34580
RuneScape
-
Bazzeg nem olvastál vissza???? -
Na lehet, hogy egy ideig nem tudok netezni, mert elköltözünk, és csak akkor tudok netezni, ha a mikrohullámú internetet kiépítik.
Ha nem találkoznánk egy ideig, akkor SZIASZTOK!
Taranov -
űÜdvözöllek Viktor!
Megkaptad az sms-emet? -
és kódok tok szerezni. asszem, de kösz
az poén volt, amikor a csont kipróbálta a kódokat a lanon. Aztán mikor te is voltál, te is kipróbáltad :) -
senki? -
harakiris emberek nincsenek, akik 2handerükkel harakiriznek, és skullt kapnak, mert megtámadták magukat??? -
rám valahol egy rune2hander vár... -
sry, de már kezdem felakasztani magam emiatt a szar térképcsinálás miatt... -
sry ezér az üziért, de a napi élményemet muszály volt elmondanom! Ugye megértitek? -
sry az utolsó sorokért, csak görcsberándult a kezem...
heh, eccer arra ébredek, hogy a kezemben már nincs vér, mer elfeküdtem, és nem tudtam tapintan, és még azt se éreztem, ha nekivágtam akezem a falnak. Asszem a kézfejemet se tudtam mozgatni. Belegondoltam abba, hogy hogyan fogok így cs-ezni, és milyen szörnyű lenne, ha nem lennének ujjaim, mer nem tudnék semmi fps-sel nyomulni. Aztán éreztem, hogy a vér betódul a kezembe, és elkezdett fájni ott, ahol belevágtam a kezem a falba... -
nem szoktam kódokat használni, kivéve ha egy játékban csak így találok élvezetet a gerinctelen gyilkolásban, és brutalitásomat kielégitve szétloccsantok pár agyvelőt aknavetővel. Szal összegezve csak a GTA-ban szeretek kóddal gamelni...
És én csak undedekkel vagyok, mert azt tudom, hogy hogy kell kinyírni őket...
De van egy hülye taktika, amivel le lehet a gépet ölni: A KIÉHEZTETÉSI MÓDSZER! Van a pályán 4 aranybánya, gyorsan kiszeded az aranyat belőlük, amiből kitudsz, és védőtornyokkal bebarikázod magad, és mindig gyárt egységet a gép, és mikro már kifogyott a pénze, csinálsz egy hadsereget, és te mész neki :)))))))()()()()(()())()())((()())!!!!!!!!OP!I'"+!Ö'(!)'=Ü"P%U' P"B)U%Nuh63zqtqbuioawoéuwbeguoéowéotb68f2t8 -
Apropó próbálkoz az emberekkel! -
Márk a gép még a Bei-t is elveri! Kivéve engem nem vert 1 az az 1 alkalomszor! Vidd végig a Camping-et!
Code:whosyourdaddy - sértetettlenség!
iseedeadpeople - Egésztérképet látod!
allyourbasearebelongtous - pálya azonnali megnyerése!
Ja és klikkelj sokszor azok ra az állatokra amelyek a pályán kolbászolnak! (diszno,bárány,kutya,fóka) [kutyát még én sem találtam de áll. van]
Ezzekkel a kódokkal biztosan végig viszed! -
heh? tényleg ams vitte el? ezt honnan veszitek? akkor taranovét is ő vitte el? de mér nem vitte el a platet meg a leget is? -
Jo lenne. -
jelszó emlékeztető
norb kellenek a cuccaid? -
a gép nem szereti ha a pályájára szarsz... -
hát, miután wc-éztem egyet a jeges pályán, ahol a Sue Chao Wei-vel szoktunk lanolni, de megvert a gép...
:( Campaingot elkezdtem, de nem igazán tok játszani... maj lemásolom, és visszaadom, és köszi. -
mert laggol. bár ez nem igaz, mert ki se próbáltam de ezt mesélem be magamnak. nemtommiért -
mier' nem RS-ezel? -
eccerűen visszateszem a vírusos GTA2t -
eccerűen unatkozom -
eccerűen nem tom micsáljak -
jól tetted :-D -
Gerappa! Vazzup! Már fél órám sincs, ugyhogy nem jáccok ma :(
Azer' gondoltam bekoszonok... -
Énis most megyek! Holnap szerda! :-( -
áhh már nem is kell csak úgy hirtelenjében kellett volna nagyon! azért kösssz!
Remélem mindent megtanultál! :-D -
Nincs kedvem bazzzzz! :-D -
Dead Neo mond az ajánlatodat.
Mire végeztem a tanulással le legyen irva! :-D -
Nah megyek tanulni... :-( -
azta rohatt, de láma vagyok...
MM6 ot ismeri valaki? -
:-D -
NA mivan a WC3-al? márk
Melyik a kedvenc fajod? hol tartol a Camping-ben? -
Might & Magic 6 ot ismeri vki? kell egy kis help :-D -
"Yo te engem nem érdekelsz!" - engem meg ez a mondatod nem érdekel :-D
Szvsz aki feljön és nem RS-ezik azt
1. elküldöd a picsába, vagy te, vagy vki más
2. egy idegennek [najó itt szinte mindenki az :-D] mi a faszér mondod meg? Szvsz meg se nézné :-D -
Csab, neked úgyis jobb lesz az ajánlatod :-D -
Yo te engem nem érdekelsz! És ha valaki feljön aki nem Runescapeezik! és én aztmondtam neki hogy itt nézze meg akkor mi van???? -
Attol függ mit kérsz érte! -
197 db üzi lett törölve? hűazannya -
hmmz, Bob Marley a szerelemről meg a fekete elnyomásról énekelt [utóbbiról akkor, amikor engedték...]