34580
RuneScape
-
Nah jo ROB holnap talákozunk nekem kell egy kcsiit edzenem a mohaa war elött!! -
Nah király mire jo lett ez a szar addigra lelépett rob is:((((((((((((88 -
Nah nekem már beindult ez a szar. -
Tyty #15561 Horny, sorstarsam, innen a cégtől én is adsl-lel nyomulok. Azt mondták a tvnetnél, hogy a matáv (sux) baszogatja a rendszert, azért megy el időnként a net. Valami lehet benne, mert szerintem lerohanták őket a modemes netesek, akik jobbnak látnak átálni adsl-re, mint pengetni a lóvét. Ezért gondolom ezerrel kell bővíteni a hálózat kapacitását. De hát a matávnál ez szokott dolog. :( -
Bocs a sok helyeírási hibáért de nagyon ideges vagyok rohadt ADSL nem muxik... -
Én sokáig nyomtam az RS-t, aztán Diablo2, aztán RS, aztán Dio2 Exp.set, aztán ismét RS, és végül rájöttem hogy együtt is lehet csinálni. Ha kinyírtam a Dragont, és az Arraw is kész, akkor asszem elő fogok fizetni vagy megyek DAoC-ozni. Jó játék az RS, de ha nem újítanak, akkor el fog oszladni, mint aranyhal a királyvízben. -
Jó sok a fejlsztés meg minden tök jó cska az a baj üsszes fejlesztés mind memberses és ezzel van tele a töke néhy embernek!! -
Hát nekem a netemmel van a baj mert nem tudok semmit csinálni és ide is csak néha tudok feljönni semmi nem akar bejönni nagyon szar érzés!!! 
-
Tyty #15556 Nekem is elkezdett lagolni, es vissza se nagyon akart lepni. Taranov, en ugyan viszonylag uj jatekosnak szamitok (bar regebben jatszottam mar, csak egy idore abbahagytam),ugy gondolom, hogy egy ido utan, aki nem fizet elo a jatekra, elunja a dolgot. Kar hogy nem csinalnak uj kuldiket az ingyenes reszre is, szerintem nem lenne rossz, biztosan sokaknak bejonne. Az az igazsag, hogy amint elkezdodik a Staw Wars Galaxies mmorpg, azonnal atnyergelek oda. De ez sajna csak valamikor az ev vegen lesz. Szerintem, ha nem fejlesztik az RS-t, akkor hamarosan mindenki atpartol tartalmasabb, szebb interneten jatszhato jatekokhoz. -
Neked jo vagy csak nálam van probléme remélem nézed a forumot!! -
Rob nem nagyon akar bejönni a játék!!!! -
Régebben Hungaryé is mozgott, mostmár sosem látom mozogni :-P -
A RuneScape klánok folyamatosan szűnnek meg, áttérnek a Newerwinter Nights-ra.
A játékot folyamatosan hagyják abba az emberek.
Már többen is kiszálltak. (Lord Marcus, TheElf, Balusz 1, Bone01, Dead Neo és én)
Szerintem, a RuneScape ideje a léegtöbb ember előtt lejárt.
Új játékosok pedig nincsenek annyian, ahányan megunták.
Ti9 hogy vagytok a dologgal? -
Kedves Hungary!
Ha végül megcsináltad a questet akkor valasztahatsz 3 dolgot.
ha rajtad van az a micsoda akkor több xp-t kapsz craftinger magicre és fishingre
-
Nekem biztos mert rohhadt jol néz ki.
-
1 ilyesmi jó lenne,nem mozgo? -
Nemsokára visszajön egy Runescape mediumbie - alias egy 2001 szeptemberi játékos, a marhagyange Hagane :-P.Ha lesz ISDN, kegyetlenül felfejlesztek mindent ;-).Addigis, adiosz! -
na,dimitheishez kell menned varrock uj bank mellett,a quest elvégzéséhez kell,40 mining
40 smithing 40 crafting,a csavonak 3 fia van,az elsot, az egyik hazban talalod member reszen,camelt mellett a fish shop kozeleben,kell neki vinned,shrimp,salmon,tuna,bass,swordfish,a masodikat al kharidban talalod,annak majd ruby ring es necklace kell,de nem hetkoznapi goldbol,majd o elmondja,hol banyaszd!A dwarf,aki megmutatja hol van a dwarf mineban van anvillnel,idaig ennyi
ps:mennyiert csinalnal nekem egy mozgo logot? -
Megkésve ugyan de gratulálok én is.
-
Segítséget szeretnék kérni:
Leforditaná valamelyikőtök a következő küldetést?
------
Family Crest
Difficulty level: Medium to Hard (Members Only)
See the SPOILERS below for more details (highlight to see them):
Start:Starts in Varrock near East bank. Talk to Dimintheis in a hut nearby there.
What you need to complete this Quest: Level 40 Mining, Level 40 Smithing and Level 40 Crafting.
First Son: Is located in Catherby near members fishing spot. He is a Chef and you find him cooking in one of the houses nearby. He will tell you he broke the quest up into 3 parts and each brother kept one part. He will not give you his piece until you helped him with his salad. The Chef tells you he needs 5 different types of Cooked fish. These are :- Shrimp, Salmon, Tuna, Bass and Swordfish. After you given the 5 Cooked Fish to him , he will give you his part of the Crest and tells you where his brother is and to talk to the Gem Trader in Al Kharid.
Second Son: Talk to Gem Trader and he will tell you of a man in Scorpion Chasm, wearing a green cape and is standing by a gold rock there. This brother tells you that he needs to have a ruby ring and a ruby necklace, made from the finest gold. He's tells you to visit a dwarf name Boot who knows where to find the finest gold and is found in Dwarven Mine, past the avails. Boot tells you where to find the Finest Gold. The Gold is mined in a small dungeon south of Camelot , keep going south passed the members dungeon ladder, then go through the bear mining area and you come to a ladder that leads to this small dungeon.
The Dungeon: There are levers in this dungeon very much like the Ernest Chicken Quest. First go down the ladder and you will have some Hobgoblins to fight lvl 48 and then go to north cave room . First u pull the lever (down) on the north wall, where you will see a monster named Orge lvl 58(not in the room) then go to the south wall, there is two doors and enter the room, pull that lever (down) then go back to north wall and pull that lever (up) then enter that room and pull the lever (down) exit that room and pull the lever on the
wall again (down) then go to the south room and pull that lever up. You will then be able to enter the cage area between the rooms and will come up against a monster named Hell Hound lvl 114. There is 3 gold rocks here. You must spoke to Boot the Dwarf to mine them!
Jewellery: Now yo have the finest gold you can make the ruby Ring and Ruby Necklace, when you done this go back to the Man in scorpion Chasm and he will reward you his piece of Crest. He will also tell you about his younger brother who has the last piece of the Crest.
Last Brother: You will find him in the Golly Boar Inn near the wilderness and has been poison by spiders. How do you cure him :) Give him Cure potion and he will tell you where the last piece of the Crest is and how to kill the Demon named Chronozon lvl 121 that holds the piece of Crest..
How to kill the Demon: Before going to Edgevile Dungeon , make sure you take 4 Death runes, 5 Fire, 4 Water, Air staff and possibly cure and prayer potions. You need these runes for Blast spells, all blast spells must be cast on Chronozon to kill him. You can find him right at the end of the dungeon, past demons lcl 156 and then go past poison spiders lvl 63 and then you finally see Chronozon by the Earth Orblisk. After you kill him he will drop the Crest piece.
Crest: Put the three pieces together and go back to Dimintheis. He will reward you with a pair of Steel Gauntlets. He also tells you to go to one of his sons and they will make the Steel Gauntlets into either : Cooking Gauntlet (first son), burn less food. Crafting Gauntlet (second son), gives more experience on Crafting Gold or Magic Gauntlet (third son), Hit harder with Magic. Think first before making your mind up which one to have. As you will only get one pair of these Steel Gauntlets.
Reward: Steel Gauntlets and 1 quest point.
Thanks for help: TeamWolf and Siw39
-
bár lehet, hogy ezek az összegek az én tartozásaim
:)) -
>>>Deesno: közérdekű közlemény! Holnap 9:00-kor indulunk CS-zni. Gyülekező nálam, pénzt hozz egy keveset.
>>>All: Ha meglátjátok a Deesnot a fórumon, plz szóljatok neki, hogy olvassa el az üzimet. -
a skorpios küldiben a masodik skorpio megszerzése előtt kap az ember egy cetlit, amivel igazolja, hogy nincs tartozása a kocsmákban
ezt alá kell iratni mindenhol es csak ezutan lehet bemenni a 2-dik skorpiohoz
------
The offical Alfred Grimhand barcrawl
The jolly boar inn
- Varrock EK-re az ivónak a neve.
A csapossal kell aláiratni (10 gp)
The blue moon inn
- Varrock központjában az ivónak a neve.
A csapossal kell aláiratni (10 gp)
The rising sun
- Falador központi kocsmája
Barmaid-dal kell aláiratni (70gp)
The dead man's chest
- Brimhaven kocsmájának neve
A Bartender-rel kell aláiratni (15gp)
The forester's arms
-Camelott kastélytol nyugatra Seer's Village-ban a kocsma neve
A Bartender-rel kell aláiratni (18gp)
The rusty anchor
- Port Sharim kocsmája (Északon)
A csapossal kell aláiratni (8gp)
-
nem, WoRZ-ra -
Rám gondolsz?
-
a staff es a battle staff között tudtok-e külömbséget? -
mert kezd tele lenni az ilyen unreg kis köcsögökkel, akik névtelenül reklámozzák az oldalt, ráadásul ingyen... -
>>>Norbesz: Remélem nem hallottál Deesnotól túl sok jót. 67 az nem sok? csak 20-szal vagy jobb mint én.
-
Üdv ujra! -
>>>Norbesz: Hát te ki vagy? Üdvözöllek!
>>>Ron Ragm: Miért kell ilyen k*rva csúnyán beszélni? Hisz még az is lehet hogy vannak jó dolgok az oldalán. -
Mennyiért lehet eladni 1 steel bart? Disno? -
Worz, rövid leszek és velős. Kurva anyád. -
Tyty #15528 Ja, a fene gondolta volna hogy idegen bannerekre kattintva nyilik az oldal -
Tyty #15527 WoRZ, lehet hogy én vagyok a láma, de hol a fenébe lehet továbbjutni a főoldaladról? -
tevedtem az elsőt 140-ért veszi
de az 1224 az ok :)) -
nem tudom irtam-e már, hogy a holy-t nem érdemes madzagolni, és áldatni.
madzag nélkül vagy madzaggal kiindulási ár a boltban 80, amikor sok van belőle 20
ha megáldatod, akkor az első 120 a következő 111, a többit nem tudom
Viszont ha madzag nélküli, a hülye ezüstárus Ordoughtban megveszi az elsőt 160 ért a 10-diket 108-ért
------
Tehát pusztán azzal, hogy memberes vegy és faladorban (mert ott mindig szokott lenni) megveszed darabját 60-ért és eladod, akkor ha tizessével veszed és adod el, akkor
vétel ár: 10 × 60 = 600
eladási ár : 1224
A tiszta nyereség 10-en 624 gp
Ha felvásárolsz 1000-et, akkor az 62k4 gp
------
egy nap alatt meg van a difi, mivel az ezüstös gyorsan ürít.
-
inkabb gebin az apehen belül
-
A magyar vendéglátóipar gyöngyszeme :) -
jártam a fishings guildnél.
korábban úgy tudtam, 65 a belépő, mivel most 61 vagyok gondoltam megpróbálom, úgyis találtam egy fishing potiont (fekete trutyi) megittam ... és továbbra se engedett be.
A fishingem ugyan 3-mal feljebb kuszott, de most azt mondta a barna ruhas pasi, hogy 68 kell.
mondtam neki, hogy kivel szorakozzan és ott hagytam. erről jut eszembe egy történet, ami az APEHban esett meg velem.
------
Sorszámra kell várni, hót unalom.
Gondoltam bemegyek a büfébe, harapok valamit unalmamban (egy luk a férfi wc mellett)
Bemegyek és rámutatok az egyik - számomra szimpatikus - zsemlére.
Ez mennyibe kerül? - kérdeztem
Ki van írva. - hangzott az ellentmondást nem tűrő hang a pult másik oldaláről, ahogy letette a nőklapját, amiben elmélyedt.
És mi a neve a szendvicsnek? - próbáltam puhatolódzni, hogy az árlistán könnyebben meg tudjam határozni az árát.
Rozsos. - tömören és kimérten a válasz.
Én meg nézem a listát, sehol a rozsosnak az ára, de még ki sincs írva.
Nincs kiírva. - mondom lemondóan.
De akkor már el kezdi búgni a hölgyike - Tudja, a kolléganőm biztosan leszedte, azért nincs kint, amúgy 150 Ft.
Szórakozzon nyugodtan tovább! - mondtam és otthagytam, pedig legszívesebben ráboritottam volna a vitrint.
-
»»»Pascale:
Hö? Már otthon vagyosz? Holnap nem yo, megyünk L, tán holnapután. Én is láttam Siófokon sniperes gamét ;-) Hmm, CSzni hovamikormiértpontazt???