34580
RuneScape
-
Bazz elbasztam, igy kicsit nyomi -
/---\
IoloI
l(_)l
l___l
\_U_/
Szerintetek ez hasonlít egy emberfejre? -
LOL,én ebből inkább kimaradnék:)
bár az én hugommal történt:( -
Baz nem feljönnél inkább rsre rob -
Hmm mindenki nwn? -
Tényeg kicsi az esélye,hogy te írtad,ennyi ésszel :-D
Erről ennyit:) -
disno:qrva idegesítő,hogy ha valakit felhackelnek,megscemmelnk,rögtön rámgondoltok,hagyjatom má békén,ok?
Megmondtam,nem scammelek,és az be is tartom,szóval le lehet szállni rólam:O
Amúgy már unalmas a rs,szóval lehet áttérek nwn-re. -
szilvi77 #16190 a regi karim neve rob42 -
szilvi77 #16189 n de mar most dumalunk:-) -
szilvi77 #16188 rob42 -
Nem látlak milyen néven? -
szilvi77 #16186 igen most fenn vagyok:-) -
Szilvi te most fenn vagy?? -
Én segitek a quest pointot felnyomni :) -
szilvi77 #16183 GYRE FEL AT RS-RE MAMIMAMA!:-) -
enis rohadt sokat jatszottam a diblo2 es a diablo 2 exp. el szerintem meg most is jo csak kezd unalmas lenni es nem is tok jatsszani mert elromlott a cd szoval LOL! 

-
lenne olyan kedves valaki hogy segit quest pointokat szerezni? ha valaki ker erte jutatmat 1 ruby ammy of srength vagy 5k
-
egyet ertek 

-
Igazad van ne hagyd abba! -
szilvi77 #16178 Figyeljetek néhány jó haverom meg győzött, hogy ne szálljak ki úgyhogy most maradok még mert nem akarok vboxernek örömet okozni azzal, hogy kiszállok.És maradok egy ideig.Köszönöm,hogy sokan mellettem álltatok.Nagyon rendesek vagytok. 

-
.I.
.I.
Amugy jól elvagyok! :D -
LOLZY -

.'.
-
"ti ezt az ügyet eggyáltalán nem értitek csak én meg a tesom aki itt ült melletemm meg o is erti!"
"még ő is érti" - LOLZ, hát persze, mert ott ül melletted :-D -
Akkor Ennyi Röviden:

-
Mind1 slipknot forever azt kész :)) -
»»»Szilvi:
LOL, akkor talán el kéne mesélned úgy ahogy volt, nehogy má' tévhitben éljünk...
»»»Dennis:
kacsacsőr előtt-után ne nyomjál spacet, és ne a winyódról linkeld be a képet, mert azt csak akkor tudjuk megnézni, ha fent vagy -vagy akkor se- -
ÁÁÁÁÁÁÁ az nem jó -
< img src="C:\Dokumentumok\Képek\ezt neked.jpg" > -
Miért nem jó? -
»»»Pascale:
Na bazz...azé nem teljesen így van...
Kb 2 éve -asszem akkoriban jelent meg a Dio2 2-3 hónapja- "nagy" Diosok voltunk, és Öcseevel elhatároztuk hogy csínunk clánt. Osztiglan dumáltam Pascalelal is, és ő is mondta hogy rulez :-) Szal akkor megalapítottuk: Öcsee_SP, Pascale SP, Deesno SP. És lett egy tagunk, [aki állandóan cserélgeti a nevét] akkor asszem Chiefthunder SP volt, azóta voltak klánzűrok, pár felvett tag, pár magától kilépett tag, és osztán megsemmisítettük a klánt, és a lázadó ex-tagok miatt titokban újraalapítottuk az SP klánt ami két testvérklánból áll, a MAKKból és a [bazz, elfelejtettem :-((] szóval maradt az eredeti 4es felállás :-D -
< img src="C:\dokumentumok\Képek/ezt neked.jpg" > -
Nem müxik kérlak mondjátok el hogy kell!
< img src="C:\dokumentumok\Képek\ezt neked.jpg" >
-
< img src="C:/dokumentumok/Képek/ezt neked.jpg" >
Küldöm Vboxernak! -
szilvi77 #16163 ti ezt az ügyet eggyáltalán nem értitek csak én meg a tesom aki itt ült melletemm meg o is erti!
-
»»»Dennis:
Jah, a Slipknotot akkor kedveltem meg amikor volt osztálytársam Qkifej mondta hogy hallgassak bele...QRVA YO VÓT :-)) A szöveg vmi ilyesmi volt: FUCK EVERYTHING, FUCK THIS WALL
Utána Pascalelal hallottunk róla, amit mondott a Martyr MAchine, ami Slipknot muzikra megy és QQQ jó!! szal kukkoljátok meg. És mivel sulikedvenc volt, a sztektanár letiltotta a stickdeath.comot :-)))))))))))))))
Asztakúrva! Akkor...Vboxer volt?...És nem Rob? ÚÚÚ a piccs :-(((((((
Jó ez a háttér :-D Bár még kábelen se tölt vmi gyorsan... :-(
»»»Hangianix:
Egyetértek veled, el tom képzelni Szilviről hogy elmondta Vboxernek a jelszavát... -
Muhahahaha. Arra, hogy VBoxer meghackelte szilvit, annyi az esely, minthogy en irtram az RS-t. :DDD Nem artana, ha tisztaba lennetek a hack fogalmaval, talan Lazarussian elmeseli nektek. -
Hát ez nem jött össze -
Bazzeg az előbb lefagyott a gépem, de semmi előzetes figyelmeztetés nélkül. Na azért megpróbálok valahol gép-, és minimum fórumközelbe kerülni.
< img src="http://tar.hu/spclan/waiting.jpg" >
-
itt is ilyen,melyik hulye allitotta be?