34580
RuneScape
-
Velünk is ez volt de humorosan kell felfogni aztán kész. -
Golyáknak ez a sorsuk... -
Nyugi, nyugi, nyugi, nyugi,nyugi...egy ketto harom negy ot hat het nyolc kilenc tiz...huhh, asszem le kell nyugodnom...Amugy azert vagyok kicsit ideges mert a schoolban is felhuztak... -
:DDD -
jól teszed -
... -
Utálom, ha valaki nagynak képzeli magát aztán nem mer kiállni egyedül. A cigányok csinálják, hogy ha megverik őket, másnapra jön az egész rokonság... -
H T T Y #19046 jaj de félek.ne fenyegess! -
a játékba nem szolhat bele, és van neki jobb dolga is minthogy vmi vbuzi-nak ugráljon -
Nyugi Pasc.Ezen minek huzod fel magad? -
huhh, de felhúzta az agyamat... -
Megfogadtam hogy nem akarok összeveszni senkivel, de:
HTTY TE EGY HATALMAS PÖCSARCÚ BAROMÁLLAT NEMISTUDOM MILYEN SZÓ ILLIK RÁD TE CSÖKÖTTAGYÚ NYOMI!
Én ha látnám, hogy nem igazán kedvelnek akkor behúznám fülem-farkam, és megpróbálnék valamit változtatni a dolgon, nem pedig:
'ja jol van terra111 találkozott ladykilljoy-al .akkor inkább őt hivom
na most szoptad ' típusú üziket írogatnék, mert a végén még rossz vége lehet a dolognak!
-
H T T Y #19041 hát akkor meg ha a ti oldalatokra ál lkj akkor szolunk paulnak (ismeri vboxer)ő szol andrewnek és kész.lollolololol -
ez gyerekes. i wicked i-t ismered? na, én vele pk-ztam 3 napon át. + ő személyesen ismei lkj-t -
H T T Y #19039 találkozás közben összebarátkozott vele -
Ja én egyszer találkoztam Zonghuival... Nem jelent semmit. -
Sign több mint 95...
-
H T T Y #19036 ja jol van terra111 találkozott ladykilljoy-al .akkor inkább őt hivom
na most szoptad -
ja, nemcsak magyarok jöhetnek? pláne szoptad -
H T T Y #19034 hát nekem van 95-ös szintű barátom. nem probléma the sign -
Mellesleg elég erős is ;-)... -
The Sign? Ő nagyon jofej! -
marcus, norbesz, én nemhiszem hogy lesz esélyed -
H T T Y #19029 jol van taranov.dulezel csak nem velem.állitom nekem 1000-szer nagybb szintű barátaim vannak mint neked.majd meglátjuk ki győz te köcsög -
teeeeee teee! lesz nemulass! :DD -
:-D -
Hát szóval néha...inkább nem mondom meg! :D -
húúú, ez nagyon misztikus volt! :DD "is csak hát néha" milyen? bökd ki! most! :DDD -
jaja -
én sem akarok összeveszni -
Taranov én elhiszem ,hogy féreütés. Előfordul az ilyesmi...
Nem egyenlő a fogalmazási (elmezavar) hibával. -
Igazad van Taranov! H T T Y kezdte, azzal hogy belepofázott olyanba, amihez nem is ért. Mind1 én nem akarok senkivel haragban lenni, volt egy kis összezördülésem egyszer Ams-sal, de sztem yo srác lehet az Ams is csak hát néha... Na de ebbe nem megyek bele, mert nekem is vannak hibáim.
-
Ams, veled nem akarok összeveszni, de nyílvánvaló félreütésről van szó, én nem gépelek túl pontosan, gépírónak nem lennék jó, de legalább "kisiskolás hülyemondatokat" nem írok, mint HTTY!
Én nem akarok összeveszni senkivel, de győzzön az igazság, az erő, és én! :D -
Pontosítom: FÉlreütésről lehet szó, mert egyébként én szívesen abbahagynád-ot ítrtam, de "m" kellett a végére! -
"Egyébként én szívesen abbahagynád"? te sem vagy 1 szónok... -
Jó éjszakát!
Aludd ki magad HTTY! -
Látom neked is feltűnt HTTY félregyártott mondata. :-)
Egyébként én szívesen abbahagynád, de cak úgy, hogy enyém legyen az utosó szó, mert HTTY kezdte a veszekedést azzal, hogy beszólt Marcunak.
Legalábbis sztem.
-
:-D -
Egyelőre még én voltam itt hamarabb, és nekem volt több üzenetem.
Ha nagy a pofád, gyere velem duellezni.
Majd eldöntjük férfiasan, hogy ki pofázzon. -
Ne egy ideje ne írjál, hanem egyáltalán ne írjál, amíg kio nem fejlesztetted az agyadat.
Én nem mondom rád, hogy buzi vagy, mert lehet, hogy nem vagy az, de nem is leszbikus, hanem agyilag sérült!
Gondold már át, hogy kell-e itt lenned, te noob!