34580
RuneScape
  • Hagane
    Miért mondana erre akárki akármilyen rosszat?Semmi kivetnivalót nem látok benne, elvileg nemhogy lehet hogy nem rossz fej, de akkor a te szabad választási lehetőséged is élőben van.Júj csak legyen ADSL-em!Heh.
  • Hagane
    Ezret egy darab?4-12 perc alatt hozok ötöt ember, az 20 X 5 = 100K óránként is lehet, de ugye a becertelés...meg ha nem megy, akkoris KB 15K...
  • Cht
    rájőttem hogy megbánta amit tett és megprobálja legalább a békét kiharcolni magának!
  • Cht
    Bárki bármit mond én megkedveltem robot!
  • Tyty
    engem se enged be, hogy az a ************
  • Tyty
    A szimbólumokra lehet hogy vevő lennék. Áldva van, vagy csak sima madzagos?
  • Horny Keeper
    Szoljon valaki akinek kell nehany steel 2 hander talán oda adom ingyen is oket!:)
  • Tyty
    A játékban "gyurcsan" neven futok, mert a Tyty foglalt volt. (ki a fene használ még rajtam kívül ilyen idióta nicket??? :)))
  • Horny Keeper
    nah én már visszatudtam lépni!!
  • hungary
    valami dark witzard, vagy valami hasonló
    a klánosoktól kérdezd, vagy tekerd vissza a fórumot cirka 15000 üzi :((
  • hungary
    :))
  • Horny Keeper
    Nah már fenn vannak a frissitések
  • hungary
    ok van meg 2000 madzagosom
    ha kell olcson atado
    iranyar 30gp per db
    ( én 50/db vettem a holyt, még madzagolás előtt)
    szóval felmadzagolva 30gp/db
  • Horny Keeper
    Persze két memberses szerver nem át le még!!
  • Horny Keeper
    Figy neked mi a jatekban a neved, nicked?
  • Tyty
    Tök jó, egyre gyakrabban van kliens frissítés és szerverleállás. Átvettek pár Microfos programozót???
  • Horny Keeper
    Király server goes offline.
  • Cht
    Nekem 73 óra a rekordom!
  • Rincewind
    Melyik ez a játék?
  • Crokin
    Amugy mennyi szénért adtad el? boccs, de én nem láttam hogy mikor irtad le.
  • Crokin
    nekem meg 'csak' 57, de már igy is egész jól tudom szedni a barb vilidzsbe :)
  • Tyty
    60as bányászat után roskadásig lehet a szenet pakolni. :) Amúgy köszi Norbesz a tippet, sikerült az 1es szerveren elsózni két medium runét meg egy silverlightot.
  • Crokin
    Én soha nem lennék képes a cuccaimat szénért eladni... Inkább bányálok 2 éjszakán keresztül... vagy ha kell még tovább:)
  • Disno
    Eladtam szénért...amúgy is csak rune med,long,plat,skirt volt...meg adam kit
    de ezt már leírtam
  • Crokin
    Amugy miért nincs se páncélod se fegyvered? scammeltek?:) vagy a wildban voltál túl bátor?
  • Crokin
    LOL :Ö
  • Disno
    de kovácsolok magamnak steel & mith cuccost :-)
  • Disno
    yovan ecsém nekem nincs se armorom se weponom :-)
  • Crokin
    Pedig a logom alapján kéne, hogy legyen :)

Nembaj,legalább már tudom, mire fogok most gyűjteni :D
  • Crokin
    Jovanbazz, csak poénkodom, nekem még rune squerem sincs..:)
  • Disno
    »»»Crokin:
    Viszont itt a kite-hoz hasonlítunk vagyis az már 17 :-)
    »»»Rince:
    Nincs!
  • Crokin
    Adam kite és rune squre között meg 'csak' 9 a különbség és adam kitet mar lehet szerezni 15k ért is
  • Tyty
    A boltban lehet kapni olcson sima ezust szimbolumot, tobb ezer van altalaban bent, ezert minimal aron veheto. Vagy akar en is banyaszhatok, en 120 szimbolumot megcsinalok, aztan megyek madzagert meg aldasert. :)
  • hungary
    szerintem nem érdemes előfizetni.
    itt a fórumon is valaki emlitette korábban az egyik játékot, aminek a grafikája is jobb.
  • hungary
    hali!
    members, nem members, van egy észrevételem.
    ha "holy"-t gyárt valaki, akkor a free világban az elsőt 80-ért a többit olcsóbban, akár negyvenért veszik.
    ha felmadzagoljátok ugyanannyiért.
    ha megáldatjátok a madzagosat, akkor az elsőt 120-ért, a 2-dikat 111-ért a többit olcsóbban veszik
    ------
    de ha valaki memberses, akkor Ardougne belvárosában az ezustárusnál, 160-ért veszik az első madzagost. és még az 5-diket is 120-ért.
    ------
    tehát fel a fejjel, ha free vagy, szerintem féluton meg lehet egyezni egy membersessel 120-ért meg tudtok alkudni. Fő, hogy ne legyen rajta madzag

• Rincewind
    500k??? Uhh...
    Még mindig megvan ez a 65k-s limit a fizetéseknél?
  • Disno
    »»»Rincewind:
    Rune kite helyett sztem elég lesz neked rune square is, mert 'csak' 8 armor a különbség, és a squarét 100k-ért is meg tudod szerezni míg a kite-ot 500k-ért
  • Rincewind
    Ja, gyerekek kitől lehetne venni egy rune full helmet és mennyiért vesztegetik??? Esetleg innen a fórumról, nincs valakinek egy eladó?
    Meg kéne Rune Kite is és ez fontosabb, mint a helm!
  • Rincewind
    Ezek az új 3D-s modellek mikor lesznek? És ugye nem csak a fizetős részben?
  • Lacc
    Megnéztem újra ezt a gamet és tetszenek ezek az újítások amiket bevezettek. A kérdésem az lenne hogy aki előfizetett rá annak mi a véleménye? Érdeme? Jó?