34580
RuneScape
-
Ossianom nekem meg nincs szal :-D -
Rokker Zsoltit? annyira hogy tudjam hogy nem rokker hanem kabareiparban dolgozik es 'neszójjábe' polot visel :-D -
SZPEMMELJÜNK, mert nekünk kell megírnunk a 20000. üzenetet! -
Ja! Ossian-t szeretem, de nem hallgatom rendszeresen!
Rokker Zsolttit menyire ismered? -
Király :-D -
ja, van ilyen :-D meg amikor 3 uzi ua sorszammal
Ossian is jo! Rock katonai rulz! -
:-D -
lapon uccso uzi: 12:43 o yee :-D -
Ossian a király!
Egyébként én úgy látom, hogy Disno és az én üzenetem is #19914-es számmal fut!
-
ot hagyd ki :-D -
bár Ams jobban tudja -
Mindjárt meghallgatom a CD-t és elénekelem, bár asszem, nem fogom érteni.
Hagyjuk inkább :) -
lázadó. tudod, a afrox vs fehér emberek közti ellentét. rabszolgatartás, meg minden. szal érted. szal társadalomjobbító dolgokat énekelt. -
Krisz Rudi legalább nem huzatott :-D -
menson kemény zene
marley reagge
na meg pár évtized -
:-D -
latinosan? REAGGE :-D
no woman no cry, sun is shining, walking in the name [vagy ez nem aZ?] kb 2 éve újrakeverték pár számát, volt zenetvn is -
lehet igen. -
jo, az egy transzvesztita. Keith Flint [Prodigy] aztat láttad? az se semmi :-D tesómnak mutattam a posztert vagy a firestarter ment mindig bebujt asztal ala :-DDDDD -
No woman no cry?
Ahh a francba, én ezt akkor ismerem, de nagyon. :)))))
Ahh bazzeg, megvan egy CD_ja :)))))))))))
És nem jutott eszembe :)))))))))))
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnccccccccccccccccccccccccccbbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
De lassan kapcsolok :)
Akkor ez a pasi, olyan latinosabb, olyan puhányabb, mint manson,. de én naggyon hülye vagyok, hát én ezt ismerem -
na jo, felreerthetoen irtam. ezzel gyokalatt 56,23 meg tobbi szarsagra celoztam.
mensonnak meg marleynak vannak normalis dalszovegei [marleynak ossz] -
de telefonkönyvből lehet választani nem? mert az gyorsabb -
az 1-ik számának a címe:No woman no cry.kiscsillag, ez szerinted "basszukacsajokatmegminden" szöveg? -
Mi az a musik rebbelis? -
Nem az enyémnél a szöveget kell először beírni, nem is nyertem :-( :-D -
Én nem tudom, hogy manson miről énekel, hisz nem tudok elég jó angolul.
És mi a különbség "Ams pasija" és Manson zenéje között? -
De Mansonnak nem bírom a kontaktlencséjét sem, meg a rúzsát sem, meg semmit, még a zenéje elmegy, de végighallgatniu nem szeretem :D
És a számíi közül a Tainted love-ot utálom a Sweet Dreas-et szeretem, de egyébként, szerintem néhány képen MArylin Manson szószerint "félelmetesen" néz ki! -
eszondom :-D neked nem olyan van? mert ha nem akkor be kell állítani a telefonkönyv első helyére mert akkor azt is gyorsan ki lehet választani. -
de MAnson legalább nem a basszukacsajokatmegmindennarkó ról szövegel :-D -
Ja ja, ha a számot írja be valaki először, az nagy előny, hisz azt már a feladvány kiadása előtt is be lehet írni. -
nem, egyáltalán nem. fordíts le egy dalszöveget és rájössz.
Mansonnak zaklatott gyerekkora volt meg minden, dehát az USA...szal annak van egy kicsi problem az agyában...!sztem! -
Ja, és ha valakinek a szolgáltatója lassabb, nincs esélye. Egyébként ez nem emeltdíjas esemes, csak 35 Ft-os az én csomagommal -
Na mindegy. -
na meg az ilyen SMS kurva drága :-(
Előkell kapva lennie mobilnak, SMSnél [az a jobb mobil amibe először a számot kell írni] gyorsan be a szöveget és reménykedsz hogy a szolgáltató gyors és mindenkit megelőztél :-D -
Hülyébb volt Marylin Mansonnál? MErt az se komplett :-D -
Tök köcsögség.
Én is tök gyors voltam, csak ők biztos gyorsabban kezelik a gombokat, pedig én is nyerhetem volna!
De, ha mindig a leggyorsabb, akkor én sosem nyerhetek! :-( -
frissen 14 -
akkor aszondd :-D -
mondom, muzik rebellis :-D
nyomta magába a kokót meg a reggi zenét és reppelte rá a prédikációt. de én nem igazán ismerem a számait se a dalszövegeit -
Azt mindta nekem Lord MArcus, hogy Ams 12 éves.
Igaz ez?