34580
RuneScape
-
Gyönyörű (jobb mint a régi!) -
VAgy egy Crack! :) -
Yo oké ha már így mindenkinek megvan először is gratulálok! Másodszor nemtudtok egy gyereket aki nemjátszik vele neten és eredetiben van meg neki?
Kéne egy eredeti Cd key! -
hellosztok -
Taranov: Csináltam neked egy szép xp táblát, küldöm! -
nekm is megvan, csak nemtom felrakni, mer nemtom, hogy hogyan kell kicsomagolni... Winrarral se megy... Egy pár hónapja már megvan :) -
Ja Márk megvan a Warcraft3! Tudom gyakorolni a Aranybányászást! Kaját már tudom hogykell! :) -
És már megint feltámadtam! :))))))) -
Az E-mail címem [email protected] -
Megdoblak. Hogyan küldjem el?
Nekem Office 2000 van, gondolom az megfelel. -
kuzma: megtudnál majd dobni egy officevel? vagy maj szerzek apámtól... -
bazki, először a windows me installálóját nem találtam, most meg a office... -
figy, megcsinálok pár xp táblázatot skillekkel kapcsolatosan... csak kell szereznem egy excelt... -
Poénból küldted el kétszer, mert én is kétszer raktam be véletlenül? :-D -
Cht #19485 Ok! -
Cht #19484 Ok! -
Oké köszi, csak arra kérlek, hogy HTM vagy HTML fájlban küldd el. Köszi.
-
Oké köszi, csak arra kérlek, hogy HTM vagy HTML formátumban küldd el. Köszi.
-
Cht #19481 Megcsinálom a következőket:
-Firemaking
-Woodcutting
-Prayer
-
www.versanus.hu
Nézd meg!
Még mondhatni semmi nincs fenn az RS-sel kapcsolatban, de a menük, meg az oldal egész felépítése készen van, tehát a tartalmat folyamatosan bővítjük. Egyelőre csak én meg PascaleSP.
A DAoC-os részleget csak karácsony után kezdem csinálni, mert valószínűleg csak december közepén kezdhetek el játszani.
December 9 és 20 közöt kapom meg az új gépem. -
mi is az oldalad címe? -
okké, köszi, majd ha kész lesz úgyis lesz időnk konzultálni a bővítéséről. -
Táblázatszerűen csinálom, képekkel. Valószínüleg először csak a free-s monstákat csinálom meg, de aztán készítek hozzá members editiont is. -
Köszi, én is dolgozom, ma regisztráltam egy látagatottsági statisztikát az oldalra, az ma 12 óra 6 perc óta számlál.
Aztán néhány link hiba volt, azokat is kijavítottam, és a bejelentkező oldalra kiírtam, hogy mikor volt frissítve az oldal.
Aztán "az oldalt készítette és a tartalom elkészítésében segédkeztek és a további köszönet oldalt" megváltoztattam, így 1024×768-as felbontásban kifér egy oldalra.
Kisebbítettem a betűket, és esztétikusabbá csináltam!
Nemtom, hogy kirakjam-e a főoldalra, hogy 1024×768-as felbontásban a legjobb.
Ha kiraknám, valszeg nem férne el arra az oldalra, tehát kéne egy kicsit letekerni, de lehet, hogy nem, írom ki, mert úgysem fogja valaki 800×600-as-ról átváltani a felbontását.
Na mindegy!
Jó munkát!
Kíványcsi leszek, hogy hogyan fog kinézni a bestiárium, mert nem tudom hogyan csinálod!
u.i.: A menübe Bestiárium nézen tegyem be vagy valami más néven? -
Valszeg a bestiárium ma még nem lesz kész, sajna, mert kell még picture-okat is szerzeni. -
"Az ultraweb sötét oldala"
-Túl öreg vagyok már, hogy Jedi legyek, mert elcsábíthat a sötét oldal. De Sith Lovag még lehetek!
Jön a Jedi, és kérdezi:
-Van itt barkácsáruház?
-Csak OBI van, Kenobi. -
De figyusz! Hogy lehet, hogy pont a ti oldalatok nem elérhető? Van itt valami bibi, nem olyat raktatok az oldalra ami törléssel jár?
Nem akarok beleszólni, cska érdekel az ultraweb sötét oldala :-) -
Húzz el inne a nagy büdös qrva francba a 160 FT-os SMS-eiddel.
Egyébként megnéztem az oldalad, nagyon szép, jó meg minden, de a RuneScape fórumra mégegyszer ne merrd berakni a szégyelleted pofádat! -
DivX nem RS-es, ugye?
Nem haragszotok, ha bunkó leszek vele, ugye? -
persze a hozzás szükséges cuccokkal... -
látom nagyban elkezdesz fletchelni :) az jó, és gyors, mikor kjött, volt, amikor az első 100-ban benne voltam... aztán visszacsúztam, és most 60-as vagy 61-es vagyok... adam nyilat tudok csinálni, aki kér... -
Hát, sok szerencsét!
Remélem sikerül megoldani a problémát! -
Plusz veszek FEATHERT!!!!
Aki ad (és nem ismerem) az irjon először a forumra és jelezze a szándékát!
Feather ára megegyezés szerint!
-
Szóval ha adsz nekem 100 bronze bart ás 1000 feathert, akkor kapsz tőlem 1000 nyialt!
-
FIGYELEM FIGYELEM!
Free Playerek!
Bronze arrows gyártást vállalok!
Csak alapanyagot adjatok és tök ingyen megcsinálom!
Alapanyagok: 1 nyil=1 feather(toll)
10nyil =1 bronze bar!
Javaslom mindenkinek hogy használja fel a szolgáltatásomat mert a rune marketen a nyilakat veszik mint a cukrot (már 30gp each)!!
Szóval ha bronze arrows kell zoljatok nekem
Nickem: Norbesz
köszi -
Van php tamogatas reklám nem nagyon. Fogalmam sincs viszont, hogy mi a baj ugyanis enged feltölteni anyagot és az uw regisztrációban is megtalálható az oldal, csak épp nem nyitja meg! :( -
1., Köszi, a küldetéseket mindegy hogy kapom meg, be tudom rakni, azonban a táblázatokat csak HTML kódokban tudom berakni, pascaleSP Word 97-tel csinálta, de a Macromedia HomeSite átrakta HTML-be, tehát nekem csak HTML-ben jó.
:-(
2., A PHP-t nem támogatja a szerver.
3., Én Excel-ben egyszerűen nem tudok szép táblázatot szerkeszteni!
Csak csúnyát, tehát én nem is próbálkozom, inkább PascaleSP-re hagyom a becses munkát. :-)
4., Furcsa az az ultraweb, mert tök jól működött, csak a ti oldalatok nem volt elérhető.
Egyébként az ultraweb-en van PHP támogatás? És vannak rajta reklámok? -
Taranov bocsi, hogy nem megy az oldal (hunger) és nem tudsz leszedni onnan semmit, de amint megtudjuk, hogy mi a baj áthidaljuk. Onnan akár komplett táblázatokt is le tudsz szedni, mert csak a főoldal php a hírek miatt a többi html. Sajnos ma még nem kaptunk választ az ultrawebesektől, hogy tuladjdonképpen miért is nem megy az oldal. Ha nagyon kell a member-ös küldetések még fent vannak nálam txt ben. -
HTML-ben jöhet -
Ahh értem, de azt milyen módban csinálnád? HTML?
Mert nehogy valami PHP, mert azt nem támogatja a szerver! :(