34580
RuneScape
  • Norbesz
    Ki az nekem? :-D
  • Disno
    hát ja :-D
    az a kronodémon asszem 130+ :-D
  • Pascalesp
    Uhh, nehezen hangzik
  • Disno
    fasza :-D
    aztán vigyázz Kronozónnal :-D
    olyan kesztyű nincs ami a mining xp-t többet ad? :-D
  • Norbesz
    Ezt csinálom most.... :-D
  • Norbesz
    Family Crest

BESOROLÁS: nagyon nehéz ( magas tulajdonságok kellenek hozzá és igen durva szörnyeket kell benne legyőzni );(!CSAK ELŐFIZETŐKNEK!!!MEMBERS ONLY!)

A küldetést Varrockban kaphatod meg a keleti bank melletti egyik házban (keresd Dimintheis-t). Aküldetés sikeres teljesítéséhez a következő tulajdonságokra lesz szükséged: lvl 40 mining, lvl 40 smithing, lvl 40 crafting.
    Az első fiú: Catherby mellett van egy horgász hely közelében. Foglalkozását tekintve halász és éppen egy közeli házban dolgozik. Tőle megtudod, hogy a családi címert (Family Crest) 3 részre szedte és a darabokat a 3 fiúgyerek elosztotta egymásközt. Csak akkor válik meg a saját darabjától, ha segítesz neki befejezni a halsalátát, amit készít. A hozzávalók: shrimp, salmon, tuna, bass, swordfish. Ha ezt mind megszerezted, akkor már odaadja a címer egy részét és elmondja, hogy az egyik testvéréről biztos tud valamit az Al Kharid-ban lakó ékszerész.
    A második fiú: beszélj az ékszerésszel. Tőle megtudod, hogy a fiú az északi bányában (Scorpion Chasm) van egy aranykő mellett. A fiútól pedig megtudhatod, hogy mit kell tenned a következő címerdarabért: egy rubin gyűrűre és egy rubin nyakláncra van szüksége, a legjobb aranyból. Azt is hozzátszi, hogy Boot a törpe (Dwarven Mine) biztosan tudja, hogy hol lehet megtalálni a legjobb aranyat. Menj el Boot-hoz. A legjobb arany egy kis labirintusban van délre Camelot-tól (tovább kell menni a members dungeon lejárón és egy bányász övezeten).
    A labirintus: ez a labirintus olyan, mint az Ernest the Chicken küldetésben (VÁÁÁÁ!!!). Először menj le a létrán. Itt hobgoblinokat fogsz találni. Menj át az északi szobába. Húzd meg a kart (le) az északi falon aztán menj a déli falhoz. Itt van két ajtó. Menj be a szobába és húzd meg a kart (le), majd menj vissza az északi falhoz és meg a kart (fel),majd menj be a szobába és húzd meg a kart (le). Menj ki a szobából és ismét húzd meg a kart (le). Aztán menj az északi szobába és húzd meg a kart (fel). Ezután már be tudsz menni a szobák közti helyre. Itt kell egyet harcolnod (Hell Hound lvl 114). Van 3 kő is amiben arany van (DE CSAK AKKOR TUDSZ BELŐLÜK BÁNYÁSZNI, HA BESZÉLTÉL A TÖRPÉVEL!).
    Ha megvan az arany készítsd el az ékszereket, amiket a fiú kért és vidd vissza hozzá. Megkapod tőle a második címerdarabot és azt is, hogy hol van a harmadik testvér.
    A harmadik fiú: őt a Golly Boar fogadóban találhatod meg (a wilderness közelében). Megmérgete egy pók. Adj neki egy ellenmérget (Cure poison vagy Poison antidote). Ezután megtudod tőle, hogy a harmadik címerdarab egy Chronozon nevű démonnél van.
    A démon: mielőtt elmennél a Edgevile labirintusba szerezz 4 death rúnát 5 fire rúnát, 4 water rúnát és egy air staff-et. Mind a 4 fajta blast varázslatot rá kell lőni és csak azután tudod megölni. A démon a labirintus legvégén van a démonok és poison spider-ök után a föld obelisk (Earth Obelisk). Ő dobja ki a harmadik címert, mitán megölted. Mostmár össze tudod rakni a címert és vissza tudod vinni Dimintheis-nek. Cserébe egy acél kesztyűt ad (Steel Gauntlet) és azt is elmondja, hogy a 3 fiú fel tudja ruházni különleges tulajdonságokkal: Cooking Gauntlet (első fiú): kevesebb kaját égetsz oda; Crafting Gauntlet (második fiú) több tapasztalati pontot kapsz ha aranyból készítessz ékszereket; Magic Gauntlet (harmadik fiú) erősebben sebeznek a varázslataid.
    !JÓL GONDOLD MEG MIT VÁLASZTASSZ, MERT CSAK EGY LEHETŐSÉGED VAN!

Jutalom: 1 quest pont, Steel Gauntlet
  • Disno
    ennél korábban nem tok hazajönni. csak később :-D
    és tanulnom is kell+mindig aszongyák sokat ülök itt...
    na meg megyek GTA2zni :-D
  • Disno
    uff :-D
  • Norbesz
    Hali Disno!
  • Pascalesp
    Norbesz:Most valszeg akkor vártad a buszot, mikor én mentem volna rajta, de nem most, mert ünnepély volt, és hamarabb megléptünk ;p
    Disno: De rég láttalak! Gyere gyakrabban a fórumra, és gyere haza minél előbb!
    Taranov: Csináltam egy kis szöveges tájékoztatót a thieving-ről, el is küldtem már
  • Disno
    szvsz forditva :-D
  • Disno
    ez #15924esre ment
  • Disno
    jo tudom, csak miattam ne allitsd at :-D
    max nem latogatom az oldalt :-D de az jobb mintha masok nem latogatnak :-D
    a regebbi 14 colos monitoron nem ment 1024*768, 1ik game demojaval ezert nem tuttam jaccani mert csak 1024*768 ba ment :-D talan Hz allitassal ment volna de azt nem tom hol
  • Norbesz
    Ami nálatok 7 az nálunk 6 ugye?
  • Norbesz
    Téged látni ilyenkor is itt? :-D
  • Norbesz
    Nah itthon vagyok! :-D
    Pasc ma hány órád volt? Nekem 6 és úgy emlékeztem neked 7 szóval kb ugyanakkor vártam a buszt mint amikor te leszáltál róla.
    Rosszl emlákeztem? :-D
  • Pascalesp
    Pedig így van :-DDDD
  • Taranov
    Hát rátok nem lehet mondani, hogy be nem áll a pofátok :-]
  • Taranov
    megkaptam, köszi
  • Sushi Ulla
    Ha már a monitoroknál tartunk akkor azthiszem itt az ideje villantanom a 17-es LG Flatronommal :D Simán 120 MHz fölött van 1024*768 ban is, úgyhogy engem ez a felbontás sem zavar. Taranov elküldtem a címedre a memberes küldiket (ami még meg volt txt-ben). A többit majd csak szerdán tudom küldeni. Illetve elküldtem mindent, ami megvolt a gépemen (a txt fájlokhoz mellékelt szöveget ne vedd figyelembe, azok Sir Y2k-hoz szólnak, de semmi személyes). A képekkel esetleg feldobhatod az oldalt. Sok szerencsét és csak szólj bátran ha kell még valami...
  • Taranov
    PascaleSP: Minden megkaptam köszönöm szépen holnap, holnapután és azután, magyarul 3 napon belül még frissítek, a segítségedre a továbiakban is számítok.

Üdv.: Taranov

Szevasztok: Jóéjt!
  • Taranov
    És 1024×768-as felbontásnál 15"-os monitort használsz?
    Mert az én monitorom 1400×1050-es felbontást bír, 15 inch-nél, de én azt nem látom :-], ezért 1025×768-asat használok, de nem vagyok vele igazán megelégedve, azonban a 800×600-asat mégjobban utálom. :-[
    :-]
    Az a tapasztalatom, hogy legtöbben 1024×768-asat használnak!
  • Taranov
    Már Budapesten lakom a Kolostor utcában, fenna hegyen.
    Még itt vagyok kinn Pilisjászfalun, mert még jó idő van, de novemberben bemegyek, és ez a ház nyáriháznak marad.

2., Viktor! Én nem vagyok dühös rád a Terry Black-es megnyilvánulásodért, de nagyon nem bírom, amikor beszól egy olyan gyerek aki soha a büdös, rövid életében nem volt Pilisjászfalun.
    Terry Black Piliscséven lakik, ami egy büdös, piszkos szlovák falu a hegyek között ahol nincs a Pannon GSM-nek és a Vodafone-nak térereje.
    És itt laknak a minóék, de a tiborcék nem.
    Viszont Pilisjészfalu egy tiszta, sokkal kisebb (régen sváb, ma jász) falu, ahol van KábelTV, minden mobilszolgáltatónakm térerő, egy első osztályú vendéglő, kettő működő kőbánya, és ez nem a hegyek közt van, hanek egy sikabb részen!
    Én nem akarlak megsérteni, de úgy utálom, hogy amikor lg nem is jártál itt beszósz, ne stzólj bele abba amihez nem is értesz!

Köszi, nincs harag, okké?
    Byez
  • Disno
    1024*768 bassza a szemem. na meg 2 honapja van 15 vagy annal nagyobb monitorom :-D
  • Taranov
    Viktor, rossz üzenet, mert én már Budapesten lakom.
  • Taranov
    Háááááát, ezek a fránya HTML kódok, mindig valami kétszer kerül be, vagy valami rossz mértben vagy valami hibás linkkel. :-]

"Egy gondolat bánt engemet", mégpedig az, hogy 800×600-as felbontásban a flash élvezhetetlen, azonban nem akarom 800×600-asba átméretezni, mert a legtöbb ember 1024×768-asban nézi.

Szerinted?
    --Szerintetek??
  • Disno
    télleg :-D
    akkor nem mekk suliba :-D
  • Taranov
    Nem neked most szerdán is lesz, mert október 23-a van a Szabadság, Hazafisddág, Összefogás napja! :-]
  • Taranov
    Köszi, hogy szóltál, holnap kijavítom, mert szerdán nincs suli, kedden léehet netezni, szerdán pedig budakeszire vagy budatétényre (nemtom pontosan) félmaratont megyek futni.
    [Jó lesz egy kis online edzés kedden:-]
  • Disno
    hehe vírusos volt a GTA2 amit letöltöttem...[egy gyerek figyelmeztetett] összehasonlítottam a GTA2 demojanak filejaival, volt vmi hülyenevű file, amit letöröltem és semmi problem :-D
  • Taranov
    Köszi, hogy szóltál, holnap kijavítom, mert szerdán nincs suli, kedden léehet netezni, szerdán pedig budakeszire vagy budatétényre (nemtom pontosan) félmaratont megyek futni.
  • Disno
    vazzeg,,,nekem csak jovo het szerdatol lesz :-D
  • Pascalesp
    Yeppeeeeyeeee!
  • Pascalesp
    Whoooaaaa! Telleg! Szunet van szerdan!
  • Norbesz
    Yepeeeee! :-DDDDDDD
  • Norbesz
    Hmm Szerdán szünet!!! :-DD
  • Dead Neo
    Hát kuzma nem én lakok Terri Blaknél (ne vedd sértésnek)
    És most én a sulis kérdesre ezért nem is válaszolok!
  • Pascalesp
    Taranov: Észrevettem kisebb hibákat az oldaladon, pl, a Thieving.html-en a felso menusor 2x-eresen van beteve, es ez meg tobb masikon is megismetlodik.
    Ja, és talaltam egy programot, ami egy calculator RS-hez, el is küldöm.
  • Taranov
    Köszi, ha van valamid ami RS-sel kapcsolatos, küldd el HTML-ben a [email protected], és felrakjuk!
  • Taranov
    Mi városi gyerekek vagyunk, és a nagyvárosban egy Warcraft 3 alapkövetelmény. :-)

1.,
    Viktor: Milyena suli?
    2.,
    Milyen középiskolába akarsz menni?