34580
RuneScape
  • Dikkma
    higyjétek, és nem hidjétek.
  • Terra111
  • Dead Neo
    Basszus mindjárt 18 óra és kurva álmosvagyok!!!!!!

És a gonosz még most is figyel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Disno
    csak még előkaparom a rűnxép6.egzét vhonnan
  • Disno
    megyek föl mostan.
  • Norbesz
    Irjál a forumra hogy mikor.
  • Norbesz
    Disno ma fel jösz valamikor? Mondanék valamit.
  • Disno
    8 év általános iskola után jön még 2 :-D
  • Norbesz
    Jobb ez a logo?
  • Dead Neo
    Rendben úgyis lesz a gonosznál pszihomókusss! :))))))))))
  • Norbesz
    Igy igaz!
  • Dead Neo
    8.-os! De ahogy látom te már több éve harcolsz mint én! igaz???? (ahogy meg vagyon írva Szent Márk könyvében)
    egyébként már csak 160 nap van a sötétségből és a harc erre az évre befejeződik!Társaim ha igazán hisztek a győzelemben sikerülni fog! hidjétek el!
    Nem tudok mást mondani mint hogy az erő legyen mindanyiótokkal! A pokol már csak 160 nap és eljő a megváltás a béke! majd jövőre úja és újra folytatódik!Gondoljatok arra hogy ha már ennyi küzdelmet kibirtatok még 1-2 év nem lehet akadály!
    Egyik nap eljő a kiválasztott,a kiválasztott világító ruhában! és szét csap a gonoszon hidjetek ebben! A végén a gonosz porjai eltünnek és örök világosság köszönt ránk!

A gonosz most már mindent figyel!
  • Norbesz
    Egyébként:
  • Norbesz
    Hanyadikos vagy? (ez azért nem olyan nehéz szerintem).Bezzeg nekem van 8 órám is. 0-dik óra plusz hetedik. Hawaii
  • Terra111
  • Dead Neo
    Haza jöttem a sotétség böl ahol ezer meg ezer sátán tart minket fokságban 45percig! 45b perc halál! 45 perc kínzás! Hagy írjam le az óra rendemet! :HÉTFŐ:1.nyelvtan,2.irodalom,3.kémia,4.matek,5.biológia,6.tesi (fiú)
    KEDD:0.tesi,1.osztályfőnöki,2.angol,3.matek,4.töri,5.fizika,6.rajz
    SZERDA:0.tesi(lányok),1.nyelvtan,2.ének,3.matek,4.kémia,5.fizika,6.angol
    CSÜTÖRTÖK:(legjobb)1.ének,2.földrajz,3.technika,4.technika,5.angol
    PÉNTEK:1.jukasóra,2.angol,3.matek,4.irodalom,5.biológia,6.tesi
    Íme a káosz, az órarend! Ebben egyesül a sötétség,a sötéterő,áttérítenek a sötét oldalra!De jaj annak aki ellenkezik! De társaim én felszólítalak titeket HARCOLjatok a halálig ha kell hogy utódaink SZABADSÁGBAN elhessenek!
    Bin LAden mér nincs ott a szükség van rá?????????
    Ha két akkora épületett lerombolt egy suli nem lehet akadály!
    BOING a suliba! BOING a suliba! Boing a suliba!
  • Terra111
    Új töritanárom van
  • Norbesz
    Itthon vagyok! Yeah!
  • Tomee2002
    na én most megyek csá
  • Ron Ragm
    ja nyócra oda kéne érni:(
  • Tomee2002
    nah lassan suli bye all
  • Ron Ragm
    benned egy költő veszett el!:)
  • Norbesz
    Kitartás! Jah és Byez.
  • Lord Marcus
    mentem, nem jövök jöbbé, csakha jövök...
  • Lord Marcus
    holnap szarrabb lesz... De harcolj, és ontsd ki véred a hazáért!
  • Lord Marcus
    sry csak unatkoztam, és érzem akáosz közeledtét, és megírom eztet az utódoknak, hogy tudják, min mentünk keresztül...
  • Lord Marcus
    Beszéd Szent Márk könyvéből:
    Minthogy megvagyon jósolva a könyvekben, 10 hónapra leszáll közéng a gonosz(iscóla), hogy kifejtse hatalmát, és kiélesítse kínzómódszereit. Bhaal papjait szétszórá földkerekségen, hogy 10 hónapig megszállás alá tartsa eme bolygót sötétségével, halállal. Minthogy papjai engedelmeskedének, úgy kell nékünk is harcolni, fogattörni eme sötét korszakogban, minthogy megvagyon írva, 17 év hartcolás, és sikertelenség után eljő a megszabadulás, valami a menyországnál is jobb, amit mi így nevezünk: SZABADSÁG! És ki harcolt, átment a kínzópróbákon, kiontotta vérét, csakhogy, csakhogy elérje eme pontot, hogy végre, leszedje a fonyadt, túlérett gyümölcsöta fáról. És tartsunk pár perces megemlékezést, kik az érmek (diploma) kiosztásánál hagyták el életüket, és nem ízlelhettek bele a SZABADSÁG gyümölcss ízébe... KI HARCOLT, DE HIÁBA!
  • Tomee2002
    lol.. Erre most mit kéne mondanom... Ez van :P
    No Comment
  • Dead Neo
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dead Neo
    Holnao itt vég! A világvége! September 2.-a
    "A világot 6 nap alatt teremtették,de 1 év sulivál el is lehet pusztítani" A pokol tüze vár mindanyiunkra!!!! végunk... végunk...
    Látom a kaszást a kaszást éles kaszájával és a házifeladatokkal!!! Én még túl fiatal vagyok a halálhoz!!!!!!!! Ne ne tedd ezt velem!!!!!!!!!!!!
    Isten légy könyörületes hozzánk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Terra111
    Helyesbítek: Nagyon szar napom van
  • Terra111
    Bocsika ma egy picit szar napom van
  • szilvi77
    ok.én most bejelentem mindenkineh, hogy kiszállok, azért néha még játszani fogok nyáron, meg még esetleg de csak néha hétvégéken.
    Még ma játszok, de holnaptól kezdve már nem a tomee2002-t pedig a dennisnek visszaadom úgyhohy, ha tomee-val dumálsz holnap akkor az már a tamás.
  • Ron Ragm
    egyátalán nem jobb, honnan veszed.
  • Norbesz
    Remélem majd néha azért látunk még
  • Norbesz
    Bye Bye Pascale...
  • rob45
    Azt mondták,rendes vagy,akkor miert vagy ekkora fasz?+ még el se kezdtük a forumot,
  • Terra111
    Hmm...azon a fórumon nem is láttam Runescape nevű témát

Egyébként attól hogy ott PHPBB van attól még nem jobb

Plusz a népszerűsége is nulla

Te meg vedd észre hogy nem vagyunk hülyék és előre is láttuk a linket
  • rob45
    ez lesz a legjobb,amsé is jo,de ez jobb,
    szerintem egy helyen kellene forumozni,mondjuk az en foruomomon és talán ams is mod lehetne
    + mindenki egy fórumba tömörülne....
  • Ron Ragm
    ez már a negyedik rs fórum
    valaki magyarázza el nekem, miért nem jó az amsé???