34580
RuneScape
-
hááát, attól függ. Van valamid, ami 25%-ban a Csonté, 75% a tied. Mivel Ő nem akarja igénybevenni azt a 25% -át, ezér visszakérné a pénzét, mivel az ő el nem használt részét is te használod. Szóval így teljesen úgy néz ki, hogy tied az a rész, de nem kellett kifizetned. És szabadom használhatod kódodaadás nélkül...
Egy autónál kissé más a helyzet. Ott az egész autó az övé, és akinek elakarja adni,a z nem használja.
Kissé más a helyzte, ha 100% a tied, vagyha 75% a tied, és 25% az Övé... -
nemtom, szerintem nem annyira sok az a 6k, és sztem csak azér lett annyira dühös, mer csak úgy lenyúltad a moneyát, aztán meg mivel elkezdett szemétkedni veled, te is próbáltál vele kitolni, és ő még azokat is beleveszi, és ezér mégjobban fog szemétkedni. még akartam valamit mondani, csak egy a fasz noobok szórakoznak it... -
És olyan hülye dumával jött, hogy eladja nekem az ő részét a domain-ből. Csak az akérdés, hogy meg akarom-e venni?
De a válaszom NEM!
Pl. Nem lehet azt mondan valéakinek, hogy eladom az autómat neked.
Vagyis lehet azt mondani, csak akkor ha én azt mondom, hogy nem veszem meg, akkor bibi van. -
Na el kellett mennem. Sziasztok! -
Így fog kinézni az oldaql, csak leszenk benne JavaScriptek, és "legördülő menük" -
Ide kattints! -
Azért látod rosszul, mert meg volt beszélve, hogy kétszer 6 K-t fizet. Nem akarta kifizetni a második hat K-t, erről én nem tehetek, én felajánlottam neki, hogy fizesse ki a másodikat is, és akkor közös lesz a domain, de ő ezt nem akarta.
Tudod hat ezer forint nem olyan sok pénz, de én a csontlért nem fogok ennyit tenni, mert mindigis egy köcsög gyerek volt.
És 6 K-ból kitelin 4 és fél Game Star.
Másrészt pedig a csontnak nagyon kellhetett az a 6 K, mert elég nagy gondot csinált belőle.
Ha neki ennyire kell, akkor nem adom vissza, mert én nem akarok neki jót tenni. Mert gonosz vagyok vele :-) -
Meg lehet nézni a taranov.fw.hu-t, itt van a példa a flash-re ahova oda van írva, hogy klattints oda, oda kattints! -
de sztem ha visszaadnád a 6k-ját, és bocsánatot kérnél tőle (mivel sztem te tehetsz az ellenségeskedésért), akkor sztem jobban járnál. Vagy rosszul látom? -
k, lehet, hogy fekete hátteren jobban nézhet ki... Nem rossz a kép, mivel ilyet nem tudnék csinálni :) -
Azért Versanus, mert nem akartam elevezni úgy, mint az ingyenes internetszolgáltatókat: Ultraweb, Freeweb, Szuperweb, Extraweb meg mi a febefranc. Ez egy egyedinév. Fn., kn., egyedinév + toldalék :-) Szuoktatok ilyeneket tanulni? :-) MEg alany és az állítmány + Hh, helyhatározószó meg stb. de szar. na mindegy. Tehát a Versanus az egy olyan név, ami nem gyakori, és nem angolul van.
Hanem latinul.
Szerintem ez a banner jól mutat fekete háttéren. Asszem. Mindjárt csinálok neki fekete hátteret.
-
de ezt a képet programmal csináltad? spec programmal, ami ilyen ábrákat tud készíteni? sztem csináld meg flashbe, hogy Versanus, aztán runescape site, and, DAoc site... -
Postacímem? Vagy a weboldalam címe? Vagy az E-mail címem? Mert weblapom még nincs kész, csak a darabjait mutogatom :-) -
Cht #19268 (((((((Weblap))))))) -
hmm... érdekes, lenne pár kérdésem:
mért pont versanus? ha daoc siteis lesz, mér pont runescape site? mért vannajk pálmafalevelek vagy mik a háttérbe? mért világos színű? sztem kissé szerkezd át sötétebbre, és ne hawaii hangulatot tükrözzön :) bár te tudod, hogy jó, vagy nem, csak megkritikázom a, a, a reklámod. (ez reklám?) -
Cht #19266 Mi a címed???? -
Ha megnézted, írd meg, hogy tehetséges vagyok-e :-) -
http://taranov.fw.hu/VERSANUS.gif Itt a banner. Nem tudom berakni! -
akkor kivároma zt az unalmas pillanatot... -
-
Márk, megnézheted a bennert, meg más is megnézheti a cím: http://taranov.fw.hu/VERSANUS.gif
Nyugi, nem tételezem fel, hogy valakit is érdekel, csak valami unalmas pillanatban megtekinthető. -
Nem tudom berakni a bannert. -
-
Hááááááát, aki nem vigyáz a pénzére...az előbb-utóbb elveszíti :-) -
-
nem csak anegyedét? és csak úgy elcsórsz tőle 6k-át? :) -
Én a DAoC-tól sokat várok, az RS-át abbahagytam!!!
Jó lenne, ha majd te is elkezdenéd a DAoC-ot, Márk!
Akkor lehetnénk egy szinten! Igazából napi egy-másfél óránál én sem játszok többett, mert tanulni kell.
Maximum második félévben, amikor már a felvételi után vagyunk! -
Én az RS-sel begyakorlom a weblapkészítést, de én az RS-t abbahagytam!!!! De weblapot szerkeszteni szeretek!
MEg végre lesz egy domain-em (versanus) aminek a felét Csont Balázs fizette, és amin NEM LESZ reklám! -
Ha kklánra gondolsz, akkor az nem lesz...
Vagyis kommunista klán nem lesz...
magyarul nem lesz klán :-)
Egyelőre. VAgyis: NEM LESZ EGYÁLTALÁN! :-) NEhezen nyögtem ki! -
DAOC OLDAL! rulaaaaaaaaaaaaaaaa! csak nehéz lesz az infót megszerezni... -
Mert tök kommunista! TheElf önuralma van! Én TheElf-ről már csak D-208-as számmal álmodom! :-D -
és lesz klánod? már alig játszanak az emberek :( -
Ehh. Te kinézted volna belőlem, hogy nem fekete lesz a háttér? :-D Holt fekete lesz. Tudom, hogy nincs értelme ilyen oldal csinálni, ezért fogok csinálni DAoC oldalt, ha megtetszik a játék.
Még nem tudom mikor fogom elkezdeni, de elkezdem. -
"készen van a honlap, már csak a honlap tartalma hiányzik :)"
de honnan gondolod hogy az enerla komunista? -
Köszi. Tudom, hogy az ártáblázat elavult már!
Én remélem, hogy 1 héten belül legkésőbb jó lesz a szerver.
Az árakat majd kijavítom.
Már kész a weboldal, már csak a RuneScape részét jkell megcsinálni, de egyébként a menük, a linkek, a banner, egyszóval minden készen van. -
de sztem nincs értelme egy ilyen oldalt csinálni, mer már szinte senki sem nézné, és alig nézné az is, aki nézi... értékek, quest leírások.. kellene csinálnod egy claculátort oda, é ssokan fognak odajárni, és sokszor megfogják nézni, és jobb esetben körbepillantják a honlapot, és lehetőleg FEKETE háttér legyen... a fehér, emg a többi világos szín sztem nem jó...
pont, pont, pont -
Sushi Ullának üzenem, hogy a hunger.uw.hu weboldal nem elérhető, orvosolja a problémát! :-D -
huh, nehéz volt az egészet elolvasni... főled a kuzmáét... Egyébként már nicns több táblázatom, amit eltudnék küdeni, nemtom, hogy miben segíthewtnék... egyébként a táblába beleszorul egy kis update... -
Cht #19243 Hi Norbesz!! -
Cht #19242 Disno !!!!
Nem tudom ki kezdte de én azt mondom hadjátok abba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!