni kell)
    woodcut: lvl 36 =nem hiszem hogy érdekelne bárkit is ;-) )
    fishing: 40 (ha halacska kell)
    crafting: 40 (cuttolás vagy ammy készítés)
    smithing: 45 (nem nagy de ha érdekel valakit akkor...)
    mining: 45 (ha kell valamit bányászni)
    thieving: 31 (lophatok caket meg silket meg pár cuccot ;-) )
    Na szóljatok ja és a craftingom nézzétek ugy mintha lvl 81 lenne mert a haverom ennyi és craftol ha kell ;-)

Nevem: dennis2
    Akkor ha kell valami írjátok ide! és beraklak a friendem közé!

2. szolgáltatások: adok el pár cuccot köztük rune sq full mithril és pár adam cuccos!

2.

ja meg 23 ruby ammy és 8 diamond ammy és 2 dragonstone ammy ;-) de ezt kifejezetten gazdagoknak ajánlom ;-)

adam large és leg, 2 black kite és 2 black plate
    csinálhatok nyilakat de most csak 2k nyilam van volt már több is meg van pár crosbow nyíl de gondolom az nem kell

3.

A diamond ammyt 16kert adom!
    De ha hozol 1 diamondot és 2k-t megcsinálom lássuk csak az a diamond 6k plusz 2k az 8kba kerül nektek amikor 20kert is eladják!
    De ha lusták vagytok akkor 16k a kész ammy!
  • Tomee2002
    A diamond ammyt 16kert adom!
    De ha hozol 1 diamondot és 2k-t megcsinálom lássuk csak az a diamond 6k plusz 2k az 8kba kerül nektek amikor 20kert is eladják!
    De ha lusták vagytok akkor 16k a kész ammy!
  • Hagane
    Helyreáll a system -_-
  • Hagane
    Black knightot öltem ma, LV 57 def lettem, és amelyik adta a levelnyomó XP-t ajándékba adott uncut diamondot is!^_^.
  • Disno
    merry christmas! yooo! and a happy new year!
  • Hangianix
    Ha kivag, akkor mar csak reboot utan enged vissza. Vajh miert.
  • Taranov
    A mi osztájunkba 22 -en vannak a csajok, de ezek se jók. Egy van aki jó, de a meg hüje.
  • Disno
    »»»Marcus:
    Lol, 7en? Nálunk 25ből 13 csaj :-)
    »»»Tommeee:
    Nekem kéne egy diamond ammy! Mennyiért csínja a haverod?
    »»»Hungary:
    Monk barátja Quest
    Beszélj Omaddal, aki az Ardougne-i állatkerttől délre van. ELmondja, hogy nem tud aludni, mert egy kisfiú sír, akinek ellopták a blanket-ját
    Blanket: Menj nyugatra egy házhoz ami sok sziklával van körülvéve. Mássz le/fel a létrán, öld meg a mestertolvajt, és vidd vissza Omadnak a blanketet
    Ezután Omad megkér arra hogy keresd mef Cedric fivérét, akinek bora van a partira
    Cedric: Végy magadhoz egy vödör vizet, és farönköt, keresd meg nyugatra őt [aki be van b*szva mint az albán szamár], adj neki vizet, és a fával megjavítja a szekerét
    Menj vissza Omadhoz, aki ad 8 law rúnát, 1 qp-t és 5k woodcut xp-t.
  • Ams
    jó látni dikki.ez 1 vírus hogy RS-ezni akarok? mert ha igen, akkor ne múljon el, s fertőzz meg másokat is!!
  • Polin
    SRY! Nem vagyok member!
  • hungary
    ismét volna egy quest kérésem:
    ------
    Monk's Friend

Difficulty level: Easy, Members Only

Note: To see the SPOILERS below for more details you need to highlight hiden text!

Start: South of the zoo in Ardougne, talk to a monk named Omad.(Part one)

Omad: Omad will tell you that he can't sleep because of a androe's sons crying because his blanket was stolen by thieves.

Blanket: Go west of that building to find a ladder surrounded by rocks and climb down. The blanket is there waiting for you but guarded by a master thief (lvl 34) kill him and take the blanket. Bring it back to omad

Part Two: Omad now wants you to find his brother cedric who has all the wine for a party.
    Brother Cedric: Bring water in a bucket and logs then head west again. When you find him he will be quite drunk and asks for water. Give it to him then give him logs to repair his cart.
    Go back to brother Omad who will reward you with runestones most users get 8 law ,1 quest points and about 5k woodcutting exp.

Thanks for help:Element wwfe, Kalyr, rncd147, MagicLaz, NetBent and LadySarafina

------

egy nagy képességű leírná miről van szó?
    Aztán ha megcsináltam, élménybeszámolok :))
  • Dikkma
    miért foglalt minden nick...?

/me dikk a lámaf*sz

:D
  • Dikkma
    nyőjjetek majd, dikkie néven leszek asszem, régi nevem elfelejtettem.
  • Dikkma
    jagex, igen ez az.
  • Dikkma
    ah. régebben vmi ja... nemtom mi volt. thx.
  • Ron Ragm
    www.runescape.com
  • Dikkma
    jiiiii ma kedvem lett runescapezni :PPPP
    mi a pontos címe?
  • hungary
    pontos neve:
    flax plant
  • rob45
    mennyibe kerul az ossz cucod,?
  • Lord Marcus
    disno: eh, jo nektek, nalunk a csajok sehogy se néznek ki jól... Egyébként is csak 7-en vannak.
  • Polin
    hmm...
  • Lord Marcus
    lvl 73-mas magicem van, bármit megáldok, vagy alchemyzek, ha adtok runát hozzá...