34580
RuneScape
-
Max nem vagyok katolikus és tejles szívemből gyűlölöm Istenkét.Pech...
Igen, de ettől független nem kéne pluszra belémkötni, hanem esetleg ellentatktikával kéne "megtámadni".KB 142 Online haveromnál, ha egyszer ideg voltam, szinkronra minimum négy megvígasztalt, de ezt tőletek várni akkor gondolom felesleges -_-. -
1559. Jó éjszakát for all! -
1559. -
1559. -
1558. -
Hát nem volt rossz, mondjuk azt sem mondom, hogy 2 évig kell mesélni, hogy milyen jó vétel volt, de jól jártál vele, hisz olcsóbb volt, mint újonnan.
A Herbek közül egyébként 5 elkelt, az adam cucc még meg van, tehát Androidus, ha kell, csak szólj!
Egyébként, ha a magic leveledet szeretnéd fejleszteni, runát is szívesen adnék el, mert azokat elég babrás összegyűjteni. Jó éjszakát neked is! -
Ez a fórum már sok napot megélt, hadd érjen meg még egy napot, már azt sem tudjuk, hogy mikor alapították, de azt tudjuk, hogy, hogy 0:11 perc van, 2003. február 15. eddig febr. 14. volt, Valentin nap, de a fórum, én, Budapest, Magyarország, a Világ, Az emberiség, megért még egy napot. Jó éjszakát! -
Androidus #22676 Arra az addy plate-re lecsaptam volna, ha nem pont ma sikerül vennem. 14k-ért jó vétel volt? -
Rendeljetek, hisz úgy jobban jártok! :)
-
Rendelni lehet: Chaos-runet 200-ért/db
Nature-runét 220-ért/db
Herbet, megegyezés szerint
És még sok mást, steel bart, iron bart stb.
-
Rendkívüli szezonvégi kiárusítás a Taranov & Taranov & társa és családtagja, közeli és távoli rokonai, barátjai és Taranov Kft.-nél :)
Na jó komolyra véve a szót a következő dolgok eladók.
Ahol ár van kiírva, az csak irányár, lehet belőle alkudni.a cuccok egyben is és külön is eladók, de ha egyben viszed el, az jobb. :)
-7 db Cosmic-Rune - 500 gp/db
-1375 db Body-Rune - 10 gp / db, ha egyben viszed el csak 10000 gp!
-865 db Fire-Rune - 12 gp/db, ha egyben viszed el 9500 gp
-709 db Water-Rune - 14 gp / db, ha egyben viszed el 8500 gp
-75 db Air-Rune - 18 gp /db
-2 db Blood-Rune
-495 db Earth-rune: 14 gp/db, haa egyben viszed el 5000 gp
-143 db mind-rune - 18 gp/db, ha egyben viszed el 2500 gp
-15 db chaos-rune - 230 gp/db, ha rendelsz, csak 200 gp/db! 100-200 darabot lehet rendelni!
-Nature-Rune: 15 db van raktáron, ami darabja 250 gp, de ha rendelsz, csak 218 gp darabja, rendelni 0-300 db-ig lehet.
-3 db uncut emerlad
-75 db Bronze bar
-613 db bronze arrow, ha egyben elviszed, kedvezmény!
:) 2db Iron-Arrow - nem eladó :)
1004 db Arrow Shaft - ha egyben viszed el, kedvezmény!
1 db adamantite érc
-Adamantite Plate mail body
-Adamantite Large helmet
-Adamantite Plate Mail legs
: Ha a hármat egyben viszed el, kedvezmény + 7000 gp egy adamantite two handed
Eztenkívül eladó kicsivel több, mint 30 db beazonosítatlan herb + néhány guam leaf és marrentill. Ha egyben viszed el, kedvezmény!
4530 feather 35000 gp-ért, ha darabra veszed, 9 gp darabja!
Lehet érdeklődni a [email protected]
vagy
a [email protected]
vagy a [email protected]
vagy a mIRC-en az Enerlán a whazuc szobában
vagy a runeScape-ben.
EZENKíVÜL ÉN VENNÉK EGY RUNE TWO HANDED SWORDOT MEGEGYEZÉS SZERINTI ÁRON! -
Rendkívüli szezonvégi kiárusítás a Taranov & Taranov & társa és családtagja, közeli és távoli rokonai, barátjai és Taranov Kft.-nél :)
Na jó komolyra véve a szót a következő dolgok eladók.
Ahol ár van kiírva, az csak irányár, lehet belőle alkudni.a cuccok egyben is és külön is eladók, de ha egyben viszed el, az jobb. :)
-7 db Cosmic-Rune - 500 gp/db
-1375 db Body-Rune - 10 gp / db, ha egyben viszed el csak 10000 gp!
-865 db Fire-Rune - 12 gp/db, ha egyben viszed el 9500 gp
-709 db Water-Rune - 14 gp / db, ha egyben viszed el 8500 gp
-75 db Air-Rune - 18 gp /db
-2 db Blood-Rune
-495 db Earth-rune: 14 gp/db, haa egyben viszed el 5000 gp
-143 db mind-rune - 18 gp/db, ha egyben viszed el 2500 gp
-15 db chaos-rune - 230 gp/db, ha rendelsz, csak 200 gp/db! 100-200 darabot lehet rendelni!
-Nature-Rune: 15 db van raktáron, ami darabja 250 gp, de ha rendelsz, csak 218 gp darabja, rendelni 0-300 db-ig lehet.
-3 db uncut emerlad
-75 db Bronze bar
-613 db bronze arrow, ha egyben elviszed, kedvezmény!
:) 2db Iron-Arrow - nem eladó :)
1004 db Arrow Shaft - ha egyben viszed el, kedvezmény!
1 db adamantite érc
-Adamantite Plate mail body
-Adamantite Large helmet
-Adamantite Plate Mail legs
: Ha a hármat egyben viszed el, kedvezmény + 7000 gp egy adamantite two handed
Eztenkívül eladó kicsivel több, mint 30 db beazonosítatlan herb + néhány guam leaf és marrentill. Ha egyben viszed el, kedvezmény!
4530 feather 35000 gp-ért, ha darabra veszed, 9 gp darabja!
Lehet érdeklődni a [email protected]
vagy
a [email protected]
vagy a [email protected]
vagy a mIRC-en az Enerlán a whazuc szobában
vagy a runeScape-ben.
EZENKíVÜL ÉN VENNÉK EGY RUNE TWO HANDED SWORDOT MEGEGYEZÉS SZERINTI ÁRON! -
Jelen! -
Runák eladók, ha valakit érdekel, MEGNÉZEM MIBŐL MENNYI VAN, LEHET ENGEM KERESNI rs-BEN IS, DE ITT GYAKRABBAN VAGYOK. -
aaaaaaarrrrrrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhhh. Szólaljon vki meg, pls.
-
elcsendesült a fórum, RS-en sincs senki, mIRC-en sincs senki, se Disno, se Marchus, se Tarhonya, se CSabee -
és a minó milyen lett? -
hát a bizik szarok lettek már akinek! a selyem már megint bukott kettő tantárgyból is! az ösztály szakadozik! Hamarosan elhadjuk ezt az iskolát! Hát ha az arcát nem nézzük akkor jól néz ki! -
Nálatok? Kinek milyen lett a bizonyítványa? -
Nálatok? Kinek milyen lett a bizonyítványa? -
nálunk minden tanár rendes az angoltanáron kívül -
És jól néz ki? :) -
Nálunk ma egy csomó csokit lehetett enni, mert voltak akik hoztak csokit a lányoknak.
Milyen az új angoltanárotok? És milyen az osztály? -
hah! az új angol tanár (nóra néni) néha jó fej de néha szemét! ma pl azért kaptam eggyest mert rosszul csináltam meg a házi feladatot! -
Rendes Nyitrai Laci bá, nálunk az angoltanár nagyon szemét, multipontnak szoktuk nevezni, mert olyan nagy mint egy nagyobb kontinens, és a multipont reklámból adódóan ezt a nevet kapta tőlünk iránta érzett szeretetünk kifejezéséül. :) -
akkor yó!
-
Neked is, Viktor, Boldog Valentin napot, és mielőtt mondanád: a válasz: Én is szeretlek téged, Viktor! :-) -
vannak....:) -
Semmi extra! nem is tudtál volna! :)
Ma kébzel bejött NYitrai LAci bá és áginéninek hozzott csokit valentin napra!
apropó:Mindenkinek boldog VALENTIN NAPOT! -
Örülök, nem akartalak megsérteni. Mi a helyzet az osztályban? -
ok. -
Jó, jó, azért mondom, nem akarok neked rosszat, tehát nem akarok veled szemétkedni, csak tájékoztattalak a megemelkedett árakról. -
Figy taranov... úgy sem fogok megsértődni! Ha mondjuk mondtad volna még ez elött azt hogy felmentek az árak akkor teljesen jogos lenne amit itt most "mondogatsz"! -
Jah vannak viták... -
több hónqapig nemvoltam fenn honnan tudhattam volna??? A márktól?! nemszoktunk ilyenekről beszélni! A BONEtól?! ő már régen nem játszik!
Na akkor szerinted kitől tudhattam volna??? -
Szerencsére rosszul látod, azért játszanak is, csak szeretnek veszekedni
. Ha mindenképpen halat akarsz árulni, akkor swordfish, de Tarhonyának igaza van a Lobster jobb. Egyébként szenet nagy mennyiségben a mining guildben könnyű szedni (Faladorban), de itt van szint megkötés is, szóval először azért rá kell kicsit gyúrnod a miningra.
-
a homár a legkeresettebb. raw cert 1K. Cooked cert 1.5-2K. -
Androidus #22646 Látom, hogy minden játékot eléri egyszer a sorsa, hogy amikor már mindenki kijátszotta magát vele, már csak az egymás piszkálása marad :(
Én közben diszkréten megpróbálok a szélen új csapást vágni, és rendületlenül kérdezek :)
Most az a kérdés merült fel, hogy melyik a a hal, amit már érdemes árulni? Tonhal? Homár? Kardhal??? :) -
Nem akarok veled összeveszni, de ha valaki ilyet ír, hogy kurva isten bassza meg, akkor ez nem lehet normális! -
Nem mi akartunk veled veszekedni, te jöttél ide!
Te tavasszal is mindig ideges voltál, mint most, mikor gyakran jártál ide, akkor is mindgi ideges voltál, hamarabb fogsz te szívinfarktust kapni, minthogy nekem olyan rossz napom legyen egyszer is, mint neked van folyamatosan!
És te jöttél ide a fórumra, itt viselkedjél normálisan!
És ne kezdd el mondani, hogy tapasztaltabb kis geci vagy, mert ezt már hallottuk, fejből tudjuk, már megemlítetted!
Ne szórakozzál itt velünk, de komolyan.
Szerintem egy ideig ne írjál a topikba, majd ha már nem leszel ilyen ideges!
Okké?
Érted mi a baja veled minden fórumozónak, barátom?