34580
RuneScape
-
H T T Y #18225 Ja egyébként tisztogato.Én használtam utoljára a te karid csak utána valaki ellopta.csak nem tom hogy ki. -
H T T Y #18224 

Ezt annak aki elvette a tisztogatot -
H T T Y #18223 de jo napom van ma 

-
H T T Y #18222 [#gun -
H T T Y #18221 ROBI biztos elfelejtetted a jelszót???? 

-
nem tom, mennyit szereznél össze? minnél több, annál jobb -
na asszem elmegyek ma a fórumról.
Bye, bye! -
Egye mondok: ne szólj bele!
Fontos feladatom van, 3000 nyilat kell elkészítenem, abból featherből, amit tőled vettem. -
www.runescape.com/runescape.html-Bele lehet pillantani az új grafikába (aki még nem látta!) -

-
Fogadjunk megint a Faladori kocsmában verted el az összes Gp-det!
-
Hát kuzma te idegileg ki vagy hogy ennyit tudsz írni! Vagy csak a sör beszél belőled??????????
Olyan vagy mint Nyitrai 3-szor elmondod ugyan azt! -
Mennyi herb kéne, Márk? -
3-szor?????????????
Bocsi mindenki! Véletlen volt!
Bone01 rendes gyerek, csak kicsit gyerekes, nőjön fel! -
Mondd meg neki, hogy nem tartozom, ezt ő is tudja, csak bebeszélte magának, hogy tartozom. Márk! Mondd meg neki, hogy szedje össze magát, és lássa be, hogy az életben előfordul ilyen.
És azt is mondd meg neki, hogy tudja jól, hogy én felajánlottam neki, hogy fizesse be a maradék 6 ezret és megkapja a domain-t.
És mondd meg neki, hogy én nem vagyok dühös rá, mert én nem utálom őt, csak nem értem, miért kell mindig agresszívnek, gorombának, és primitívnek lenni.
Bone01 nem azért dühös, mert elvesztett 5000 Ft-ot, hanem azért, mert feldühítette magát.
És mondd meg neki azt is, hogy most még 46 éves korában is dühöngve fog felkellni, hogy ha 5000 Ft-tal gazdagabb lenne, most nem kéne a kukákat üríteni nap mint nap? :)
Mondd meg neki, hogy térjen észhez!
És ne fenyegessen, mert az idegeskedéstől pusztulnak az idegsejtjei! -
Mondd meg neki, hogy nem tartozom, ezt ő is tudja, csak bebeszélte magának, hogy tartozom. Márk! Mondd meg neki, hogy szedje össze magát, és lássa be, hogy az életben előfordul ilyen.
És azt is mondd meg neki, hogy tudja jól, hogy én felajánlottam neki, hogy fizesse be a maradék 6 ezret és megkapja a domain-t.
És mondd meg neki, hogy én nem vagyok dühös rá, mert én nem utálom őt, csak nem értem, miért kell mindig agresszívnek, gorombának, és primitívnek lenni.
Bone01 nem azért dühös, mert elvesztett 5000 Ft-ot, hanem azért, mert feldühítette magát.
És mondd meg neki azt is, hogy most még 46 éves korában is dühöngve fog felkellni, hogy ha 5000 Ft-tal gazdagabb lenne, most nem kéne a kukákat üríteni nap mint nap? :)
Mondd meg neki, hogy térjen észhez!
Mondd meg neki, hopgy térjen észhez!
NEM magamnak gyűjtöm, cak egy haveromnak adnám oda.
Bone01 üzeni:
"Kuzma még meghalsz mert tartozol!!!!!"
ezt ő írta, szal nem én... -
ADOK EL COAL CERTET 1200-ERT DARABJA. -
MÁRK: BESZÉLJÜK MEG EZT A HERBES DOLGOT.
VANAK HERBJEIM, DE NEKED SZÍVESEN GYŰJTÖK MÉG...A KEDVEDÉRT (EZ A LEGJOBBAN BEVÁLT ÜZLETI FOGÁS) :)
-
MOST, HOGY HERBEKET GYŰJTESZ, AZT JELENTI, HOGY UJRA ELKEZDED AZ RS-T?
--------------
-
ADOK EL NATURE ÉS CHAOS-RUNE-T, HA VALAKINEK KELL, ÍRJON NEKEM.
-- -
Vásárolok rune battle axe-ot, ha valaki ad el, jelentkezzem a fórumon vagy inkább RS-ben.
AZ RS NEVEMET, REMELEM MINDENKI ISMERI, MERT AKI NEM...
HALÁL REÁ. -
150. ha kell meg tobb, termeszetesen banyaszok még. a kedvedért :-)
berakjam a certbe? -
how many van? -
Kell coal? Még nincs meg az 1000, de adok el most is. -
ha tudod, freewebre vagy x3-ra tedd, mert a többit nem tudom megnézni -
mert csíter :-D -
SteveH, Kkrisz, Pretorian, Gladiator [Hungary_2] - nekik se volt képük... -
Sajnos már nincs senki szinte. Te miért nem térsz vissza, Márk? -
baze te se tudod a RS nevem? :-D -
gondoltam hogy RS-ben. aszittem nem felejtesz L :-D
majd írok privit ha jáccok. mer naon ritkán -
Huston! :) Itt valami probléma van!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Hát... Ez nem sikerült!!! :))
Újra! Proba 2 start!
-
-
majd talán legközelebb... -
NEM TUDOM FELRAKNI MAJOR DÁVID FÉNYKÉPÉT, MERT NINCS WEBLAPOM, AHOVÁ FELRAKHATNÁM. -
Örülök, hogy visszatértél, Márk!
De azt nem szeretem benned, hogy mindig olyan nehezeket kérdezel.
Erre a herbes dologra még aluidnom kell egyet.
:)
:(
De majd valahogy megoldjuk. -
Örülök, hogy visszatértél, Márk!
De azt nem szeretem benned, hogy mindig olyan nehezeket kérdezel.
Erre a herbes dologra még aluidnom kell egyet.
:)
:(
De majd valahogy megoldjuk. -
Leformatáltam a vinyót, bescannelem a Majort, aztán berakom.
De hogyan tegyem fel? Nemtom hova feltölteni. Ahonnan be lehetne szúrni.