34580
RuneScape
  • Disno
    szal te heavy metalos ember vagy?
  • Disno
    amúgy nem nézlek nácinak :-D
  • Disno
    aha...de szép kopasz fejed van :-D
    meg milyen érdekes az a szép nagy horogkereszt a melleden :-D
  • Tarhonya
    De nem ér térdig. Meg nem is színes. Egy szimpla fekete bakancs. Acél betéttel. Nehogy nácinak nézzetek itt.
  • Tarhonya
    Nocsak! Acélbetétest nem jellemzően nácik hordanak...Heavy metal os emberek, meg punkok is.
    Amúgy KOMOLYAN azt hozott a télapó.
  • Pascalesp
    nah milyen lett? :DD
  • Pascalesp
  • Pascalesp
    lol varjatok csinalok fasza kepet :)
  • Disno
    a kis neonáci télapó :-D
  • Tarhonya
    bakancs.
  • Tarhonya
    Mühahaha. Örülök a fejemnek. Mikulás hozott szép kis acélbetétes bakacsot.
  • Norbesz
    FIGYELEM!
    Vennék chaos runet minden mennyiségben!!!!
    Ha van elado üzenj it a forumon
  • Norbesz
    Ma oan 5-7-ig nem leszek mert matek van :-((
    Banzai-jal várjatok meg!!
  • Norbesz
    Hát igen sokan vagyunk magyarok az RS-ben de..
    :-D
    Minden ujat üdvözlök!
    Játékban: NoRbEsZ
    Amugy: CSabee vagyok :-D
  • Norbesz
    Banzai!! :-D
  • Atisz #21459
    Hát igen, majd le kéne gyakni a sárkányt is, de ban még vagy 5 küldetés amit nem tudok megcsinálni. Meg még fejlődnöm is kéne ahhoz, hogy 1 sárkánnyal nyomjam a break-et...
  • Pascalesp
    Hijja, ki mint hogy? Á, új emberek! Bazz kezdünk gyarapodni szaporodni.
    Atisz, te a rúnalemezvért alatt a rune plate-t érted? mert azt csak akkortól tudod viselni miután kigyaktad a dragon-t.
    Amugy játékban Pascalesp, és The Sign néveken szoktam felbukkannni.
  • Jinchuu
    Hát ja, sajna én még elég gyér vagyok, de legalább fejlődőképes. :)) Az egész csak idő kérdése. :)
  • Atisz #21454
    Épp aranyat bányászok, mert nagyon kell. Szerintem elég jó bevételi forrás. Jut eszembe: nincs valakinek eladó zafírja olyan 150-200 aranyért?
  • Atisz #21453
    Oh, nem. Mi még elég kezdők vagyunk, főleg ami Jinchuu-t illeti (bocs!). Nekem főleg 1 rúna lemezvért hiányzik, ha az meglenne már lenne helyem a wildernessben.
  • Tarhonya
    Hali.Üdv. a fórumon is!
  • Lord Marcus
    pk-ázni mentek? hányas karikkal mentek pk-ázni? és milyen magasságban?
  • Tarhonya
    Már nem aktuális, köszi Pascalesp
  • Tarhonya
    Szeretnék venni egy diamond ammyt! Ki volt az aki olyan olcsón árulta őket? (elvesztettem noob pk közben)
  • Jinchuu
    Hát az nem fog megártani, bár sapi nem kell, mert akkor nem látszik a szép fehér hajam. :) Remélem azért péntekig még erősődni fogok, mert így nem igazán van esélyem a nagyobb ellenfelek ellen.
    Kellene már egy jobb kard is mert az elég gázos. Vagy először fejlődnöm kellene?
  • Atisz #21447
    Hali Négerjoe! Ok majd átjátszok egy kis kaját, de vigyázz, mert pénteken már veszélyesebb vizekre evezünk. Majd veszünk neked 1 fekete lemezpancélt.
  • Jinchuu
    Csá, JoeFace, mi a brake? Látom most is nyomod a gamet, majd adjál kaját mert kifogytam belőle és anélkül meghalok. :) Majd pénteken megint megyünk és zúzunk együtt, ok? Addig is fejlesztem az én kis niggerjoe karakterem. :)
  • Atisz #21445
    Tarhonya, láttam bennt voltál! Én most horgászom, mint a disznó, mert rájöttem, hogy az óriásoknál már elkél a kaja.
  • Norbesz
    A K. száját nekije :-D
    Mé nem? :-D
  • Disno
    :-D
    van vmi csaj is, de hötty nem mondta meg a nevét
  • Norbesz
    Ello!!
    Végre egy uj arc :-D
  • Disno
    Itt mindenki csak költi a pénzét és nem szerzi :-D
    Én jelenleg skilleket fejlesztem amibe nem kell pénzt fektetni [pl mind+air runa gyujtogetese es ellovese bejon :-P] na meg banyaszok amibol jon am a penz
  • Disno
    heh te ennyire felejtesz? :-D
  • Disno
    huh ha te ebből venni tudtál...
  • Atisz #21438
    Hoppáré a logóm kissé mintha szétnyílt volna oldalirányba. Na de most már mind1.
  • Atisz #21437
    Írjátok le légyszíves, ki hogy szerzi a pénzét.
  • Atisz #21436
    Na halihó! Én is itt vagyok. Látom, némelyetek már elég gyilkos karakterrel rendelkezik, én meg még azt hittem, hogy csak én vagyok magyar. Szóval a játékban a nevem Ati és 55-ös szintű vagyok, mindenhez értek 1 kicsit, de semmiben sem vagyok mester. Sajna fél évet kihagytam, de most újra nyomom. Na üdv, találkozunk a neten. Üdv Tarhonya & Norbesz! Köszönet Tgnd-nek a sok segítségért! Valamint hajrá Jinchuu (négerjoe)!
  • Pascalesp
    Bazsi: Te ilyen old/new ember vagy igaz? Mert valahogy remlik a neved :)
    Tarhonya: Dragonhoz mész? battle plus antidragon ;) Ha mész, szólj előtte nekem, es a Giant skeliknel, meg vegig a szigeten atkiserlek. Ugye tudod a nevem? (The Sign)
    Battle-m viszont nincs
  • Bazsi89
    elozo ajanlat vsszavonva :)
  • Bazsi89
    RE all,vennek rune 2h-et rune squarert,20k-ert,rune medert es addy b.axert