34580
RuneScape
-
kezdők most már ott kezdenek [asszem] -
majd később foglalkozok vele mert a kézírást jobban szeretem :-D [mert ugye csak egy hiányos cirill-CE szótáram van :-D] -
Mike nevű fórumozó. aki ha viccel is se rak ki smileyt. remélem te is ezt csíntad :-D -
állat volt :-D Janó anyja oda sem engedett többet :-DDDDDDDDDDD -
mittomén :-D csinálj új karit :-D -
H T T Y #18422 na bye mentem.holnap taranov (hogy elhidd milyen sokat játszok minden napreggel)6-tol 7:10-ig vbagyok fent.és plz irj be barátságlistádba
-
H T T Y #18421 na bye mentem.holnap taranov (hogy elhidd milyen sokat játszok minden napreggel)6-tol 7:10-ig vbagyok fent.és plz irj be barátságlistádba
-
H T T Y #18420 meg az is ha élőbe valahol találka lenne
-
H T T Y #18419 AZ IS JO LENNNE HA RUNESCAPE.BEN AZ ÖSSZES MAGYAR VALYHOL ÖSZEGYÜLNE -
H T T Y #18418 mikor lesz találka valahol runescape-ben meg élőben?
-
Azt mi honnan tudjuk? Mire van szükséged? 22k az enyhén szolva sem sok ugyhogy tul sok választásod nincsen... -
H T T Y #18416 szerintetek milyen addy dolgot vegyek 22k-bol?
-
H T T Y #18415 hátsajnos már nincs de ha akarod szerzek egyébként chaos nature law water fire mind air rune szoktak lenni.ja és irj be a barátság listába mert elég sokszor szoktam fentlenni -
Milyen runáid vannak és mennyiért? Engem érdekel a runa. -
Csak azok tudják használni akik újonnan regisztrálnak karaktert. Én kipróbáltam, de nem csináltam végig, mivel szörnyen uncsi. Csomó N00B ott van, és beszélgetni kell npc-kel.
A Tutorial Islandon elmondják, hogy hogyan kell használni az egeret, mert mi mit jelent.
Végig se csináltam. Pfffff. Senkinek nem kívánok olyan sorsot, mint az újaknak, akiket odarak :-P -
Aki 12 éves korában 30 kg, az nem sovány, hanem az én szókészletem szerint NYESZLETT. :-P -
Viktor, nincs is duell a freeknek, csak ki írja.
aKI NEM FIZETETT ELŐ, NEKEM NE SZÓLJON BE :-d -
Rob ismerlek :-)
Megvontad a húgodtól a kaját, hogy elinternetezzed.
Most éhen fog halni, és akkor mindig te használhatod az internetet :-D -
Hát kuzma azt hiszed hogy a Membereknek mindent vagy semmit????????????????????????????????????
HA igen akkor negyot csalódtam benned!!!!!!!!!!
(Mivel a RED ALERT 2 nem yo,ezért..............
TIBERIAN SUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) -
egyaltalan nem dagadt,12 eves es 30kilo,sajnos tul sovany is:P -
Ez a tutorial Island vAlami elvont fogalom, és nem lehet odamenni, sztem, mert nincs rajta a térképen. -
Csak a membereknek írja ki. Nem? Vagy már van duel a freenek is? -
Mi az a tutorial Island és mit jelent az, hogy tutorial? -
Te ismered a cirill betűket, el tudod olvasni amit oroszul írtam? -
Ki az a Szindi? -
mennyi iron bar? mennyiert?
-
Megy innen valaki EARTHQUAKE-re???????????????????
ELado iron bar-ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anyád... Ki irja a combat levelt!!!!!!!!!!!!!!
Az anyád azt úgy kell érteni hogy ANYÁD! hanem mint csodálkozás képpen! :) -
Mutatja a combatot... -
Mi? A játékban? HOL?? -
van frissítés. vmilyen tutorial island. csínok 1 új karit oszt kipróbom :-D -
nyugi :-D -
1. lemaradt a smiley
2. Szindit utánzod -
neem, te nem tudod milyen az igazi röhögőgörcs :-D -
jujj de elhíztál...vigyázz ám a súlyodra
-
baze...ne igy noveld uzijeid szamat -
Ьуп мфпящл жкемуБ Р Е Е ЯБ КУтвиу мфд=Б -
Én nem szeretem, H T T Y-t, mert mindig butaságokat beszél, azt ajánlom, szedd össze a cókmókodak, és utazz el a nénikédhez, ha ott nincs internet!
Én nem szeretem a smiley-s gyerekeket, mert a smiley egy végtelenül IQ-szegény dolog.
Egyet mondog htty, kicsit beszélj RS-ról. Még sosem láttalak RS-en, ennek két oka lehet, vagy az, hogy nem süllyedtem le a szintedre vagy az, hogy nem gyakran RS-ezel. Még egyetlen egy értelmes RuneScape-pel kapcsolatos beszólásodat nem láttam, ajánlom, hogy nyugodj le!
Én nem feltételezem, hogy rossz gyerek vagy, én nem feltételezek senkiről semmi rosszat, de azt gondolom, hogy azért írsz mindig hülyeségeket, mert nem találod jónak a fórumot. NAmost:
Ha nem beszélnél hülyeségeket, jónak találnád a fórumot, mert mte rontod el!
Még egy: Ne legyen köztünk harag, én szeretem az újakat, és nem vagyíok ellene a bénáknak se, de félreértés ne essék, nem szeretni ezt a hülyeségeket. -
1., Természetesen nem érdekel senkit!
2., Csak én szólhatok a fórumon nem RS-sel kapcsolaos témát, magyarul mondva, te csak RS-sel kapcsolatosan szólhatsz. -
H T T Y #18387 csá. vannak elado runáim ha kell valakinek irja be a bartasag listajaba hogy h t t y mindegyik kozott 2 space van.ha lehet most jelentkezettek