34580
RuneScape
-
Amugy én dennis-től hallotam hogy ROB scammelte meg TISZOGATÓ-t vagy az már régen volt és ez már nem az az ügy?ezt sajna nem tudom -
Tehát ezen gondolkozztaok el és akkor essetek egymásnak ha ezt átgondoltátok rendesen! -
Mer azt te ne tud meg milyen szar, ha nagyon értékes tárgyad veszik.Mert nekem pl Rune battle-m meg rune large-om veszett oda, amiért 2 hetet gürcöltem egyfolytában még most sincs pótolva pedig már régen volt.(akkor még igen sokba került kb a rune battle-t meg 350k 400k ért dobálták) -
És szilvi nem tudom mit izgulsz mikor MÉG a karid nem is olyan jo és gondolom még olyan cuccaid sem voltak amit erdemes siratni! -
Nah kéne még valamit irnom de már ne tudok semmit. 

-
Persze VBOXER-nek is vannak hibái mindketten nem értenek az ilyen dolgokhoz(hack) azér beszélnek igy!Tehát ezzel védem Szilvi-t is!Magyarul: Szerintem MIND A KETTEN VALAMIT VALAHOL ELBASZTATOK ÉS AZÉR VAN MINDEN!Ha akartok gyülöljetek meg engem nem érdekel csak ennyit erről! -
Ha robi nem hackelte meg és ő azt hiszi hogy igen akkor az nem lehet igy fordítva is, hogy te azt hiszed de mégsem?ÉS EZZEL KIJELENTEM HOGY VBOXER-t VÉDEM!bár nem voltam itt, de más sem tudja mivolt! -
Szilvi jah azt is mond meg mit csinált veled!Elveszett valamid?Vagy mi?
Hát én is mondhattam volna mikor csak ugy eltünt a full rune-om hogymeghackeltek de gondolom van rá egy jo magyarázat: CSAK MER CHEATELTEM!(autominer)És megérdemeltem és legalább tudom többet nem cheatelek, mivel ezek ellophatják a jelszavad simán! -
Szilvi te szilvi vagy?Csak mer egyszer az IRC-n mintha ROB nem ezt mondta volna vagy több tesótók is van?KÉRLEK VÁLASZOLJ! -
Nos hát meghackelni egy karit nem olyan egyszerű sőt nem is lehet!!(ha csak nem vagy olyan hulye hogy elmondom mindenkinek a jelszavad,de ez már a te bajod)Sőt ha tisztába lennének néhányan a "hack" szóval akkor nem dobálnátok csak igy! -
Szerintem meg le kéne csillapodnotok mert nekem teljesen mások lettek mesélve mint itt le van irva és ez most mind a két személyre vonatozik tehát most mindeki hazudik! 

-
Anno arra ia volt bizonyitek, hogy Marcust megscammeltek es mint kiderult, szart se ert, mert te voltal. :D
Tehat Vboxert utaljatok es szivatjatok ahol eritek. Ilyenkor abszolute nem sajnalom, hogy nem vagyok aktiv, max havi 1x. -
Mi volt a kérdésed? -
-
Szilvi még mindig nem válaszoltál a kérdésemre
-
szilvi77 #16222 ugy hogy van barataid tte kocsog -
-
kedves szilvi!!!!!!!!
akkor mond el hogyan scammeltelek meg mert én tegnap és tegnap előtt nem voltam otthon.Csak arra vagyok kiváncsi , hogy hogyan scammeltelek meg!Csak ennyit mondj!

-
szilvi77 #16219 ja meg valami vboxer ahol most zoli van a taborba ott nincs gep szerintem. -
szilvi77 #16218 disno:
ha nem vetted volna észre idáig vboxer 3 emberet scmelt meg pl:pityu01-et (aki már Zoli karija volt)
tisztogatot is megscammelte meg most engem próbált de nem sikerűlt neki

hehe
-
szilvi77 #16217 saz a smájl pedig vboxernek ment. -
szilvi77 #16216 vboxer:
1.Zoli nem hülye.(mert okosabb nálad)
2.most beijedtél, hogy rájöttem.
3.Én nemtom mikor beszéltem utóljára a tegnapi napon kívűl zolival.
4.Én tegnap amikor beszéltem vele az után volt miután teveled beszéltem.
és akkor is én hívtam őt.(DE EHEZ SENKKINEK SEMMI KÖZE CSAK ÚGY HOZZÁFŰZTEM)
5.Robi nem hackelt meg téged... de ez más téma
6. én soha, de soha többé hozzád ne m szólok, mert XXXXXXX kal nem szoktam beszélni.
na ennyi csá.
ja és zolit meg hagyd béken, vele eggyutt engem is.

-
kuss,köcsög,baszd meg a kurva ****,r***,a**** f**z**t -
:DDD -
wincsirol is lehet de akkor csak o latja :D -
mi van szilvi???
mindenki ellenem van szerintem csak a hulywe zoli hivott fol es rám uszitson téged -
Lol rofl lmao Én kiraboltam szilvit!!!!!
hogyan jol tudta hogy a zoli nincs itthon és az én hangomat megtudja különböztetni a zolijétól lol!
külonben pedig a rob már engem majdnem meghackelt úgy hogy csak ne ugasson -
rakd fel vmi tárhelyre... vincsiről nem lehet -
Tyty #16209 Üdv mindenkinek!
Mi folyik itt, úgy érzem magam mint egy magyar szappanoperában. Szilvi, pontosabban elmondanád azt, hogy is történt ez az egész? Gondolom mindenkit érdekel és nem valószínű, hogy bárki is megsértődne.
Ezt a hátteret meg ha lehet ne erőltessük, mert a szemem kifolyik, mire átolvastam az oldalt. Köszi
-
ezzel a nagy piros X-el sokat érek.... -
itt a bizonyiték,vboxer kirabolt szilvit,haha
-
Na, bye megyek el! El ne felejtsetek! Még visszatérek! -
sikerült! -
Na mégeccer:
-
>>>Norbesz: Még mielőtt elmennék, csináltam egy logót neked, csak az a probléma, hogy 22Kbyte szóval, nem tudod betenni logónak, de azért megmutatom:
-
Szilvi hülye(' k) vagy(unk)ok, magyarázd el nek(ünk)em, mert ennyi erővel azt is mondhatom hogy te meghackelted a karimat....
Mellesleg amint előttem is mondták karit csak úgy nem lehet meghackelni, az már a te problémád hogy elárultad neki a jelszavad.... -
meg hát ugye tisztogató nem a bokszostól követelte vissza a cuccait, hanem tőled... -
»»»Mamimama:
Nekem is hazavágódott a LOD CD :-D
»»»Pascale:
Én is akartam vmi ilyesmi lütyőséget idenyomni de nem szeresse a sok spacet :-(((
»»»Rob45:
Csak aszontam, hogy mindenki aszonta hogy te csórtad el tisztogato cuccait, azt nem aszontam hogy a SAJÁT TESÓD cuccaid ellopnád... -
ki ismeri a battlefieldet?en minig azzal szoktam jatszani amikor nem rs ezen -
rob kibaszottul nehez az nwn hidd el a batyam se erti teljesen bar en nem tom biztosra inkabb rs el jatsz