34580
RuneScape
-
>>>Ron: Bocs de nem én támadtam meg, Amsot hanem
Sir Disno, my best friend. Én csak egyetértettem vele :-)
>>>Rob45:thx hogy te kiállsz mellettem.
>>>Ams: Én csak téged taszítlak, mert nem akarok olyan embereket magam körül akik ennyire nárciszista (nem elírás, a nárcisz, nem náci) kis faszok. Ha annyira okos hiszed magad, monnd meg nekem mi az a Nárciszizmus! Kicsit segítek is: Freud egyik tanulmánya! -
ez sem példa, ez általánosítás! csak 1, 1 KONKRÉT példát... -
én viszon tudok példát pascale szavaira,végülis akárki tud,mert te mindig ilyen vagy,egy kis egoista,önimádó kretén,aki folyton csak azt szajkózza,hofgy milyen jó vagyok,jaj de jó
-
tudnod kell példát, ha + nem akkor miből itélsz +? -
mondjad, ne csak tudd!!
te aztán nem "taszítod az embereket"... pascalesp stílus:önimádó kis faxkalap vagy az biztos.Baxjad meg te qrva faxszopó kis kötsög!
ennyit erről... -
Megtámadja majd elmenekül. Na, szép:)))) -
>>>Ams:Én nem tudok példát, de az hogy egy önimádó kis faxkalap vagy az biztos. Én lezártnak tartom a vitát.
Ja és amúgy lehet hogy vén róka vagy az RS-ben, de az is biztos, hogy te olyan fajta ember leszel, aki belerúg a csövesekbe, fajgyűlölő, és minimum alkoholista lesz, mert taszítja az embereket a stílusával! Ezen gondolkozz el, és próbálj megváltozni, mert ilyen emberből már rengeteg rohangál az utcán! -
a logó jó! de ne hagyjuk abba! hallani akarom a példát! -
Ja és ez a logó milyen lett? -
Na bazz. Szerintem ezt hagyjuk abba, az egész az én hibám meg satöbbi,satöbbi... Bocs mindenkitől de ki vagyok borulva egy kissé. -
a logód-ban is ott van: "74 mining"
azért még várom a konkrét példdát! -
inkább nem mondok semmit... -
itt 1ből +akadsz... -
na, hol az a konkrét példa? -
lmao -
ez hogy jön ide? -
rozsaszin
-
a rozsasz nem illik a fiukhoz tudod sir arms csak az a baj
-
1 konkét példát mondjatok már! -
már válaszoltam,ne légy annyira elszállva magadtól,végülis ez csak 1 játék% -
ez az igazság,semmi nem érdekel,mert nagyképü vagy,el vagy szállva a combatodtól,pedig rajtad kivül már mindenki rájött,az rs-ben nem az a jo,hanem a barátság + a csapatmunka,ja és ahoz,hogy pascale éppen milyen logót használ,ahhoz SEMMI KÖZÖD,de én itt ki is száálnék,nem akarok senkit se megsérteni,de azért ams,jó lenne ha felébrednél 

-
ez a logód , ez jó! de még mindig nem válaszoltatok a kérdésemre! -
>>>Sir Ams:Baxjad meg te qrva faxszopó kis kötsög! Mondtam bazzeg hogy ne engem szidj! Disno írta, amit írt, és van is benne vmi igazság, de én egy rossz szót nem szóltam... És ha te buzisnak láttad a logóimat, akkor csakis a te kedvedért visszateszem, az eredeti, egyedi és utánozhatatlan logómat! Ja és faxt a szádba!
-
tévedés itt már rég nem a logók-rol vitázunk,hanem hogy engem miért néztek olyannak aki:"ha latod,hogy a haverod meghal,felhuzod az orrod,ami cucca marad,elteszed es huzas,ahelyett,hogy segitenel rajta"
(ezt mind E/1-be átalakítva) -
elado egy addy large es egy addy plate eggyutt 20k lesz
-
es ha vesyek egz silverlithot ugz is jo? -
ime itt a quest:
Demon Slayer
Besorolás: közepes (Delrith 30-as szintű és ha elrontod a varázsigét regenerálódik)
Delrith egy hatalmas erejű démon, aki már egyszer régen elpusztította Varrock városát. Ahoz, hogy megállítsd egy különleges kardra lesz szükséged (Silverlight aim:11 pwr:11). Először beszélj a cigányasszonnyal, aki a főtéren van (gypsy). Ő elmondja, hogy a kardot Sir Prysin-re bizta aki a palotában dolgozik (földszint nyugati szoba). Sir Prysin elmondja, hogy a kardot 3 lakat alá zárta be és a kulcsokat szétosztotta, illetve egyet megtartott, de azt beleejtette a konyhai lefolyóba. Ezt elég könnyen kiszedheted csak egy vödör vizet kell beleöntened a lefolyóba (palota keleti falán van kívül) majd lemenned a palota mellett található lejáróban és a kulcs ott lesz nem messze a létrától. Egy másik kulcs az őrök parancsnokánál (Captain Rovin) van (első emelet). Beszélj vele és kérd el. Az utolsó kulcsot a varázsló toronyban szerezheted meg egy mágustól, aki elmondja, hogy 25 csontra lesz szüksége a kulcsot véde mágia hatástalanításához. Ha megvan a 3 kulcs menny vissza Sir Prysin-hez kérd el tőle a kardot és irány Delrith. Ne felejtsd el, hogy mielőtt meghalna ki kell választanod a helyes runaszavakat, melyek örökre száműzik őt a világból (ezeket bármikor újra megkérdezheted a cigányasszonytól).
Jutalom: silverlight sword, 3 quest point -
Demon Slayer questben mit kell csinalni? dzsipszivel mar beszeltem de utana hogyan tovabb? -
np :) -
danke! -
Csekkold ezt az oldalt innen lehet okulni sokat :) -
Azt sajan nem tudom, én csak éxerekkel foglakozom :) -
És ez a szerzetesi ruha valami isteül néz ki
-
agyagozas utan mit kell csinalni es hogy? -
Nem gondoltam volna, hogy a craftingolás ennyire király! csak ne jönne olyan lassan az arany meg az ezüst... :) -
zafirokat már nem árulok, mert elkezdtem craftingolni :) -
1 ruby és 1 diamond (uncut) eladó! -
ja, nemértem miért kell ebből preztískérdést csinálni... csináljon logót magának mindenki olyat ami tetszik neki azt' kész... nem érdemes tovább ragozni szerintem... -
Tyty #15772 Ezennel megalakítom a "Logótlanok egyletét"!! :)
Tiltakozzunk a mindenhol elharapódzó logók ellen!! -
Bazz, mennyire nevetségesek vagytok, hogy ezeken a ki*aszott logokón vitáztok........... el se hiszem... Ti tényleg ennyire dedósok vagytok?