34580
RuneScape
-
ejha ez aztan a prima :D -
kifingott az első két szerver. ilyen is rég volt. -
enezed? vagy nemzed?
meik szep logo? vannekem vagy 5 :-D -
mostenezemcsak hol a szep logod?
röff :D -
baze, csak kár hogy Csabnak árnyékolt a neve :-D -
Amugy CsaB: Gratula! -
Logomon kis hattervaltoztatast vegeztem.
Igy mar valoban mi vagyunk a Kard Testvériség ;) -
Ha ennyi kell, hogy balrol jobbra kékre vált, akkor megcsinalom neked, csak mondd meg, mi a forum savjanak szinkodja. A képeken láthato kardok pedig valodi kardokrol keszult fotok kicsinyitett masai! (Csabee-é Dragon King Sword, Deesno-é Great Claymore, nekem pedig egy Barbarian Sword lathato a logomon.) -
Megvan az egymillio exp strength-ből!!!! :-D -
mer azér lenne jó, ha külön, külön lenne, mert talán tudnék szerezni oylan hátteret, ahol feketéből kékre vált fokozatosan ( vagyis baloldalon teljesen fekete, aztán jobbra fele már kékes szín a feketéből. olyan kék, mint az itten fórumon lévő kék szín.) Ilyen írást nemtok szerezni, gondolom van valami ilyen betütipusod, és kardot mega bg1-ből tudok szerezni :)
bár az a gond, hogyha feketéről vált kékre, akkor a fekete írás nem látszik... kivéve, ha jobb oldalon van az írás. -
és ilyen kardos cuccos nickes logót tucc csinálni nekem Stenois névere? persze ha nem tart sok időbe neked, és ha van időd, és ha van kedved.
mert akkor köszi i :) -
En csak egybelogokat tudok csinalni ;) -
szoktál cs-ezni? mi a neved a neten cs-ben, mert eccer láttam egy disznó nevű playert, de megkérdeztem,h goy ismeri e Deesnot :), akinek másik neve Disno. Egyébként nagyon szar vagyok cs-ben, örülök, ha a fregem és a deathem egyenlő, és nem a deathom több minta fregem. CSAk akkor vagyok jó, ha a többieknek laggol :) -
nekem is, nekem is kardot :) fingom sincs, hogy hogy kell logókat csinálni... megpróbálok egyet csinálni, de írást végképp nemtok :(
megtudná valaki csinálni, hogy elküldi külön leírva, mint nektek, hogy Stenois , külön a kardot, és külön a hátteret? Mer lehet, hogy valamelyiken változtatnék... köszi valaki, ha elküldöd. -
Hangi: Mien Tescos logod van mar :) -
Röffentyű, legalánn köszönj be CS-be vagy perzselés lesz. :D -
Eg mindenkiér, mindenki egér! :-D -
egy mindenkiert mindenki egyert :))))) -
Hi -
Kard Testvériség :-D -
ja télleg :-D -
megyek -
Gyere mIRC-re. Ja és hallod, itt van TheElf a szobankban, csak fingom sincs mit keres itt :) -
Biztos megkaptad, mer tegnap kuldtem at nekd ddc-n -
de nem én voltam hivatalosan a partner. bár fele lépést én mondtam, és azok jók voltak, amiket ő lépett pl elbaszta a tisztelőnyt, nagyobbra növelte a paraszthátrányt :-D de aztán vhogy a hapsinak csak 1 lova maradt hehe :-D
na mind1, megint szófosásom van :-D
na megnézem, mekkaptam-e a lógót :-D -
Az kirra Deesno! ;D
Tedd be az uj logodat! -
asztarohadt
green is megy fel? -
Pontosabban ez a max ár 500-600k között megy -
Marcus a Blue Party Hat 600k -
és nincs valakinek nagy mennyiségben kajája, amit emgtudnék venni? mer a noobomnak kellene egy kis kaja :( -
huha, egyre keményebb a noobom :)
attackja 40 (így is fog maradni)
defje 10 (egy jó ideig fog ígymaradni)
strengje 38 (csak ezt fogom lényegében fejleszteni...)
hitsje 34, és 30-as a combatom... -
nem ugrottam semmit... -
Hanyas mining? -
oksa :-D
figy, szal a tripod.spray.se a site
bal oldalon a logga in a belépés és a WebFTP a fel-letöltés
van ám fenn két file is, 1.muz és 2.muz ezek a Blink182 - Damnit meg Static-X - Bled for days ha kell :-D
a ladda up a fel a ladda ned a letöltés -
Disno, jer RS-ezni, mondani jelszot, hogy tuggyak toltogetni neked, meg te nekem :) -
úgy lássék műxk...1169 playa :-D -
inkább megyek RSre és ugrok egy bányaszintet :-D [ha műx...] -
ma is ugrottam egy szintet Dio1ben, szóval hatalmas mágusom elérte a !3-as! szintet!!! -
jahjah azok voltak szép idők :-D -
Amikor beragadtunk a world akárhányra és én bendeguzzal te meg szpjjal nyomtad. :-D
Amőba....
oh nosztalgia