34580
RuneScape
  • Lord Marcus
    Jó reggelt!
  • Norbesz
    Sztem ugorj neki bátran
  • Hagane
    A prayert és a magicot cseszheted, a prayer nem jó, a magic meg visszapattan rád...én nemtom.
  • Hagane
    Armor 189, WPN Att 48, WPN Power 75, Combat Lv 65, Skill total 585 ^_^.Picit fejlődök :-D.
  • Lord Marcus
    hmmm
  • Disno
    ld. topic
  • Disno
    A kis cseles :-)
    Milyen drágaköveket tudsz vágni?
  • Atisz #22398
    Ingyen drágakő metszést vállalok...
  • Disno
    kewl :-P
  • Disno
    háát most éppen 5k vas dekkol a bankban szal nem veszek :-)
    500/cert a "normális" ár
    na meg a 4k-mból nem sokat tudnék venni :-(
  • Hagane
    Na, már van Rune Large is, Rune Battle Axe is, 14-et ütök, 545 Skill Total, LV 64, nemsokára 65, HP LV mindjárt fejldik, elvagyok, találkám lesz nemsokára, és a 16. szülinapom Februárban ^_^.
    A Rune Kite is nemsokára, remélhetőleg meglesz :-).
  • Hagane
    Kár, kellene mostanábantájt a píz.
  • Tarhonya
    Viszlát mindenki! Holnap befekszem a kórházba. Majd csütörtök tájt kijövök. Talán :-D
  • Tarhonya
    No, a nap jó tette megvolt, egy n00b-nak full iront,longot, 500gp-t, és holy symbolt adtam. Segítő kedvem volt.
  • Tarhonya
    sztem nem veszi senki. Deesno is maga nyomja
  • Hagane
    Jó, de mégis a haverok vagytok, nem?^_^.
    Na, lényeg a lényeg, akkor most mennyiért vennétek meg?
  • Tarhonya
    Hova lett mindenki? Egész nap senkivel sem találkoztam
  • Tarhonya
    Az iron certek 250gp-t érnek, nem?
  • Hagane
    Kinek kell 97 iron ore cert, fejenként 200-ért?Az hozzon 19400 GP-t, kérem ^_^.
  • Tarhonya
    Certeket a certificate exchange stalloknál lehet beváltani vagy csinálni. A térképen egy papírfecnivel vannak jelölve.
  • Tarhonya
    Hmm. Miért nincs senki szombast este? Lemaradtam valamiről ? :-P
  • Disno
    ezaz! :-) mármint jó síelést :-P
  • Disno
    hardwares v softwares? kérjél kölcsön egy másik egeret, ha azzal megy akkor hardwares és vagy jol pucold ki vagy vegyel ujat :-D
  • Disno
    ouch :-(
  • Sushi Ulla
    Nem leszek egy darabig, mert megyek egy hétig külföldre síjelni! Remélem egy darabban térek vissza, addig is had szóljon a RS!
  • Tarhonya
    Nem leszek úgy egy héten át, mert oldalszalag szakadásom van, a lábam be van gipszelve, és a héten megműtenek.
  • Sushi Ulla
    Az alacsonyabb szintű bányászok számára nem rossz ez az fatigue-es rendszer és sokkal gyorsabban tudnak vele fejlődni, de abban igazad van, hogy a magas szintűeknek inkább csak idegesítő!

U.i.: 74-es a miningom :D
  • Disno
    a fatigue meg egy átok...
  • Sushi Ulla
    Ha esetleg magyar oldal érdekelne, akkor ajánlom figyelmedbe a hunger001.freeweb.hu-t.
  • Hagane
    Na igen XD.Azt nem felejti el senki.DE tényleg, Andrew bassza már meg, most miért nem fejleszt a free-versionre is?A memberek is free-sek voltak amíg nem volt opció, nem?Egyébként is, bekaphatja.Nem?Mikor frissített nekünk a free worldre- LESZÁMÍTVA a mindkét világot érintő Fatigue Update-re?
    Ja, vki tud vmit adni?:-P
  • Disno
    Amikor tervezték hogy members részt csinálnak, akkora Jagex-szidás volt mint állat :-D
  • Tarhonya
    Lehet különböző dolgokat pl. ore-okat, vagy halat "certelni". Ez azt jelenti, hogy 5-t az adott tárgyból beváltasz 1 certre. A certek "stackablék" azaz felhalmozódnak egy inventory helyen. És így könnyű kereskedni velük.
    Coal=szén
  • Hagane
    www.tip.it/runescape - remélem ez azért picit kisegít.A Quest-eket, ha oldbie vagy, ne olvasd el :-P
  • Disno
    es a bankba is csak penzt lehetett tenni :-D
    max 250-esevel ha jol emlexem
  • Disno
    jah, meg nem voltak guildok, prayert nem lehetett használni, combatot nem írt ki, quest poiont helyett influence volt stb
    na meg ghost town;al kharid fele ekkora volt meg csak 1 bank volt
  • Lord Marcus
    akkor fél évvel utána miután elkezdődött a gamelés, arra emlékszem, hogy akkor még csak honlapról lehetett gamelni, és csak 1 szerver volt asszem a fél világgal stb....
  • Disno
    egen? lehetetlen.
    ti. Elf & Nuki mondta hogy januarban meg nem lehetett jaccani
  • Lord Marcus
    deh olyan hosszúnak tűnik...
    én fél évvel a megjelenése után kezdtem gamelni állítólag :)
  • Hagane
    Egy gixer van ezzel.Ugye kábelnet nincs.Én csak éjjel négytől hétig tudok max fenn lenni...
    Egyébként kösz szépen, örülök neki ^_^.
  • Ams
    :o)