34580
RuneScape
  • Rincewind
    Ma játszottam picit runát és láttam egy gyíkarc fején ilyen zöld koronát. Az mi a rákra jó???
  • Disno
    Már süti a nap a billentyűzetem :-(
  • Disno
    Hogy egy mekkora állat vagyok! És ez mind annak a kibaszott servernek a leállása miatt van hogy kibaszott 230k-t elvesztettem! De egyelőre nem is akarok róla beszélni, kiröhögnétek. 1: hülye voltam mert egyesek ingyen rune sq-t csinálnak [tapasztalat] 2: leállt a rohadt hiscore server 3: gebasz ma fél ötkor keltem fel gondolhatjátokmilyen álmos lehetek és ilyenkor romlik a koncentráló képességem, ááááh nem akarok róla beszélni...

Ti úccse fogtok, de FUGES11 vagy vmi ilyesminek NE dőljetek be mert egy kibaszott csaló.

DIEEEEE!!! FUCK YOU!!!!

Elnézést.
  • Disno
    Thenx :-)
  • Ron Ragm
    Nem rossz:)
  • Disno
    Ééééés...400. üzi!!!! :-))
    Ha vkinek kell vmilyen mith cucc square shieldig az szóljon! De mivel csak most kezdtem el a 1200 acélrúd elkovácsolását, kis idő [holnap meglesz :-)] míg elérem azt a szintet [megjegyzés: ezzel az adaggal csak 55-ös szintig jutok el, Taranov szenéből finanszírozom a maradék 2 szintet]
  • Disno
    Hmmm :-)) A GIF-re átalakítás BMP-ből jót tett a fej színének. :-D
  • Disno
    »»»Taranov:
    Tudom hogy tolakodó vagyok és bocs de egy körülbelüli időpontot nem tudsz mondani hogy mikor lesz kész a szén?
    »»»Hangianix:
    Kívánság nemsokára teljesítve :-D
  • hungary
    Andrew megoldotta.
    meg kellett adnod a nevedet, iranyito szamot, orszagot, emil címet.
    ez alapjan ha valaki beir az emil cimrol, az aktuális emilcimre kuldi a jelszót. :))
  • rob45
    az én családom,sem én nem loptam dennis2-t,tisztogató meg megérdemli,mert egy kis köcsög.tomee2002-t pedig dennis adta a hugomnak,aki régebben tomee volt!
  • Tisztogato
    csinálok neked szivesen egy logot
  • Horny Keeper
    Dennis multkor kértelek hogy csinálj egy logo-t gondolom elfelejtetted ahogy én is,szal majd csinálsz egyet?!?(remélem te vagy a cimzett mer te rémlettél)
  • Horny Keeper
    Rob az még elmegy hogy elvete a családod dennis kariját mert visszadtad de hol van Tisztogató cucca?
  • Hangianix
    Disno, ugyan én is csak egy forumozó vagyok de én malacos képet szeretnék logónak látni. :D Nem malackodósat, malacosat. :D
  • Disno
    »»»Rob42:
    Hmm, Caps off pleeze :-)
    1ébként thx a védésért. Hungary csak 1 fórumozó, ha egy kicsit többen lennének akkor talán venném a fáradságot és lecserélném...Bár ha vki meg akarja tudni, hogy ki szereti a Prodigyt, annak csak rá kell vinnie a kurzort a logómra és kiírja hogy "Disno"

Ez azér nem annyira ronda a piros és kék, sztem a citrom-lila jobban buzerálná a szemed :-D

De azért mivel szépen kértél meglátom mit tehetek.
  • Tomee2002
    :(
  • hungary
    én nem vagyok egyáltalán fontos.
    nem fontos, hogy válaszoljak :))
  • rob45
  • Tomee2002
    Igaz... Hungary lécci válaszólj nekem mert az nem rob és családja :))) hanem én! És rosz a kedvem hogy 25x írtam hogy hi! Szóval már fogsz válaszolni? :D Amúgy rob haver.... És tisztáztam vele mindent még régebben! Ja és ha tényleg ellopták volna igazad van a rendőrség látogatást tett volna náluk :))
  • rob45
    ja,és még egy dolog,a hugomnál dennis régi karija van,tomee2002,akit dennis nekiadott,és az nem is member!
  • rob45
    Na ide figyelj hungary!
    1,én nem vagyok rob42!én csak 45 vagyok,de pár HÜLYE nem érti meg.
    2,dennis accountját senki nem vette el!
    3,42 a hugom,értve vagyok?
  • hungary
    dennis szülei 7000 Ft-ot fizettek azért, hogy a csemetélyük tudjon játszani.
    Hogy jösz te ahhoz, hogy el vedd tőle?
    Ha a szülei megtudják, szerintem még rendőrségi ügy is lehet belőle.
    Hajrá rob. Még lehetsz Orsós és Köteles Lackónak a szobatársa.
    Jól jön az még a következő választásokon. :)))
  • ROB42
    NEM ADOM VISSZA MERT AZ ENYEM DE HA DENNIS VISSSZAKERI AKKOR VIHETI CSAK A CUCCOK A BATYAME:)
  • hungary
    follyon ki a szemed!
    redvából legyen a nyakadon garbós pulóver!
  • ROB42
    HUNGARY:
    Nem azért mondom, de senkinek nincs beleszolasa, hogy Disno milyen logot hasznal, mert van ra biztos oka, hogy ezt a logot hasznalja es en meg is tudom indokolni:AZERT MERT AZ TETSZIK NEKI!!!!!!NA AZERT ENNYIERT CSAK NEM FOGSZ MEGSERTODNI?!?!?!?!?:)))
  • hungary
    különben nem adod vissza a kariját?
  • hungary
    Warrior nem csak alkharidban van, hanem varrock kastélyban és Ardougne Paladin kastély udvarán is :))
  • ROB42
    A BRAZILOK GYOZTEK!!!!!
    KI SZURKOLT A NEMETEKNEK?
    JA EGYEBKENT HA VALAKI TOMEE2002-VEL BESZELGET AKKOR EGYBEN ROB42-VEL IS!UGYANIS DENNIS NEKEM ADTA TOMEE-T MERT NEKI MAR NEM KELLET!
    DENNIS:
    AMIRE MEGKERTELEK TELJESITSD, HA KESZ VAGY VELE AKKOR KULD EL EMAIL-BAN AZ UJ JELSZOT!
    HA, VALAKI BARMIJEN UGYBEN AKAR NEKEM EMAIL-T IRNI AKKOR IRJON ERRE A CIMRE:[email protected]
  • hungary
    kedves disno.
    nem cserélnéd ki a logódat?
    nem lehet elolvasni, hogy te vagy, és rondan villog.
  • hungary
    Voltam w54-en a rogue házban.
    baró, gyorsan jön az xp, lvl 32 kell hozza, és pacakonkent 18gp-t lehet lopni.
    tehát gyorsan jön a money.
    Ha valaki pk-zni akar, ajánlom a helyet, mert 54 szintkülönbséggel lehet beütni.
    Sokan ki is használják a helyzetet, engem vagy 12kgp-től szabadítottak meg, meg a great helmettemtől, meg a pajzsomtól. a ruby amuletet nem siratom, van elég.
    ------
    Régebben bevezettem a legkedvesebb 3 kifejezést:
    Nos erre a helyre igaz, ide úgy kell menni, hogy olyan cuccot kell felvenni, amit ha leszednek rólad, nem bánkódsz utána. a "rogue 21lvl"-t szabadkézzal is le lehet gyakni.
    és ha PK-t lácc erigy ki a terminálból, de még ez sem garancia, hogy 3 ütéssel nem végeznek ki.
    ------
    megfigyeltem, hogy úgy indít, hogy varázslattal lecsökkenti a deffense-met. Aztan nekem annyi.
    ------
    Na de mindegy, ha megölnek pénzt nem vihetsz magaddal.
  • hungary
    Voltam a willderness axe házban.
    a ládákat nem tudtam kiprobálni, mert igen zaklattak a repülő fejszék (tomahook?)
  • hungary
    Voltam Ardougne bámyában.
    Az álatkert főbejárata előtt kell lemenni a csatornába.
    a hátsó ajtót 'pick lock'-olni kell.
    Hogy hanyas lvl kell hozzá nem tudom, most vagyok 36 lvl thieving.
    Nem kell hozza feszítővas.
    benn van 3 vas 5 szén 2 (nemtudom) és 2 zombi (24lvl)
    akkor szerencsés, ha a zombi lefordul rólad, mer akkor egy darabig nyugi van.
  • Disno
    Edgevilletől keletre is van egy ház amit lockpickkel lehet kinyitni

A béka segge alatt sincs már ez a topic :-(((

Tegnap nem volt adatforgalom az InterWarenél. Csókoltatom a rohadt serverüjeiket
  • hungary
    a lezart hazakban jonehy ajtaja kinyilik, ha "pick lock door".
    Aztán a ládát nem szabad kinyitni, hanem csapdát kell rajta keresni.
    Ha talál és hatástalanitja, automatikusan kinyilik.
    Ha simán nyitod ki, hits-ed bánja.
    Szóval, ha kinyílik, akkor 10gp es 8xp a jutalmad.
  • Disno
    »»»Hungary:
    A hülye oldalon megadtam a csicska karim jelszavát, beléptem hozzá és megváltoztattam a jelszót :-D
  • Disno
    Lol, ez a jelszó vhonnan ismerős :-)) Ilyen népszerű lenne ez a password? [nem, nem az enyim a másik :-)]
    »»»Taranov:
    K, akkor most szégyellem magam :-)
    »»»Rob45:
    Óhh, te lemaradtál az IGAZI drop partyról! Dumb Woob szervezte a server1en barbivilla és a folyó között. Vagy 100an voltak ott [ha nem többen] és adam kiteot, rune longot, más rune cuccot köztük egy RUNE ZWEIHANDERt is droppolt! Csak kár hogy nem az enyém lett :-(( De ha lesz vmi értékes [pl Tisztogato maradványai vagy ilyesmi :-)] akkor megyek!
  • hungary
    en nem az enyimet adtam meg, hanem kpd-jet.
    name:kpd
    password: 12345
  • Hangianix
    ja es ha megadod a passwordot es a logint akkor bucsut is mondhatsz a cuccaidnak. :D
  • hungary
    találtam egy hülye oldalt, az RS-sel kapcsolatban:
    http://members.aol.com/shot5tymes/
  • rob45
    Holnap rendeznénk egy kisebb sörözést,valamikor később partyt,sot drop partyt is.A sörözés holnap kb 4-5-ig lenne kb,aki be akar segiteni a rendezésben szoljon,a sorozes helye,a player owned houses reszben,a palotaban lesz faladorban!Aki tud hozzon droppolnivalo kajat vagy italt!!!