34580
RuneScape
-
Neem unalmas csak néha :-D
kivéve noob pk rulez!! :-D -
Horny: Unalmaaaaas?!? Dehogyis! Nahjo, de csak egy picit ;D -
Pffff nagyon lol nem autominerezem(az akkor volt és vége még 1 szintet sem fejlödtem belöle),Sőt már nem is játszom ezel az unalmas játékkal! -
Elfelejtették a weekly newslettert :(
Pedig a kedvenc heti runescape olvasmányom. -
Hülye vagyok. Kösz a lovas javítást 
-
Igazad van Pasc bratyo :-D
Tarhonya te is jöhetnél ám mIRC-elni. -
Gyere te is mIRCogni, es ne lovalld bele magadat :)
A forum meg csak ugy van ;D -
Na kösz. Mert ti csak mIRC-eltek, vagy mi?
Amúgy meg minek van fórum? És ha csak én használom minek jártok ide? Mindegy. Nem lovagolom magam bele. -
Sztem arra gondol :) -
Sztem arra gondol :) -
A fórumra gondolsz? -
az elérés tökmindegy. az a lényeg hogy toppon legyen, szpemmeljük fel mert úgyse senki sem használja csak Te :-D -
Még valami Andalit, mennyiség NEM egyenlő a minőséggel. Az meg nem tud érdekelni hogy rajta van-e ez a fórum a toplisten. Bookmark és kész. -
kirá, hazaértem... -
én is megyek haza... -
Gyertek ircezni! -
-
-
Vagy magus? -
Ki szokott shadowrunozni? -
Ja.. még nincs feltöltve, 1 sec ;-D -
ÁÁh miért rosz -
-
Komolyra fordítva a szót kinek van eladó dragon battle vagy dragon ammy? -
Ja, jóreggelt barátaim és szerintem flémeltünk a semmiből tegnap egy 4. helyet de már elég.. mert ugye ha nem szórakozik senki (én, ams, tarhonya, horny) akkor nem flémeltük volna ilyen helyre a fórumot :D -
Amúgyis idejöttem mindenki beugat na bazdmeg kell szórakozni itt a vitát lezártam és te horny menj vissza autominerezni -
Hehe szánalmasságom semmi ahhoz képest hogy te autominerezel, így bárkinek lenne magas miningja... -
Most nem azért srácok, de muszáj folyamatosan ezekről a fasszopó (már elnézést) logokrol vitázi egyfolytában? Szarni kell bele, hogy ki mit mond, ha neked megfelel akkor annyi... Lehet szarozni az enyémet is, lehet idejétmultnak is nevezni, nem fogom ezért szarráflémelni a topicot. -
Szánalmas vagy ember!! 1ébként logód kurva ronda nem beszélve arrról a kecskéről ami biztos rád hasonlít mert ilyet kitalálni is már szörnyű, és kurva gyorsan fejezd be a fölös szöveget bár ugyse tudok felfogni a kicsiny agyaddal.Népszerüséget ki nem fossa le max a kecskédet vagy jelentkezz a big brotherbe azt jót röhögünk rajtad............
Thx, Horny keeper! -
* Növelték.. Rá mégsem szoltál hogy úristen ez nem runescapeval kapcsolatos.. vagyhogy ez nem csati hogy üzengetni kell mindössze flémeltem egy kicsit lazábban kell venni nem úgy hogy úristen ez szánalmas -
Ez a jó reggelt all runescapevel kapcsolatos? Nem? és vitte a csati átlagát? igen.. akkor örülj hogy ennyivel is növelted a népszerüséget -
1 nap alatt többet írtam mint te.. és volt akiknek teccett hogy felflémeltem a csatit onnantól meg nem kell belémkötni -
És a fórummal kapcsolatban nézd már végig jó ha ebből 10 oldal runescape gondolkozz el azon hogy te mennyi nem runescapevel kapcsolatos dolgot írtál "öcsi" -
Ha meg egyedit akarsz mentsd le azt hogy "nincs kép feltöltve" és poénból berakod az is megoldás és jobb mint a semmi nameg lehet rajta röhögni -
Szerinted a szánalmas normális jelző én itt flémeltem és nem tudtam miről dumálni és úgy köszönöd meg hogy próbáltam a RUNESCAPE fórumot feldobni ami sikerült mert te is írsz mellesleg amugy "szánalmas"by Tarhonya szobát a gödörből.... Legalább jár is ide valaki -
Na jóéjt spemmcsíterek... -
Na kisfiam, én megpróbáltam tapintatosan megfogalmazni azt, hogy szar vagy. A fórum nem féloldalas monológokról szól. A logókkal kapcsolatban meg: nem ÉN copyztam le, hanem Pascalesp felajánlotta, hogy csinál 1et. Amúgy nem lenne. 1 kérdés: Mi a fasznak kell idejönni, és provokálni embereket? Én NORMÁLISAN szóltam hozzád. -
100k a jelenlegi értéke a rune 2handernek... -
H T T Y #21349 [Crokin] -
H T T Y #21348 <<< >>>