34580
RuneScape
-
Inkább leírom:
EMLÉKÜL( Páratlan verzió)
Eljött a szép nap, midőn a legjobb pi-
...
nát két kézre fogva, hangos rivalgással
...
élvezed az élet boldog óráit, mert kis fa-
...
szod is elhervad egyszer, és a régi jó ba-
...
szások boldog emléke már a múlté lesz.
Mindnyájan őszintén és örömmel sza-
...
runk a "TE" dicső napokat látott fa-
...
szodra.
-
EMLÉKÜL
Eljött a szép nap, midőn a legjobb pi-
rosbor mellett köszöntünk, és a boros kan-
nát két kézre fogva, hangos rivalgással
kívánunk neked mindenféle jót, és hogy
élvezed az élet boldog óráit, mert kis fa-
kadó rózsa is csak egyszer virít, és a "TE" tava-
szod is elhervad egyszer, és a régi jó ba-
rátok szeretete övez akkor is, midőn az ivá-
szások boldog emléke már a múlté lesz.
Mindnyájan őszintén és örömmel sza-
vatolunk azért, hogy mindnyájan aka-
runk a "TE" dicső napokat látott fa-
ludban borozgatni, és emlékezni az elmúlt tava-
szodra.
Most csak minden PÁRATLANADIK sort olvassátok!
-
szilvi77 #17225 ki? -
tudom hogy 99-es
-
vboxer: 99-es :)
keeper: sztem máshogy gondolnád, hogy a nap 24 órájában a gép előtt ülsz, hogy 99-es legyél, és ne add el szép áron... bár nem tudom, mit érdekel ez engem?! -
Jo van má!blúroz bameg vett 1k blood runát 2db vagy 1 r2h-ért cserébe.íigy neki má kurva magas a magicje -
Figy nerég irtam hogy mit tennék ha már tudnák csinálni olvasd el mert nem akarom még 1x leirni:) -
kihasználta a ritkaságát, és honnan gondolta volna, hogy nem jön e rossz időben egy jó smither, vagy éppen bejön a 2hadner shor runite 2handerrel... Úgy a legjobb, hogy az elején kuva drágán, aztán egyre olcsóbban, hogy szinte minden gazdag-középgazdagnak jusson, és hog yminnél több moneyt szedjen el tőlük...
egyébként ha te lennél az első 99-es, sztem te is ezt tennéd (én is csak talán olcsóbban :) -
Jah de akor is köcsögség volt 1milláért adni mikor 100k-ért sokkal többen megvették volna több pénze lehett volna akkor is. -
blerose ebből tudta a legnagyobb hasznot húzni, és így a amgicjét is fel tudta vinni, meg még pár dolgot, amit pénzel is be lehet segíteni felvinni. -
Ugyhogy kurvára nem kéne CHT-t csesztetni! -
mi van akkor nincs senki mikor itt vagyok?Ez nagyon nem igaz. -
Amugy bennem is bennem van hogy amit tudok már kovácsolni azt ingyen csinalom de nem tudom miért!Legalabb már vagy 100k ertekben dobtam el vagy ajándékoztam el cuccokat iron meg steelből mith favágófejszéből is elég sokat pedig nagyon sok pénzt szerezhettem volna velük de hát mit csinájjak ha ez egy kényszer:) -
miva ilyenkor nincs senki? -
jaj a kékrózsi meg el mehet picsába az 1 millát erő r2h jávál bammeg mert azt a faszom se tudja kifizetni. -
De azt hogy csinájják meg hogy több a smithingjük mint a miningjük?Talán veszik a cuccokat? -
Azér zezima elég messze van -vagyis nem holnap fog ez bekövetkezni- attól hogy 99 es szintü legyen legalábbis neki még 10x annyi exp kell mint nekem most van összesen. -
Nezd meg ezt az oldalt: http://hunger.uw.hu -itt megtalalod amit keresel -
Terra azér ez nem lessz annyira szar dolog pk-zni amugy sem érdemes az csak nagy seggfejek csinájják igy legalább nem kell vennem r2h-t:)))) -
légyszives irja meg valaki hogy mit kell csinálni a goblin diplomacy questben leforditva elore is thx -
Jah ha nem tudnád már CHT ezer éve abba hagyta és én kértem meg rob-ot adfja meg tisztogatónak a jelszavát! -
Bazzeg, 10 órakor hazaértem fél 11-kor leültem a gép elé, és csak most fejeztem be az olvasást.
Hát egy-két tanulságt, levontam egy-két emberkéről, és hát...
No de a lényeg, hogy itt vagyok, és játszok még egy hetet. Sajna 1-jén költözök be a koleszba. Na de egy biztos, a Pécs Plazaban van internet kafé és faterom is közel lakik oda.
>>>Disno ikertesó:A DAoC-ot honnan lehet leszedni, vagy ha leszedted már, nem tudod elpostázni nekm? -
szilvi77 #17204 dehogy is -
halak azé mindig kelleni fognak. Lásd Sign, ő nem PKzik viszont úgy viszi a halat mint a cukrot... Bár greatereken gyakorol, szal :-D -
[tudtam hogy nem szabad elkovácsoltatni a 3 rune baromat!!! grrr] -
RS társadalmát romba dönti? Hát lehet... De ezt a szar társadalmat kékrózsi építette fel...
És akkor a rune barok fognak felmenni...asszem ráhajtok a napi 10 óra miningra... [az qrva yo lesz!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD - csak éppen sokára] -
ez nekem még kedvez is :-D -
umm szerintem ez nagy baromság... -
ez az erős barátság nagyon egyoldalú... -
Addig adjátok el a Rune two handed-eiteket amíg érnek valamit -
Iszonyú dolog fog történni nemsokára:
Zezima hamarosan eléri a 99-es smithing-et, és el fog kezdeni free smithing-elni
Ez a cselekedet romba fogja dönteni a Runescape társadalmát
PL.:
PKzás hasztalan lesz
Lemennek a halak árai és tönkremennek a halászok
Rengetegen elveszítik a vagyonukat
STB
Info taken from:
http://scapeboard.com/2/viewtopic.php?t=61141&postdays=0&postorder=asc&start=0 -
szilvi77 #17195 jo tudom igazad van majd holnap dotok meg rola -
Taranov válaszolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt mondta hogy szünetel mert a barátjai abba hagyták!
-
nemtudom, de nekem olyan barát nem kell aki átver, mert az nem barát. -
szilvi77 #17192 Na én mára mentem bye! -
szilvi77 #17191 Hát tudod mit?
Vegyük úgy,hogy nagyon erős barátság köt hozzá.
Erre mást én se tudok mondani -
erre sem tudok mást mondani :-D -
szilvi77 #17189 nem szerelem es kesz ez maganugy -
akkor a szerelmet eccóva jellemzem : SZAR -
Ez baratom, szerelem... :D