34580
RuneScape
  • Norbesz
    jah ez nem ide tartozik. Elnézést. nDe összesités 2-2 idegenben lőtt golokkal Tovább jutunk.... Bocsánat mégegyszer
  • Norbesz
    2-1!!!!!!!!!!!!!!! ZTE-nkzagreb!
  • Norbesz
    Marchus te Lord Marcus vagy?
  • Pascalesp
    >>>Crokin:Thx,de nem kell, így is elég jól irtom az erdőket, és amúgy is, nemsokára( na jó, elég sokára) én is tudok csinálni hatchetet. De azért thx.
  • Crokin
    De csak jobban viszi a fát a mith mint a steel nem?
  • Lazarus
    akkor 60 Cut saphire rendel... mennyiert?
  • Crokin
    Adok egy mithril axeot ingyen ha kell. Azzal 100% a fa találati százalék :)
  • Pascalesp
    Bazzeg, romlik a látásom. Eldöntöttem, hogy fejlesztem a woodcut, firemakingot, erre a pickaxet veszem ki a bankból, a steel axem helyett. Persze a gyufat azt még megismertem.
    >>>Lazarus:Bocs, de már eladtam. Sajnálom. De ha kell, szerzek még neked. Hány kell? 10? 20? 100 cut sapphire? 1 hét alatt összeszedek neked 100 db-t.
  • Norbesz
    Kit látnak szemeim? Csak nem. Áh az nem lehet... De talán mégis! Emberek ez DISNO,visszatért!
  • Crokin
    Disno üdvözlet ujra itt !

Bazz... Megint ínhüvelygyulladás kezd lenni a jobb csuklómon, ezért át kellett állítani az egeret balkezesre... még szerencse hogy balkezes vagyok :)

• Lazarus
    1500ert megveszem
  • Lazarus
    kell... induloo ar? :)
  • Disno
    mammas pojke :-D
  • Pascalesp
    Bazzeg Deesno! Kibaxottul szar hogy nem vagy itt. Nekem már akkor el keztél hiányozni mikor elmentél tőlünk. Entro azt üzente tegnap hogy jó utat neked. Majd akkor mesélsz nekem, gyere Runescapezni. Ja és lenne egy kérdésem. Hogy írják: mama's pojka, vagy mamas pojka, vagy valami más verzió?
  • Disno
    »»»Rob45:
    Thx! :-D
    Nah, kezdesz egyre yobbfej lenni ;-)
    »»»Pascale:
    Má' hiányzol gecc :-D
    Mesélek néked! Pár yo dolgot.

PPL: Visszatértem!!!
    [Egy-két elvétett tapsika...]

»»»Ams:
    Hát te hülye vagy bazz...vesztedbe rohansz...mind1, annál jobb
    #15806 Pont aszonta hogy _NEM_ tud példát írni gecc...
    Ha eddig nem jöttél rá akkor gondolkoggy! És nem az én üzimmel kezdődött az egész...
  • Pascalesp
    >>>HOgy kell a bőrből kesztyűt meg ilyeneket csinálni?
  • papa
    tok kiraly szerintem
  • rob45
    nem csináltam-csinálta:)
  • rob45
    kinek tetszik az uj logom?
    pascale csinaltam(nem 50k-ert)
    amugy nem vettem annyiert logotlol:)
  • Pascalesp
    >>>Lazarus: Van 10 cut sapphire-om és eladó.

>>>Hagane: Hát visszatérsz? VéGReee MÁÁÁ'!
  • Tyty
    Sushi, én még a HUNger klánról is csak tegnap hallottam először, pedig figyelem a hozzászólásokat már egy ideje. Miután irtad valakinek az új webcímeteket, akkor figyeltem fel rátok. A craftingot csak bőrpáncél készítéssel lehet gyorsan nyomatni, én is azzal nyomtam fel 50-esre.
  • papa
    bocs nem szoltam hagane
  • papa
    neked szol
  • papa
    mi a neved mert annyira szar a logod hogy nem tom elolvasni.
  • Hagane
    Méghogy általában!XD inkább "Alig alig" szokott egy lenni egyáltalán...
    Én meg nemsokára visszatérek, remélem!
  • Ron Ragm
    és szép sorban,amíg az összes free szerveren nem jártál....ezután irány crafting, mire megvan addigra már megérkezett a köv. szállítmány, irány a bolt (akkor van gáz ha valaki már gyorsabb volt nálad)
  • Ron Ragm
    Fladorban az ékszerésznél általában 1 mindig szokott lenni. Ha van vedd meg és irány másik szerver, ott is, ha nincs irány másik szerver és ott próbáld meg
  • papa
    hagy=hagyd
  • papa
    aaaaa figyelj elejen mindenki utalja es nehogy abba hagy ez egy qrva jo jatek hidd el majd belejosz.
  • papa
    jo reggelt emberek!Baj van es egy oriasi segitseget kerek na az hogy lazarus a batyam es o fog craftingolni en meg goldot banyaszni es smithingolni de meg nincs meg a 40 es smithing lvl legyszi segitsen valaki nekem smithinghoz ore-kat szerezni (sajnos en meg poor vagyok es most nem tok jutalmat adni talan majd 1szer).
  • Crokin
    Sapphire vagy zafir :) irtm, hogy én már nem árulok... menj el egy bányához és kiabálj, úgy lehet venni ha szerencséd van.
  • Lazarus
    Senki nem arusit Saphire-t? :(
  • Tyty
    Szia Sushi Ulla!
    Tök jó ez a RS, majd minden nap rábukkanok egy új klánra.
    Tulajdonképpen hány magyar klán van? Van valahol egy olyan oldal, ahol fel van sorolva mind??
    Már tényleg nem tudom hová csatlakozzam.
    Jó lenne már némi összefoglaló, hogy ki melyik klánba van, és mennyi magyar karakter van. Például rólad kedves Sushi még nem is hallottam.
    Én "gyurcsan" néven játszom.
    Eddig én a következő klánokról tudok:
    Enerla
    Dark Angels
    Rune lord clan (RLC)
    HUNger

Van még?
  • Crokin
    Igen, a forrást sajna nem tudom megnevezni, mert én is ugy vágtam össze öket 1 txt fileba:)
    Ezért elnézést.........
  • Pascalesp
    Ez a 200.-ik üzenetem!
  • Pascalesp
    >>>Horny Keeper: Kész a logód! Ugye a [email protected] küldjem?
    >>>Rob45: A tied is kész van, de hova küldjem?
  • Pascalesp
    www.tip.it/runescape
  • Lazarus
    wildnessrol hol is van terkep??
  • Lazarus
    Na akkor lecuccolok :)
  • Pascalesp
    >>>Lazarus: Vagy a wildben a sapphire házból, vagy bányászol és random jön sapphire, vagy más ékkő