34580
RuneScape
  • Dead Neo
    NA figy: Szőke csaj: Nyáron küldtem sms-t! Hogy idézem:"Szia Kuzma itt Viktor. Itt fekszik melletem 1 szőke és kb olyan barátot keres mint te!HA kell írj,vagy tartsam meg magamnak? :)
    Erre te. JA biztos még alszom rá eggyet jóejszakát!
    Rémlik bammeg????????????????????????????????????
  • Taranov
    Ha a Csernákra hajt az neked jó, mert te hajthasz a Padányira :)))) Na jó, nem gonoszkodom, csak vicc volt.
    Ténylég: fekete még a haja a padányinak vagy már kék? :))
    Sakirát meg fogom ölni, amint ngy leszek!
    És azokat is, akik azt mondják, hogy Elvis a király, mivel köztudottan Jimmy a király!
  • Taranov
    Ki az a szőke csaj? Egyébként nem hívott fel a major, csak esemest írt.
    Az én iskolámban 15 az osztálylétszám.
    Jó suli, csak unalmas, de rendesek az osztálytársak, rendesek a tanárok, de NEM SZERETEK IDE JÁRNI! levele le vele!
  • Dead Neo
    JA szerintem a BALI abba hagyta! A dávid az egy kis buzi! Bammeg szórja az idétlen vicceit és hajt a CSernákra! :) Minden szaron röhög! NAgy a haja és stréber! Szereti Sakirát! Már mint a zenéjét! A sejmet átengedték! És máris van legalább 3 db eggyese! Hova fogsz menni gimibe? Csak nem a kerékbe! :)))))))))))))))))))))))))))
  • Taranov
    Szeptember 11. egy kettős gyásznap. A 2001-es amerikai terrortámadás évfordulója,
    de ami ennél sokkal szörnyűbb, az év 8. tanítási napja.
    Még ha nem is követel az iskola akkora mennyiségű áldozatot, mint a 2001-es terrortámadás, ez minden évben újra és újra megismétlődik.
    Egy emberéletben 12-szer.
    Kedves barátaim! A terrortámadásról szóló TV műsor után, kapcsoljuk ki mobiltelefonainkat, vezetékes telefonjainkat húzzuk ki a hálózatból, számítógépünket kapcsoljuk ki, (de szabályosan állítsuk le, hogy ne kelljen bíbelődni a beindítással) rádiókészülékeinket áramtalanítsuk, lámpáinkat oltsuk le.
    egyetlen egy gyertyát tegyünk ki az ablakba, gyújtsuk meg, majd egy perc múlva oltsuk el, ezzel a World Trade Center iránti sajnálatunkat fejezzük ki.
    20 másodperc után gyújtsuk meg újra, ezzel arra hívjuk fel az ablakon bebámulók figyelmét, hogy az iskola az Atal, a Horn és az Orbán kormány alatt is élt, és a Medgyessy-kormány alatt is élni fog. Sajnos.

Ismételjétek el magatokban: "Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében!"
    Hiszunk az iskolarendszer összeomlásában!
    Hiszünk az életben! Hiszünk az MTK-ban, de az életben csak úgy hihetünk, ha hiszünk a kereszténységben, és hiszünk abban, hogy megéljük azt az időt, mikor ellenőrzőinkbe írják be a tanárok a következőket:
    Tudatom a kedves szülőkkel, hogy holnaptól nem kell iskolába járni az 1§ értelmében.

• Dead Neo
    Azt a kurva Kuzma milyen sátáni sötét gyorsan írogatsz! (furcsa) A kerék szar mint állat!!!
    Nyitrai eltakarodott helyette NÓRA néni tart órákat! VAn 0.óránk vagyis csak a csajoknak! :) (tesi) Láttam bali új sapkáját! Egyépként en nem szurtam ki a Márkkal csak majdnem megöltem! :))))
    ah... Kuzma! a Mino át keült a bendéjékhez! (ő fog minket ballagtatni! :) )
    Hiányolt a bende! téged! Az osztály létszámunk 23 egy nyomi új gyerek sem jött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tök szar elment a kurva... Vera és most kurváskodik a másik... Orsi! Egypknt már kezdem megszokni a sulit! NA de a kérdésemre válaszoljál!
    Tényleg felhívott a MAjor vagy csak (már megint) hazudott!! Apropó a szőke csaj...Mivel te basztál rá elkezdtem rá hajtani! :) NA de csak egy fél hónapra megyek el és máris jár valakivel! (bazdmeg!) Úgyhogy jön a ballagásra és elbeszélgetek vele! :) (rossz aki roszra gondol)
    Hát ennyi! dióhéjban :)
  • Taranov
    "Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében"
  • Taranov
    Van 8.-ban 0. órátok?
    És hány órátok van naponta?
  • Taranov
    Megvetted az új mobilod?
  • Taranov
    Viktor: Én múlt szerdán mentem először suliba, tehát ma voltam 6. napja. Még nem fordult elő, hogy ne késtem volna el. Magyarul, minennap elkéstem.
    HÁt bizony bizony Pilisjászfalu messze van ;-)
  • Taranov
    és berakta a képet a fórumra?
  • Taranov
    és képzeld Viktor: reggelente néha egy buszra szállok a Nagy Balival.
    Mert az én sulim fenn van a hegyen az Eurocenter fölött, és a balié is.
    Csak ő a 37-esssel jár, én meg a 137-essel, de néha találkozunk, mert néha őis a 137-esre száll.
    Van egy új baseball sapkája.
    Szokott amúgy a sötét kerék elé menni?
    És a Márk még szokott találkozni a volt sötét kerekes társaival?
    És amúgy mi a helyzet a fekete kerékben?
  • Taranov
    Neo: Nagy Bali abbahagyta?
  • Taranov
    Kár, hogy abbahagytad a játékot, régen voltunk wildben, ott porosodik a wildbe szánt mithril cuccom ;-) És beszőtte a pók a hálójával :( ;-)
  • Tomee2002
    Taranov---> A te meg a többiek arcképét satírozta csak deadneoval akart kibaszni :DDDD
  • Taranov
    Szia Viktor! Örülök, hogy újra elkezdtél netezni. A mi kis Márkicánknak, én adtam oda az osztályképet, hisz ő már nem lehet közöttünk, szerencsére én sem ;-) Az új sulim egy óriási hüvelyk újjal jobb ;-)
  • Tomee2002
    :o)))
  • Disno
    Anno Marcus-Rob45 generation volt az amikor kezdett elfajulni a dolog...viszont amikor jött Hagane :-DDD
  • Disno
    akkor lapozzál vissza :-D
    ja és ez fórum nem cset :-D
  • Tomee2002
    Amugy szerintem azért szar ez a chat mert Köze nincs a runescapehet szerintem a 17888 üzenet közül kb 500 runescapes a többi 17388 köztük ez is egy nagy semmi...
  • Tomee2002
    Minimum :D
  • Tomee2002
    De azt tudom hogy hogyan nézel ki...
  • Tomee2002
    Dead Neo:
    Aszondta azért baszik most ki veled mert te is kibasztál vele szal szerintem igaza van 1részt ő a haverom téged meg nemismerlek...
  • Disno
    na majd téged is jól kibeszélünk :-DDD
  • Disno
    én nem beszélek rólad...nem sok emberrel beszélek...max IRC-n. de ott nem téged beszélünk ki :-DDD
  • Disno
    én is meg akarom nézni a képeeed :-DDD
  • Dead Neo
    Már a tököm televan a sok fasszal akik a hátam mogött beszélnek rólam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Fack off Majer Glory!"
  • Dead Neo
    Bammeg kinyírom ezt a "markust" mikor és hogyan láttad az osztály képet???????????????????????
  • Norbesz
    Bár.. :DD
  • Norbesz
    Nem halott ez csak most épp nem nevezhető aktivnak...
  • Disno
    oo yee :-D
  • Disno
    nem szar csak halott :-D Amúgy se a forum szar hanem a tápik
  • Tomee2002
    Phuj de szar ez a fórum :P Már nem is Rsezek
  • Tomee2002
    Dead Neo--->
    Téged láttalak Márkusz osztályképén :P Szép gyerek vagy :)))
  • Bazsi89
    Hi all+ujak,meg elek,ha hianyolt valaki... Csak teljes lakas atepites,nettel egyutt,szal ha ram vartok csak kitartas!!!!!!!
  • Pascalesp
    Bye mindenkinek megint egy hetig, maximum az órán fogok fórumozni, jobb esetben RS-ezni.
  • Dead Neo
    TARANOV:tényleg fől hívott a Dávid vagy csak hazudott?
  • Disno
    kirra :-D
    akkor gyűjtöm a lét :-D
  • Taranov
    disno: elkezdtem bányászni a szenedet :-)
  • Disno
    Soldat topikban le van írva :-D
    ott csetelek fölmegyek a netre től lemegyek a net ig szal végig ott vaok