34580
RuneScape
  • Dead Neo
    Gyönyörű (jobb mint a régi!)
  • Dead Neo
    VAgy egy Crack! :)
  • Dead Neo
    Yo oké ha már így mindenkinek megvan először is gratulálok! Másodszor nemtudtok egy gyereket aki nemjátszik vele neten és eredetiben van meg neki?
    Kéne egy eredeti Cd key!
  • sir vboxer666
    hellosztok
  • Pascalesp
    Taranov: Csináltam neked egy szép xp táblát, küldöm!
  • Lord Marcus
    nekm is megvan, csak nemtom felrakni, mer nemtom, hogy hogyan kell kicsomagolni... Winrarral se megy... Egy pár hónapja már megvan :)
  • Dead Neo
    Ja Márk megvan a Warcraft3! Tudom gyakorolni a Aranybányászást! Kaját már tudom hogykell! :)
  • Dead Neo
    És már megint feltámadtam! :)))))))
  • Taranov
    Az E-mail címem [email protected]
  • Taranov
    Megdoblak. Hogyan küldjem el?
    Nekem Office 2000 van, gondolom az megfelel.
  • Lord Marcus
    kuzma: megtudnál majd dobni egy officevel? vagy maj szerzek apámtól...
  • Lord Marcus
    bazki, először a windows me installálóját nem találtam, most meg a office...
  • Lord Marcus
    figy, megcsinálok pár xp táblázatot skillekkel kapcsolatosan... csak kell szereznem egy excelt...
  • Taranov
    Poénból küldted el kétszer, mert én is kétszer raktam be véletlenül? :-D
  • Cht
    Ok!
  • Cht
    Ok!
  • Taranov
    Oké köszi, csak arra kérlek, hogy HTM vagy HTML fájlban küldd el. Köszi.
  • Taranov
    Oké köszi, csak arra kérlek, hogy HTM vagy HTML formátumban küldd el. Köszi.
  • Cht
    Megcsinálom a következőket:
    -Firemaking
    -Woodcutting
    -Prayer
  • Taranov
    www.versanus.hu

Nézd meg!
    Még mondhatni semmi nincs fenn az RS-sel kapcsolatban, de a menük, meg az oldal egész felépítése készen van, tehát a tartalmat folyamatosan bővítjük. Egyelőre csak én meg PascaleSP.
    A DAoC-os részleget csak karácsony után kezdem csinálni, mert valószínűleg csak december közepén kezdhetek el játszani.
    December 9 és 20 közöt kapom meg az új gépem.
  • Lord Marcus
    mi is az oldalad címe?
  • Taranov
    okké, köszi, majd ha kész lesz úgyis lesz időnk konzultálni a bővítéséről.
  • Pascalesp
    Táblázatszerűen csinálom, képekkel. Valószínüleg először csak a free-s monstákat csinálom meg, de aztán készítek hozzá members editiont is.
  • Taranov
    Köszi, én is dolgozom, ma regisztráltam egy látagatottsági statisztikát az oldalra, az ma 12 óra 6 perc óta számlál.
    Aztán néhány link hiba volt, azokat is kijavítottam, és a bejelentkező oldalra kiírtam, hogy mikor volt frissítve az oldal.
    Aztán "az oldalt készítette és a tartalom elkészítésében segédkeztek és a további köszönet oldalt" megváltoztattam, így 1024×768-as felbontásban kifér egy oldalra.
    Kisebbítettem a betűket, és esztétikusabbá csináltam!
    Nemtom, hogy kirakjam-e a főoldalra, hogy 1024×768-as felbontásban a legjobb.
    Ha kiraknám, valszeg nem férne el arra az oldalra, tehát kéne egy kicsit letekerni, de lehet, hogy nem, írom ki, mert úgysem fogja valaki 800×600-as-ról átváltani a felbontását.
    Na mindegy!
    Jó munkát!
    Kíványcsi leszek, hogy hogyan fog kinézni a bestiárium, mert nem tudom hogyan csinálod!

u.i.: A menübe Bestiárium nézen tegyem be vagy valami más néven?
  • Pascalesp
    Valszeg a bestiárium ma még nem lesz kész, sajna, mert kell még picture-okat is szerzeni.
  • Pascalesp
    "Az ultraweb sötét oldala"
    -Túl öreg vagyok már, hogy Jedi legyek, mert elcsábíthat a sötét oldal. De Sith Lovag még lehetek!

Jön a Jedi, és kérdezi:
    -Van itt barkácsáruház?
    -Csak OBI van, Kenobi.
  • Taranov
    De figyusz! Hogy lehet, hogy pont a ti oldalatok nem elérhető? Van itt valami bibi, nem olyat raktatok az oldalra ami törléssel jár?
    Nem akarok beleszólni, cska érdekel az ultraweb sötét oldala :-)
  • Taranov
    Húzz el inne a nagy büdös qrva francba a 160 FT-os SMS-eiddel.
    Egyébként megnéztem az oldalad, nagyon szép, jó meg minden, de a RuneScape fórumra mégegyszer ne merrd berakni a szégyelleted pofádat!
  • Taranov
    DivX nem RS-es, ugye?

Nem haragszotok, ha bunkó leszek vele, ugye?
  • Lord Marcus
    persze a hozzás szükséges cuccokkal...
  • Lord Marcus
    látom nagyban elkezdesz fletchelni :) az jó, és gyors, mikor kjött, volt, amikor az első 100-ban benne voltam... aztán visszacsúztam, és most 60-as vagy 61-es vagyok... adam nyilat tudok csinálni, aki kér...
  • Taranov
    Hát, sok szerencsét!
    Remélem sikerül megoldani a problémát!
  • Norbesz
    Plusz veszek FEATHERT!!!!
    Aki ad (és nem ismerem) az irjon először a forumra és jelezze a szándékát!
    Feather ára megegyezés szerint!
  • Norbesz
    Szóval ha adsz nekem 100 bronze bart ás 1000 feathert, akkor kapsz tőlem 1000 nyialt!
  • Norbesz
    FIGYELEM FIGYELEM!
    Free Playerek!
    Bronze arrows gyártást vállalok!
    Csak alapanyagot adjatok és tök ingyen megcsinálom!
    Alapanyagok: 1 nyil=1 feather(toll)
    10nyil =1 bronze bar!
    Javaslom mindenkinek hogy használja fel a szolgáltatásomat mert a rune marketen a nyilakat veszik mint a cukrot (már 30gp each)!!
    Szóval ha bronze arrows kell zoljatok nekem
    Nickem: Norbesz
    köszi
  • Sushi Ulla
    Van php tamogatas reklám nem nagyon. Fogalmam sincs viszont, hogy mi a baj ugyanis enged feltölteni anyagot és az uw regisztrációban is megtalálható az oldal, csak épp nem nyitja meg! :(
  • Taranov
    1., Köszi, a küldetéseket mindegy hogy kapom meg, be tudom rakni, azonban a táblázatokat csak HTML kódokban tudom berakni, pascaleSP Word 97-tel csinálta, de a Macromedia HomeSite átrakta HTML-be, tehát nekem csak HTML-ben jó.
    :-(
    2., A PHP-t nem támogatja a szerver.
    3., Én Excel-ben egyszerűen nem tudok szép táblázatot szerkeszteni!
    Csak csúnyát, tehát én nem is próbálkozom, inkább PascaleSP-re hagyom a becses munkát. :-)
    4., Furcsa az az ultraweb, mert tök jól működött, csak a ti oldalatok nem volt elérhető.
    Egyébként az ultraweb-en van PHP támogatás? És vannak rajta reklámok?
  • Sushi Ulla
    Taranov bocsi, hogy nem megy az oldal (hunger) és nem tudsz leszedni onnan semmit, de amint megtudjuk, hogy mi a baj áthidaljuk. Onnan akár komplett táblázatokt is le tudsz szedni, mert csak a főoldal php a hírek miatt a többi html. Sajnos ma még nem kaptunk választ az ultrawebesektől, hogy tuladjdonképpen miért is nem megy az oldal. Ha nagyon kell a member-ös küldetések még fent vannak nálam txt ben.
  • Taranov
    HTML-ben jöhet
  • Taranov
    Ahh értem, de azt milyen módban csinálnád? HTML?
    Mert nehogy valami PHP, mert azt nem támogatja a szerver! :(