34580
RuneScape
  • rob45
    lol,ne nézz mindenkit hülyének c,vagyis zoli
  • rob45
    Itt a véleményem,ill. a története a parrag zoltán ügynek (a parrag zoltánt azért írom kis betüvel,mert a név tulajdonosa egy sunyi féreg)

1,A történet

Megyek Varrock főterén,amikor egyszer csak kiabál egy limpcrazyboy nevü srác,ezt kiabálta "who is hungarian here?",erre én válaszolok,én,nah erre ő elkezd követelőzni,hogy adjak neki rune longot meg full runet.........gondolom magamban,nah jó,gazdag vagyok,de nem adok egy akkor megismert gyereknek full runet,talán később.(közbe adtam neki kaját,cuccot,mindent)Ezután kb. egy héttel megismerte a hugomat,aki (mert hülye),megadta az otthoni telefonszámunkat.Ezután kb 2 hétig hívogatott,naponta minimum 15x,hogy mikor kapja meg a full runet,de nem adtam,volt egy karija,amit azelőtt adott neki dennis,egy 52-es,ha jol tudom,és jobbat kért,pont akkor lopták el,amikor nála volt 60k-m ammyban(furcsa,nem?)Odaadtam neki kölcsön rob45-t,csak elfelejtettem,hogy ugyanaz volt a codeja,mint a másik karimnak,amin jobb cucc volt.Ezért ő ellopta a karit,de dennis előtt elszólta magát,és onnan tudtuk meg,hogy a cht-n tartja a stuffot,ezét felhívtam,hogy én vagyok a Márton Tamás (cht tulajdonosa),és be akarok néznia régi karimba.Megadta a pw-t,visszaszereztem a cuccot,de még nincs vége,utána telefonon azt mondta,nagyon elfogta a "vágy" és késztetést érzett a karim ellopására.Másnap már ujra full runet akart ingyen,közbe pedig a jelszavamat akarta ellopatni denissel,a legjobb haverommal,de hát ez a dennis már csak iylen jo haver...nem tette megmegpróbálkozott a hugommal,az sem,közbe azt mondta,adjam meg a jelszom,hogy nehogy feltörje a vboxer meg a terra111,akik persze mindvégig ártatlanok voltak.Amikor fel akart tőrni,elvettem a kis buzeránstól a karit,és elbaszta a 2. lehetőségét is,ezután ujra fel akart töretni tegnap,közbe modta,adjam meg a jelszavát,vagy vboxerék feltörnek.Kb ennyi a történtet,ami kiderült:vboxer és terra111 két qrva rendes gyerek,zoli meg egy kis ****szopó,köcsög,buzi genyláda,és még scammer is

ennyi.

• Tomee2002
    Jajj most mijön asszem :-)
  • Tomee2002
    Mint mindig....
  • Tomee2002
    Jaj olyan illatos szappanoperás supergamez illat van itt ^-^
  • Tomee2002
    És mégis miért én hazudnák? Miért mondanám egy haveromról hogy hazug scemmer.. Fölös lenne én csak össz visz figyelmeztetek mindenkit hogy ott nem stimmel vmi
  • Tomee2002
    jó reggelt ^_^
  • Tomee2002
    hm... költsd rám!
  • Terra111
    Na most van 109k-m

Szerintetek mire költsem?
  • Terra111
    Ja
  • Tomee2002
    meg van dumálva...
  • Terra111
    szerintem is biztos
  • Tomee2002
    biztos.... :D
  • Terra111
    Én mike oldfield-ot hallgatok

:)
  • Tomee2002
    ennyit üzentem eddig :9
  • Tomee2002
    Üzenetek száma: 577
  • Tomee2002
    ez a szám baszottul lehangol.. :(((
  • Terra111
    Ok :)

• Tomee2002
    addigra begyakorlom a falon császkálást :)
  • Tomee2002
    Maj JK2zünk 1 hjót :D
  • Tomee2002
    soha nem beszélek a zolival többet mert a hangja olyan kis jaj bocsáss meg de belül hazug és mocskos de a kinézete annyira más a személy mellé vaz és jól játsza a nag ártatlant....
  • Terra111
    :)
  • Tomee2002
    Terra kösz :D
    te haver vagy :D
  • Tomee2002
    Régen olyan jó fejnek tünt zoli és annyira sajnálom hogy nagyon jó barátom volt mert nehéz egy jó haverral csak úgy összeveszni enyhén szólva... :( főleg mer a háttérbe a system of a downtó a chop suey megy... és az lehangoló :(
  • Terra111
    Ez...gyönyörű volt... :')

• Tomee2002
    asszem itthagyom ezt a fórumot mert nagy egy szar
  • Tomee2002
    figyeljetk mostmár megmondom zoli egy hazug kötsög jópofiztam vele mer nála "volt" (szerencsére) a warcraft 3mam és faszom fog vele addig összeveszni... :D na mind1 a lényeg zoli össze vissza hazudik és mkor kiderül hogy jobra balra scemmlt még akkoris tagad aztán meg elkezdi hogy visszaadta volna rá 1 nappal el akar kunyulni egy lvl 70es karit aztán meg még 1 scemm és mikor nála vagyok természetesen mondja hogy scemmeljük meg robot és hogy áruljam el a kódot ááá ő csak az ő régo cuccait venné el.. lol és a normális barátait meg bemocskolja lefaszozza és jobra balra hazudik de most hogy kezemben tartom a war3 cdt így minden más
    ő egy fasz és tököm kivan vele de ez most nehéz volt kimondani mert túlságosan ismertem és nehéz "régi havert" leócsárólni a földbe...

szöveg by:
    Dennis
  • Tomee2002
    igen...
  • Norbesz
    Igen
  • Terra111
    Fenn van valaki?
  • szilvi77
    igaz:)
  • Norbesz
    Nekem a fehér jobban tetszik.Hidrogén?
  • Pascalesp
    Amúgy igaza volt Deesnonak, mert én végülis őszültem, nem szőkültem, mert fehérek a tincsek a hajamban, Amúgy meg az apám nem is tudott róla hogy festve lesz, és csodák csodája, nem is kapta fel a vizet. Azt mondta, akár orrkarikát is tetethetek be, hisz az én fejem lesz tőle rondább, nem az övé
  • Norbesz
    Oh ba**** 2-szer küldtem el elnézést mindenkitől.
  • Norbesz
    Nagy köcsögség megtámadni egy fegyvertelen bányászt. De télleg mázlista vagy
  • Norbesz
    Nagy köcsögség megtámadni egy fegyvertelen bányászt. De télleg mázlista vagy
  • Pascalesp
    Rohadt mazlista vagyok... van nalam 19 szen en allok a Steel Mine-nál, erre jön egy 1 szinttel erősebb csávó, és elkezd gyakni, rámnyomott kezdésnek egy 16-os, aztán egy 12est, én meg elkeztem rohanni, de egy rohadt fa elállta az utam és megint támadott, szintén kaptam rendesen, hp-m 1 lett. mázli hogy élve kijutottam.
  • Norbesz
    Lassan 69...
  • Pascalesp
    55-ös. Tied?
  • Norbesz
    Hanyas a combatod most?