34580
RuneScape
  • Norbesz
    Bazzeg nem olvastál vissza????
  • Taranov
    Na lehet, hogy egy ideig nem tudok netezni, mert elköltözünk, és csak akkor tudok netezni, ha a mikrohullámú internetet kiépítik.

Ha nem találkoznánk egy ideig, akkor SZIASZTOK!

Taranov
  • Taranov
    űÜdvözöllek Viktor!
    Megkaptad az sms-emet?
  • Lord Marcus
    és kódok tok szerezni. asszem, de kösz
    az poén volt, amikor a csont kipróbálta a kódokat a lanon. Aztán mikor te is voltál, te is kipróbáltad :)
  • Lord Marcus
    senki?
  • Lord Marcus
    harakiris emberek nincsenek, akik 2handerükkel harakiriznek, és skullt kapnak, mert megtámadták magukat???
  • Lord Marcus
    rám valahol egy rune2hander vár...
  • Lord Marcus
    sry, de már kezdem felakasztani magam emiatt a szar térképcsinálás miatt...
  • Lord Marcus
    sry ezér az üziért, de a napi élményemet muszály volt elmondanom! Ugye megértitek?
  • Lord Marcus
    sry az utolsó sorokért, csak görcsberándult a kezem...
    heh, eccer arra ébredek, hogy a kezemben már nincs vér, mer elfeküdtem, és nem tudtam tapintan, és még azt se éreztem, ha nekivágtam akezem a falnak. Asszem a kézfejemet se tudtam mozgatni. Belegondoltam abba, hogy hogyan fogok így cs-ezni, és milyen szörnyű lenne, ha nem lennének ujjaim, mer nem tudnék semmi fps-sel nyomulni. Aztán éreztem, hogy a vér betódul a kezembe, és elkezdett fájni ott, ahol belevágtam a kezem a falba...
  • Lord Marcus
    nem szoktam kódokat használni, kivéve ha egy játékban csak így találok élvezetet a gerinctelen gyilkolásban, és brutalitásomat kielégitve szétloccsantok pár agyvelőt aknavetővel. Szal összegezve csak a GTA-ban szeretek kóddal gamelni...
    És én csak undedekkel vagyok, mert azt tudom, hogy hogy kell kinyírni őket...
    De van egy hülye taktika, amivel le lehet a gépet ölni: A KIÉHEZTETÉSI MÓDSZER! Van a pályán 4 aranybánya, gyorsan kiszeded az aranyat belőlük, amiből kitudsz, és védőtornyokkal bebarikázod magad, és mindig gyárt egységet a gép, és mikro már kifogyott a pénze, csinálsz egy hadsereget, és te mész neki :)))))))()()()()(()())()())((()())!!!!!!!!OP!I'"+!Ö'(!)'=Ü"P%U' P"B)U%Nuh63zqtqbuioawoéuwbeguoéowéotb68f2t8
  • Dead Neo
    Apropó próbálkoz az emberekkel!
  • Dead Neo
    Márk a gép még a Bei-t is elveri! Kivéve engem nem vert 1 az az 1 alkalomszor! Vidd végig a Camping-et!
    Code:whosyourdaddy - sértetettlenség!
    iseedeadpeople - Egésztérképet látod!
    allyourbasearebelongtous - pálya azonnali megnyerése!
    Ja és klikkelj sokszor azok ra az állatokra amelyek a pályán kolbászolnak! (diszno,bárány,kutya,fóka) [kutyát még én sem találtam de áll. van]
    Ezzekkel a kódokkal biztosan végig viszed!
  • Lord Marcus
    heh? tényleg ams vitte el? ezt honnan veszitek? akkor taranovét is ő vitte el? de mér nem vitte el a platet meg a leget is?
  • Norbesz
    Jo lenne.
  • Ams
    jelszó emlékeztető
    norb kellenek a cuccaid?
  • Disno
    a gép nem szereti ha a pályájára szarsz...
  • Lord Marcus
    hát, miután wc-éztem egyet a jeges pályán, ahol a Sue Chao Wei-vel szoktunk lanolni, de megvert a gép...
    :( Campaingot elkezdtem, de nem igazán tok játszani... maj lemásolom, és visszaadom, és köszi.
  • Disno
    mert laggol. bár ez nem igaz, mert ki se próbáltam de ezt mesélem be magamnak. nemtommiért
  • Pascalesp
    mier' nem RS-ezel?
  • Disno
    eccerűen visszateszem a vírusos GTA2t
  • Disno
    eccerűen unatkozom
  • Disno
    eccerűen nem tom micsáljak
  • Disno
    jól tetted :-D
  • Pascalesp
    Gerappa! Vazzup! Már fél órám sincs, ugyhogy nem jáccok ma :(
    Azer' gondoltam bekoszonok...
  • Dead Neo
    Énis most megyek! Holnap szerda! :-(
  • Dead Neo
    áhh már nem is kell csak úgy hirtelenjében kellett volna nagyon! azért kösssz!
    Remélem mindent megtanultál! :-D
  • Norbesz
    Nincs kedvem bazzzzz! :-D
  • Norbesz
    Dead Neo mond az ajánlatodat.
    Mire végeztem a tanulással le legyen irva! :-D
  • Norbesz
    Nah megyek tanulni... :-(
  • Disno
    azta rohatt, de láma vagyok...
    MM6 ot ismeri valaki?
  • Dead Neo
    :-D
  • Dead Neo
    NA mivan a WC3-al? márk
    Melyik a kedvenc fajod? hol tartol a Camping-ben?
  • Disno
    Might & Magic 6 ot ismeri vki? kell egy kis help :-D
  • Disno
    "Yo te engem nem érdekelsz!" - engem meg ez a mondatod nem érdekel :-D

Szvsz aki feljön és nem RS-ezik azt
    1. elküldöd a picsába, vagy te, vagy vki más
    2. egy idegennek [najó itt szinte mindenki az :-D] mi a faszér mondod meg? Szvsz meg se nézné :-D
  • Disno
    Csab, neked úgyis jobb lesz az ajánlatod :-D
  • Dead Neo
    Yo te engem nem érdekelsz! És ha valaki feljön aki nem Runescapeezik! és én aztmondtam neki hogy itt nézze meg akkor mi van????
  • Dead Neo
    Attol függ mit kérsz érte!
  • Disno
    197 db üzi lett törölve? hűazannya
  • Disno
    hmmz, Bob Marley a szerelemről meg a fekete elnyomásról énekelt [utóbbiról akkor, amikor engedték...]