34580
RuneScape
  • Disno
    Tudom hogy van pár de ez saját fejlesztés :-)

Mining Calculator by Deesno Entertainment
    Made with Turbo Pascal 7.0

Known bugs:

Mivel magamra méreteztem, ezért csak 60-tól 89-ig számol :-)
  • Disno
    »»»Hungary:
    OK, csak Lost Soldiernek mondtam mert írta hogy kár hogy nem memberes. Rokkát írt bár lehet hogy a stringkészítésre gondolt :-) Na mind1
    Ja, a tip.iten volt
    »»»Crokin:
    térkép :-) [a worlda mapról könnyebben +találod]
  • Crokin
    Hát bazz, az istennek se találom
  • Crokin
    köszi
  • Polin
    A Crafting guild-tól keletre! Menj egy memberes kapuhoz és ott keletre egy szük részen és ott meg fogod találni a házát!
  • Crokin
    Valaki leirná, hogy hol lelhető fel az a csákó akinél megváltoztathatom a külsőm?
  • Horny Keeper
    hunterklan.fw.hu -> egy klán a kezdőkért nem csak kezdőknek!!! (ez a reklám helye)
  • Ams
    tip.it-ről szedte le...
  • hungary
    és hogy jutottal be, hanyas fishing lvl-ed van?
  • hungary
    Azért bátorkodtam említeni, mert a 'bowl string' készítéshez asziszem az a legközelebbi.
  • Disno
    Bye-bye Pascale!
  • Disno
    »»»Hungary:
    Fishing Guild Info:
    Van 1 ház ahol big net, harpoon és lobbie pot respawnol, és egy tűzhely, ahol a kukingot edzheted. Van egy Fishing Store ahol csalit és tollat vehetsz [ha nincs fishing ill fly-fishing rod akkor minek??? - sőt, a későbbiekben kiderül hogy kisebb halakat pecázni se lehet...] és megveszik a nyers ill sült halat [pénzkeresés - vki két nap alatt 6k-t szedett össze tonhalakból, de hülye volt mert], van egy certelős ház is ahol cápát, tengeri basszust [seabass], kardhalat és rákot lehet certelni [becerteled, sokkal többet adnak érte - bár ezt ti tudjátok], a móló 2x akkora mint a Karamjai, van tengeri basszus, cápa, tonhal, swordie, és 1 clickes rák [q yo!] Szal érdemes :-)
  • Disno
    Rokka freeben is van :-))
    Lumbridge Castle, Barbi Villa...
  • Hagane
    Rolling On Floor Laughing My Ass Off.
  • Polin
    hmm...
    Mokka! Rokka! Tök yo! Kár, hogy nem tudom kifizetni a membert!
  • Nuki
    Azaz?
  • Hagane
    ROFLMAO!
  • Nuki
    Ez nekem szót? Kár pedig isszonyúan yó! Ugye Tomee?! :))))))
  • Disno
    Lol! Még nosztalgiának se :-)
  • Nuki
    Innen ki hallgat még RapÜlőket? :)
  • Nuki
    Szerintem dennis, mert ma voltam nála és ott per pillanat azt a logót adta user infónál...
  • hungary
    te ki vagy rob, vagy dennis, vagy ki?
  • Disno
    »»»Hagane:
    LOLZ!
    »»»Hangianix:
    Ja, arról a Koreáról. De 11-es rúgásban mákosabbak voltak mint a spanyolok [és jobbak :-)]
    »»»Tommeee:
    Sorry de elaludtam tegnap :-(
  • Nuki
    Amivel a bal of wúlt csinálod ;-)
  • Hagane
    Rokka?Mokka?Mi a....?!
  • Hangianix
    Hehe, ezek a mai fiatalok, meg a meset se hallottak rola. :D
  • Hagane
    Egy MI!?
  • hungary
    bicskat nem erdemes tartani, mert csak a helyet foglalja
    Camelotban a banktol nem messze a kapolna melletti haz sarkaban a foldszinten mindig van a sarokban.
    az emeleten van egy rokka is.
  • hungary
    es mennyi a craftingod?
  • Tomee2002
    Ma jöttél csak rá? Nekem már van ugy 1k string a bankban... Én már ezt a kezdetekben olvastam a tip.iten ;-)
  • Hagane
    Eh, kéne Rune med 9K-ért ill az Ice Giant Dungeon lelőhelye :-).
  • hungary
    Észrevettem valamit.
    Ha flax-ból bowl stringet gyártasz, akkor kapsz 15 xp-t craftingban.
    Ha 30-at összeszedsz, akkor az 450 xp crafting.
    Előre!
    Stringgyártás.
    Hiszen nem kell holy, mert ez gyorsabb.
  • Hagane
    És az nem a római, ahol az egész hátad leégett és 9 lábújjad vérzik egy kis [...] szöge miatt amit vihogva dobott bele. " HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ" ...anyját >_<.
  • Polin
    Haganénak igaza van! Most jöttem a Balcsiról és MELEG VAN!!!!!!!! De még az itthoni medencénél is meleg van!
  • Hagane
    Megjegyzés : KÚRVAMELEG VAN ¬_¬
  • Hagane
    Ugh, Members' küldi -_-.
    Elment az étvágyam :-\.
    Na mentem Ice Giantsokat verni.
  • hungary
    csinálnék egy küldit.
    Leforditaná valamelyikőtök?
    köszönöm
    ------
    Tribal Totem

Difficulty level: Medium, Members Only

Note: To see the SPOILERS below for more details you need to highlight hiden text!

Start: Go to Brimhaven and talk to Kangai Mau near the shrimp and parrot pub.
    Hint 1: Go to the Handelmort Mansion in Ardougne and talk to the gardener there. You will know that you cannot go into the mansion by the front door.
    Hint 2: Go and talk to Wizard Cromperty and you will find out that he has invented a patent pending teleport block, ask him to teleport you. You will end up in the RPDT Depot. Search the crates and you will find one going to be delivered to Handelmort Mansion. You will take the label automatically. Use the label with the crate that is going to be sent to the wizard’s tower in Misthalin. You will stick the label on the crate. Talk to the RPDT employee and he will send the crate to the mansion instead of the wizard’s tower.
    Hint 3: Search around in nearby houses and find the Guide book. Read it and it will tell you the name you need to know.
    Hint 4:Go to talk to Wizard Cromperty and ask him to teleport you. You will end up in the mansion. Once you try to enter the door, you will need to choose 4 position. They are B, R, A and D. Once you entered the door. You will need to pick lock another door. Search for trap on the stairs and then go up. Search the chest and you will find the totem. Return it to Kangai Mau.
    Reward: 1 quest points, thieving experience and 5 swordfishes .
    Thanks for help: jammy316, Baconer, Sir Cardon

• hungary
    (1) Brother Omad - valóban az állatkerttől délre van, de egészen le kell menni a partig, ott egy fekvő nyolcas alakú (piros - szürke kövezetű) kastélyban van.
    (2) ettől aháztól rögtön nyugatra, van az a bizonyos letra, ahol le kell menni, a Head Thief hez. Nem tőle kapom meg a blankettet, a földon van a déli falnál. Nem nagy eresztés lvl 34 , csak a többiek agressziven folyton megtámadnak.
    (3) Brother Cedrik egy szerzetes. Az álatkerttől délre, és nyugatra a hid mellett ácsorog. (ott van a szekér)
    (4) ahogy a nagykönyvben meg avn írva. Visszamentem, kaptam 8 law runát :))
  • Hangianix
    Kik, a a birok nelkul ide a budos eletben el nem juto Korearol beszelsz?
  • Nuki
    Deesno: OK nyerjék ők! :) úgyis a braziloknak elhízott a májuk ;)