34580
RuneScape
-
szal te heavy metalos ember vagy? -
amúgy nem nézlek nácinak :-D -
aha...de szép kopasz fejed van :-D
meg milyen érdekes az a szép nagy horogkereszt a melleden :-D -
De nem ér térdig. Meg nem is színes. Egy szimpla fekete bakancs. Acél betéttel. Nehogy nácinak nézzetek itt. -
Nocsak! Acélbetétest nem jellemzően nácik hordanak...Heavy metal os emberek, meg punkok is.
Amúgy KOMOLYAN azt hozott a télapó. -
nah milyen lett? :DD -
-
lol varjatok csinalok fasza kepet :) -
a kis neonáci télapó :-D -
bakancs. -
Mühahaha. Örülök a fejemnek. Mikulás hozott szép kis acélbetétes bakacsot.
-
FIGYELEM!
Vennék chaos runet minden mennyiségben!!!!
Ha van elado üzenj it a forumon -
Ma oan 5-7-ig nem leszek mert matek van :-((
Banzai-jal várjatok meg!! -
Hát igen sokan vagyunk magyarok az RS-ben de..
:-D
Minden ujat üdvözlök!
Játékban: NoRbEsZ
Amugy: CSabee vagyok :-D -
Banzai!! :-D -
Hát igen, majd le kéne gyakni a sárkányt is, de ban még vagy 5 küldetés amit nem tudok megcsinálni. Meg még fejlődnöm is kéne ahhoz, hogy 1 sárkánnyal nyomjam a break-et... -
Hijja, ki mint hogy? Á, új emberek! Bazz kezdünk gyarapodni szaporodni.
Atisz, te a rúnalemezvért alatt a rune plate-t érted? mert azt csak akkortól tudod viselni miután kigyaktad a dragon-t.
Amugy játékban Pascalesp, és The Sign néveken szoktam felbukkannni. -
Jinchuu #21456 Hát ja, sajna én még elég gyér vagyok, de legalább fejlődőképes. :)) Az egész csak idő kérdése. :) -
Épp aranyat bányászok, mert nagyon kell. Szerintem elég jó bevételi forrás. Jut eszembe: nincs valakinek eladó zafírja olyan 150-200 aranyért? -
Oh, nem. Mi még elég kezdők vagyunk, főleg ami Jinchuu-t illeti (bocs!). Nekem főleg 1 rúna lemezvért hiányzik, ha az meglenne már lenne helyem a wildernessben. -
Hali.Üdv. a fórumon is! -
pk-ázni mentek? hányas karikkal mentek pk-ázni? és milyen magasságban? -
Már nem aktuális, köszi Pascalesp -
Szeretnék venni egy diamond ammyt! Ki volt az aki olyan olcsón árulta őket? (elvesztettem noob pk közben) -
Jinchuu #21448 Hát az nem fog megártani, bár sapi nem kell, mert akkor nem látszik a szép fehér hajam. :) Remélem azért péntekig még erősődni fogok, mert így nem igazán van esélyem a nagyobb ellenfelek ellen.
Kellene már egy jobb kard is mert az elég gázos. Vagy először fejlődnöm kellene? -
Hali Négerjoe! Ok majd átjátszok egy kis kaját, de vigyázz, mert pénteken már veszélyesebb vizekre evezünk. Majd veszünk neked 1 fekete lemezpancélt. -
Jinchuu #21446 Csá, JoeFace, mi a brake? Látom most is nyomod a gamet, majd adjál kaját mert kifogytam belőle és anélkül meghalok. :) Majd pénteken megint megyünk és zúzunk együtt, ok? Addig is fejlesztem az én kis niggerjoe karakterem. :) -
Tarhonya, láttam bennt voltál! Én most horgászom, mint a disznó, mert rájöttem, hogy az óriásoknál már elkél a kaja. -
A K. száját nekije :-D
Mé nem? :-D -
:-D
van vmi csaj is, de hötty nem mondta meg a nevét -
Ello!!
Végre egy uj arc :-D -
Itt mindenki csak költi a pénzét és nem szerzi :-D
Én jelenleg skilleket fejlesztem amibe nem kell pénzt fektetni [pl mind+air runa gyujtogetese es ellovese bejon :-P] na meg banyaszok amibol jon am a penz -
heh te ennyire felejtesz? :-D -
huh ha te ebből venni tudtál... -
Hoppáré a logóm kissé mintha szétnyílt volna oldalirányba. Na de most már mind1. -
Írjátok le légyszíves, ki hogy szerzi a pénzét. -
Na halihó! Én is itt vagyok. Látom, némelyetek már elég gyilkos karakterrel rendelkezik, én meg még azt hittem, hogy csak én vagyok magyar. Szóval a játékban a nevem Ati és 55-ös szintű vagyok, mindenhez értek 1 kicsit, de semmiben sem vagyok mester. Sajna fél évet kihagytam, de most újra nyomom. Na üdv, találkozunk a neten. Üdv Tarhonya & Norbesz! Köszönet Tgnd-nek a sok segítségért! Valamint hajrá Jinchuu (négerjoe)! -
Bazsi: Te ilyen old/new ember vagy igaz? Mert valahogy remlik a neved :)
Tarhonya: Dragonhoz mész? battle plus antidragon ;) Ha mész, szólj előtte nekem, es a Giant skeliknel, meg vegig a szigeten atkiserlek. Ugye tudod a nevem? (The Sign)
Battle-m viszont nincs -
elozo ajanlat vsszavonva :) -
RE all,vennek rune 2h-et rune squarert,20k-ert,rune medert es addy b.axert