34580
RuneScape
-
Nehogy mást is meghackeljen -
>>>Szilvi: Mondd el! Igaz hogy rajtad már nem segít, de máson igen! Ja és ne add fel! Ha kell, én ki bírlak segíteni pár dologgal, változtasd meg a jelszód, és térj vissza. Sosincs késő újrakezdeni.
>>>Dennis: Rájöttem hol hallottam a Slipknotról! www.stickdeath.com/martyr.html Érdemes megnézni, bár tart egy kis ideig, amíg betölti a flashes animációt, de hidd el megéri!
-
szilvi77 #16075 hopsz a tesom logojaval irtam boccs:-) -
Legalább más is óvakodhat tőle! -
de miert mondjam el?az nem srgit,de elmondom ha kell, de csak rajtam kivul 2 ember tudja -
Szilvi szerintem nyögd ki hogy szerinted ki volt!
-
Ez a kedvenc eggyütesemtől a kedvenc számom black metal eggyüttes akit érdekel töltse le -
-SLIPKNOT-
People = Shit
Here we go again, motherfucker
Come on down, and see the idiot right here
Too fucked to beg and no afraid to care
What's the matter with calamity anyway?
Right? Get the fuck outta my face
Understand that I can't feel anything
It isn't like I wanna shit trought the decay
I feel like a wound, like I got a fuckin'
Gun against my head you live when I'm dead
One more time, motherfucker
Everybody hates me now, so fuck it
Blood's on my face and my hands, and I
Don't know why, I'm not afraid to cry
But that's none of your bussines
Whose life is it? Get it? See it? Feel it? Eat it?
Spin it around so I can spin in it's face
I wana leave without a trance
Cuz I don't wana die in this place
People = Shit
People = Shit(Whatcha gonna do?)
People = Shit(Cuz Iam not afraid of you)
People = Shit(I'm everything you'll never be)
People = Shit
It never stops - you can't be everything to everyone
Contagion - I'm sittin' at the side of Satan
What do you wait for me?
They never told me the failura I was meant to be
Overdo it - don't tell me you blew it
Stop your bitchin' and fight your way througt it
I'M - NOT - LIKE - YOU - I - JUST - FUCK - UP
C'mon motherfucker, everybody has to die
People = Shit
People = Shit(Whatcha gonna do?)
People = Shit(Cuz Iam not afraid of you)
People = Shit(I'm everything you'll never be)
People = Shit
-
jaja,szerintem is
ezt én a tesód mondom:) -
én szerintem mond + hogy ki vol, mert:
1.kiengeded a gőzt
2.a többiek ovakodhatnak tőle -
szilvi77 #16067 Valamit, de nem véglegesen be szeretnék jelenteni!!:
Lehet, hogy nem fogok soha többé runescapet játaszani, mert egy embert miatt kiszállok eggyet mondok nem a tesom miatt van....
még annyit mondok el, hogy sok rendes ember van itt de vannak szemetek is példát ne várjatok, mert példát nem mondok.azért szállok ki, mert közületek valki felhackelte a karimat.lehet sőt biztos hogy néha benézek ide meg a runescape-ra is.én tudom, hogy ki volt de nem akarom elmondani.Egy biztos azt az embert nagyon megutáltam.És meg is fogom szivati.na ennyi sziasztok:-(

ezt a smájlt pedig annak kuldom aki felhackelt

-
Rob már próbált így segíteni de nem jelent meg az átkozott térképdarab -
Tyty #16065 Én 54. szinten nyírtam ki, igaz prayerrel bénítottam, amíg ki nem fogyott a pontom. Utána már nem volt nehéz. Azért párszor kajáltam közben.
Akkor jó menni, amikor irtják a level 54es csontikat. -
jaja.Figyu en most 44 es combat levelu vagyok szerintetek mikor kezdjem el? igaz hogy only 1 a questponiton szoval mire meglesz a 32 addigra siman menni fog nem de? 

-
»»»Ron Ragm:
Mit fishingelsz?
Én 53as voltam. minden harmadik kör után futottam és ettem :-D
»»»Papa:
Enyhe koncentrésön zavar? -
Hmm en level 55 voltam mikor kinyirtam azt a dögöt...Run plusz eat! 
-
s nem kellett enni.... bocs -
>>>Ron Ragm: én 69 voltam s nem kellett!ajánlom trainelj eddig... de 1 60asnak is tök laza.... -
>>>Ron Ragm: Én személy szerint 49-es voltam mikor kicsináltam a dögöt, a magicom pedig 13as volt. A Wormbraintól pedig úgy szerztem meg a darabot, hogy adtam egy csávónak law runát, ő pedig kiteleportálta, és ledobta a földre, maga alá, én pedig felszedtem.
Jótanácsok:
Ha mész a dragonhoz, sose várd meg míg kevés lesz a hp-d, mert maximum egy kaját tudsz enni egyszerre, vagy még annyit se. A taktika: Run & Eat!
Ja és ha van benn valaki, akkor menj be, mert a földön 50-es adagokban vannak a moneyk, és lazán össze lehet szedni 10k-t. Ha pedig meghal, még pár cuccát is elszedheted a fickónak. :-) -
ja az igaz
-
bammeg
a telekinézis azér kell hogy attól a b*zi goblintól el tudjam szedni a térképet -
de én spec. a telekinézist nem nagyon használom
inkább a teleportra hajtsál -
hát innen-onnan...ne szószerint érsd...halászat, smithing, harc, mining meg ilyenek... -
honnan szedsz (szednél) pénzt?
A varrock ny-i bank alatti trezor az átverés. -
pontosen 32 quest point felett -
én most fishinggel gyűjtök pénzt Rune Legre, felfejlesztem a varimat hogy tudjam a telekinézist (faszomért kell mindenben jó lennem:)))))), legyakom a sárkányt (előtte min 60-as combatra felfejlődök), aztán irány pénzt szedni -
hülye:))))))
a champ. guild Varrock alatt van, a búzatábla mellett.akkor tudsz oda bemenni, ha sok quest pontod van. -
A penz nem nekem ment hanem az ocsemnek !!! -
nem! ez nem fizetősöknek is van! -
szoval aki nem member az nem vehet fel runa pancelt ertem hat akkor szar nekem.Es en nem fogok fizetni ezert a jatekert.Mert ugye csak az mehet a champions guildba aki meber meg nem tud at menni a keritesen qrva eletbe.
-
valaki kérte a dragon slayer leírását:
------
ez hatha segit:
------
Dragon slaying quest
1. A küldetést a Guild Master-től kapod meg a Champions Guild-ben. Meg kell keresned Oziach-ot!
2. Oziach a Edgevill-től nyugatra lévő sziklafal lábánál lévő házban lakik! Elmondja, hogy lehet nála
... kapni Runa páncélt, de ilyet csak annak ad el, aki megöli a Crandor szigetén élő sárkányt! A szigetet
... azonban senki nem tudja hol van, mert a térkép, ami megmutatja a pontos helyét elszakadt és a három
... darab különböző helyeken van elrejtve! Kiindulásnak kapsz tőle egy kulcsot (maze key).
3. Az első darab Melzar Labirintusában (Maze) van, Rimmingtontól nem messze. Ide az Oziachtól ka-
... pott kulccsal tudunk bejutni. A feladat itt nagyon egyszerű : az állatokat leöldösve különböző színű kul-
... csokat kell gyűjtögetnünk és azt a megfelő ajtóban használva eljutni a ládáig, amiben az első térkép
... van. De vigyázat, mert a kulcsok használat után eltűnnek, tehát amennyiben rossz ajtón mész be, kezd-
... heted az egészet előlről! A következő leírás a szörnyeket tartalmazza, azt, hogy milyen színű kulcsot
... dobnak és a helyes ajtót, amelyiken használni kell a dobott kulcsot:
... Giant rat - red key - A bejárattal szemben lévő két ajtó közül a jobb oldali!
... Ghost - orange key - Ha szemben állsz az ajtókkal, akkor balról a második a helyes!
... Skeleton - yellow key - A jobb oldali ajtó helyes!
... Zombie - blue key - Szintén a jobb oldali ajtó a helyes választás!
... Melzar the Med - magenta key - Ismét csak a jobb oldali ajtó a helyes!
... Lesser Demon - black key :) - Az az ajtó a helyes, amelyik abba szobába nyílik, ahol a láda van!
... A ládában megtalálhatjuk az első térképdarabot! Az ajtón és utána létrán kijuthatunk a szabadba.
4. A második darabról az orákulumot (orackle) kell kérdezned! Rébuszokban elmondja, hogy a második
... darab egy földalatti ajtó mögött van, ahová csak akkor mehetsz be, ha van nálad :
... Egy ital, mely a Varázslók kedvence! Wizard's mind bomb. Faladori kocsmában lehet megvenni!
... Egy ketrec kisállatok számára! Lobster Pot. Port Sarim-ban a horgászboltban lehet hozzájutni!
... Egy edény, amely sosem látott forróságot! Unformed Bowl. Csinálni kell finom agyagból (soft clay),
... egy edényt (bowl) a Barbarian village-ben, de nem szabad kisütni!
... És egy anyag, amit kukacok csináltak. Silk. Al Kharidban veheted meg a silk trader-től!
... Amennyiben meg van a négy tárgy, már be tudsz menni az ajtón, ami a Dwarf Mines-ban található. Az
... ajtó mögötti ládában, pedig megtalálod a második térképdarabot!
5. Ahhoz, hogy a harmadikat megszerezd, el kell menned a Goblin village-be és beszélned kell az egyik
... főnökkel. Elmondják, hogy az utolsó darabot egy bizonyos Warbrain nevű goblin lopta el, aki most a
... Port Sarim-ban található börtönben raboskodik!
... Ezt a legegyszerűbb megszerezni. Távolba ható táadásokkal (nyíl/varázslat) meg kell ölni Warbrain-t és
... egy telekinézis spellel el kell emelni a hullájánál megjelenő térképdarabot! Ezután össze kell illesztenünk
... a három darabot és meg van a szigetre vezető térkép!
6. A sárkány tűzlehellete ellen szűkségünk lesz még egy Sárkánylángtól védő pajzsra (anti dragonbreath
... shield), amit a Lambridge-i kastélyban Lambridge Duke ad nekünk, miután beszéltünk vele.
7. Hogy a szigetre eljussunk, kell egy hajó! Ehhez menjünk port Sarim-ba és a mólón beszlgessünk Kla-
... rense-el! Az övé egy lerobbant hajó, a Lumbridge Lady, amit el is ad nekünk 2000 arany ellenében.
... Vegyük meg! Azonban ahhoz, hogy a szigetre hajózzunk, rendbe kell hoznunk a hajót és kell egy
... kapitány is, mert Klarense nem hajlandó a sárkányszigetre jönni velünk!
8. A hajó rendbehozásához szükségünk lesz 3 fadeszkára (plank) és 12 szögre (nails)! Fát a Wilderness-
... ben, az elhagyatott falunál találunk. Szöget pedig acél tömbből (steel bar) tudunk kovácsolni, de
... csakis Varrock-ban! Egy tömbből kettő szög kovácsolható ki, tehát hat steel bar-ra lesz szűkségünk!
... Ha megvannak az alapanyagok, akkor másszunk le a hajóba és foltozzuk be az ott található lyukat a
... deszkákkal és a szögekkel!
9. Kapitányt szerezni a hajóra egyszerű! Csak el kell menni Draynor village-be és ott beszélni kell Ned-el,
... aki, mint kiderül, régen tengerész volt. Ha visszamegyünk a hajóra ő már ott fog várni minket! És irány
... a sárkánysziget, Crandor!
10. Amint a szigetre érünk, hajótörést szenvedünk, tehát hajóval már nem jutunk vissza a szárazföldre! De
... ne izguljunk a sziget alatti barlangban van egy titkos járat, ami Karamjába nyílik! Menjünk le a sziget
... alatt húzódó járatokba a sárkányhoz!
11. Öljük meg a sárkányt a szobában! A sárkány (dragon) 110-es combat level-ű és, ha nincs nálunk az
... anti dragonbreath shield, akkor azonnal öl a tűzlehelletével! Ha sikerül megölnünk, akkor a küldetésnek
... vége!
Reward: 2 influence level és jogosultá válunk a runapáncél viselésére, ami a legerősebb páncél
... a játékban! Ilyet csak az horhat, aki megtölte a sárkányt. Ezt 65 ezer arany ellenében
... Oziach-nál vehetjük meg.
-
-
szilvi77 #16045 És Sir AMstól pedig bocsánatot kérek, mert nem akartam megbántani tegnap, hogy kihagytam a rendesek közűl(nem szándékosan).Amúgy még sok embert kihagytam:vboxert meg meg-sok-sok embert:) 

meg tegnap ideges is voltam hogy kihagytam:)

-
szilvi77 #16044 Amúgy meg már Disnoval tisztáztam a dolgokat,
(szerencere sikeresen) -
szilvi77 #16043 "a lol,dehogy,csak tudod vannak olyanok,akik nem kernek money-t erte" szoveget a tesom irta es nem en!!:)figyelmeztetes! 

-
»»»Pasc:
Szereted a logógyártást, de csak mértékkel, ugye? ;-) -
»»»Papppa:
66 -
szilvi77 #16040 lol,dehogy,csak tudod vannak olyanok,akik nem kernek moneyt erte -
he dessno mennyi a miningod? -
»»»MArcus:
Én bányász vagyok :-D
Coal: Ha helyben veszed a bányában, 75->150gp, certben 200-300 gp vagyis a cert 1-1,5k
Iron: Bányászoktól akár ingyentől 20gp/db áron is elviheted, viszont certelve 1k vagy afölötti mennyiségben 100/db ér is viszik [volt egy offerem, 1k vasért ajánlott rune large+60k!]
»»»Szilvi:
Azt olvasd el, hogy mér véded hiába mamimamát...és ne b....ál meg semmit, inkább hadjuk