34580
RuneScape
-
Akkor ezek szerint nekem nagy makim van:) -
Jé, én se leszek. Szívás :D -
»»»Crokin:
Óhh, erről olvastam. Akit később tudtak értesíteni, asszem azoknak meghosszabbítják -
»»»Taranov:
Persze, így is lehetne net de én napi 7 órát szoktam lenni és ez csak 150 ft volt, most meg max 1,5 óra lenne ugyanennyiért :-(
»»»Sir Ams:
:-((( -
Nekem is mindenkinek csomagom van, de a matáv küldött levelet, hogy aug.10-ig meghosszabitják. nemtom, ti nem kaptatok ilyet?? -
én sem leszek*gondolom örültök* de lesz adsl. júli végén! HI!!! -
Hmmm.... Látom, hogy nálatok a Matáv-huszárok folytán nem lesz net.
1.,Én nem vagyok egyáltalán felháborodva a Matávon, mert áremelés mindig van.
2.,Jóllehet, hogy nyugat-európában és a fől sok már országában az internet töredékébe kerül a hazainak, a MAáv érthetően csak hasznot akar.
3., Sztem inkább a kommunisták tehetnekerről, mert nem teszenk érte semmit.
Ennyi :-)
-
»»»Nuki:
:-(((
»»»Hagane:
:-(((
»»»Én:
:-((( Szal 30 éjféltől én se leszek :-(( Majd augusztus elejétől talán [nem elsejétől!]
»»»Ron Ragm:
LOLZ! :-)
»»»Tommeee:
Ez van :-) -
Stimmt, én se biztos, elselye után.
Die beetsch Matáv >_< -
Nekem is Mindenkinetem van, de azért nem mondom vissza a netem, hanem sajnos többet fizetek :-( -
Nuki #15194 Na most mindenkitől véglegesen elköszönök, merthogy nekem is Mindenkinetem van és Júli 1-től ugye nem lesz netem, de holnap reggeltől már meg megyek táborba. Úgyhogy ha rúnán láttok az vagy:
-Tomee
-Tommetól netezek azaz én vagyok
Valszeg ha fórumozok annak is ezek a variációi lesznek, ez nem azt jelenti hogy soha nem játszom (kérlek titeket hogy a fújolásaitokat későbbre haggyátok ;-)
de szeptember elejéig nem biztos hogy leszek...
SZIASZTOK!
--------------------- NUKE ---------------------
-
Ezek a gémstárosok is olyan hülyék...elkezdik hogy a Duke Nukem 3D volt az első DN játék:) -
Cht #15192 Sehol senki???? -
Nekem meg nincs; időm RS-ezni, max hetente 3-5 órát >_< -
Cht #15189 Hi all ma vagyok! -
>>>Disno
Még most is fönn van a karid ésbeszéltem hozá de nem akar válaszolni! :-D -
bakker hazavágódott az 1-2 server. Beléptem másik karival 4esre és tudtam magammal beszélni :-))
Remélem nem nagyon vágódik haza a karim :-(( -
jéé vmi new system ami bugos...ÉS JÖVŐ HÉTEN PRÓBÁLJÁK MEG ÚJRA! AMIKOR NEM LESZEK!!! :-(((( -
Mostmár tényleg jo:) -
nálam ugy csinál minha, pedig nem
-
nálam sem:( -
mondjuk nálam nem, de remélem máshol igen :) -
Működik!! -
bosszuból CS-ezek.
azt irta ki, hogy várhjatóan 49 perc a letöltés.
http://www.counterstrikeshome.de/download.php3?type=oldie&id=15 -
de a free version működik? vagy az sem? -
Nálam kb. olyan 300 kilo-t letöltött, de nem műköüdik. Remélem hamar megléesz, mert már várom a frissítést :-) Addig driverezek :+o -
Detto ugyanaz a helyzet...
-
nálam se megy.
a klienst upgradeolta, aztan aztalaviszta -
ha megnyomom az egér bal gombját, a fájl tulajdonságai jönnnek be, ha a jobb gombot, a lehetőségek. :-D
Ha a középső gombot, a számítógép lefagy. :o -
Nálam nem csak az RS nem megy, hanem még az RS oldal runescape.html fájlja sem. -
én tegnap 0-ra vittem le :) van egy screenshotom is. Egy men-t nem tudtam megölni... -
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NINCS RS EGY NAPIG!!!!!!!!!!!!! NEHEHEHEEHHE!
:(((((((((((((((((( istenem... -
már nem.
Ez jó, benyomtam 19 sört, az attackom 11/51 lett :-D -
Remélem ez a crafting nem memberes... -
Hmmm... Menj el a crafting guildhoz. Ott van az út, menj északra a memberes kapuhoz. Menj a kerítés mellett szorosan nyugat fele és egy kis félszigeten ott a csákó. -
jovan megvan, csak a crafting guildtol északra van, és nyugatra nempedig keletre...:) -
A wörld meppen semmit se látok.... irja le valaki normálisan hogy hol van pls! -
kibaszás! jobb click cél mentése más néven -> nem tudja megnyitni a helyet :-( szal akinek kell elküldöm emilben :-) -
Najóvan :-(
ez -
Nem műxik a katt :-((