34580
RuneScape
-
Könnyebb lenne az életed, ha ezekkel nem foglalkoznál...
...jól van ez úgy ahogy van :-D
-
Én [email protected] címen vagyok benn a Messengerben. -
Ti használtok MSN Messenger-t? MErt ha igen, légyszi mondjátok meg, milyenE-mail címmel vagytok benn, hogy ott is tudjunk dumálni. -
Oké, sürgősem lecserélem... -
szerintem az allskill xp-je szerint számol, mert minden skillnek ugyanott vannak az xp határai egyes lvl. upok közt. vagy valami ilyesmi :) -
Androidus #22926 Hogy a retekben van a RS tabella? Valahogy nem stimmel nekem, hogy az alskill és az össz xp alapján ugyanaz a sorrend jön ki. Mert ugye tegyük fel, hogy van egy őrült, akit csak a banyászás érdekel, és azt feltornássza 99-re, mást nem is csinál. Lesz neki 13 milla pontja, és 99 allskillje. Ha viszont valaki akkurátusan minden skillt pont 7-es szintig visz fel, akkor az az igyenes skillekkel is 98 allskill, valamint 9100 pont :))) Nyilván ezek szélsőségek, de a játékosok is elég szélsőségesek, ahogy elnézem. A két fajta sorrendnek nem kéne összevágnia, ha az egyik szerint rangsorol, akkor a másik oszlopban össze-vissza kellene lenniük a számoknak.
Én arra tippelek, hogy az egyik alapján rangsorol, és a másik oszlopban kijelzett szám csak tájékoztató. Tehát ha valakinek van 7823467 xp-je, akkor annak alapján besorolja, és mellé valamilyen módszer szerint megsaccolja, hogy mennyi lehet az allskillje. Vagy, az allskill alapján rangsorol, és a töredék pontszámokat arányítja. Ez utóbbi a bonyolultabb számítás, ezért kevésbé valószínű.
Tudja valaki, pontosan hogyan van ez? -
Úgy játszanék én is, de sajna nincs időm, max hétvégén :( -
Androidus #22924 Én még új fiú vagyok itt, fogalmam sincs, milyen volt a régi, de ha megbocsátasz, ez nekem nem tetszik. Ennél még az enyém :) is jobb :))))) -
És szerintetek nekem ez a jobb vagy a régi? -
igen jobb volt a régi, hisz azt én csináltam :) -
vagy 5-öt :) -
szarul -
Dead Neo: bocses, de ez a logo eléggé gágyesz :D -
4-et vagy 5-öt! de szoktam 3-mat is!!! mint pl most?! miért?! zavar?! -
Minden mondat után teszel 3 felkiáltojelet? :) -
there's something wrong!!!! This thing is in the ICE, i don't know how but i can feel the death in my wayns!!!! The dead ate my soul, the dead ate my heart!!!! that was my dream!!!!! That is how i became DEAD NEO!!!!! -
egyszer játszhatnánk egymás ellen kíváncsi vagyok rád hogy hogyan játszol!!! -
van CS-em, de neten még sosem játszottam, csak LAN-bann. -
TARANOV: ugye te is szoktál CS-ezni?! -
nekem is!!!!! -
Nemtudom, azért nekem a worldmap jobban bejön :) -
még a shopkeeepert is jelölik rajta!!!! -
Elég merész... :) -
ehh -
igen de hát pl a teve is jelölve van a térképen!!! mi értelme van?! különben is a teve az mozog és ehhez hasonló a wordmap és az egy kicsit nagyobb és el is lehet igazodni rajta!!!! -
something is wrong!!! it is in the ice threre evrywhere!!!!! no the dead is coming the dead is coming!!!! that is how i became DEAD NEO!!!!!! -
Nem jó. nem működik.
itt valami gond van -
http://www.hatterkepek.hu/getfile.php?path=images800/Computer/WindowsXP/WindowsXP-20.jpg -
Én megcsinálom. Mondd meg a címet és a fájl nevét -
Mit rontottál el, Viktor? A kiterjesztésnek a képfájl kiterjesztésének kell lennie. -
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM JÓÓ :-(( -
nemmukszik!!!!!!! -
Vajon hova lett Dead NEo? -

-
Hát én csak így tudok. HTML kód, URL. -
Hát igen. Nyilat csinálni jó, alapszinten, mint én. Bronze, Iron, Steel nyilat. Ez könnyű, Marcus már Rune nyilat is tud, véres verejtékkel. -
Androidus #22895 Legalább egy pont kell elé, ha könyvtárat akarsz föllépni. De simább ügy abszolút URL-t adni. -
ezazz
-
-
Androidus #22892 No, kábé így gondoltam a térképet:
http://www.diablo.hu/new/des/Al_Kharid.gif