34580
RuneScape
-

-
-
jah :-D -
és tetszett?! -
VALAKI ÖLJE MEG!!!!!!! VALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL NEKI!!!!! KÖNYÖRGÖM!!!!! KÖSZÖNÖM. -
ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D -
1., Haa tetszik, KÖSZÖND MEG! HA nem tetszik, akkoris köszönd meg, mert JÓSZÍVVEL csináltam!
2., Azt láttam, hogy elszürkült/feketült/sötétedett a kép, és egy sikoly hallattszott fel. Nem értem, mi ebben az optikai csalódás!!!! -
az már csak resetelhet :-DDDDDD -
vazz :-D
with the new soul rune you can curse your fkin enemies with 10% and with the blood rune you can blast their ass off!!!! they can damage like 15-16!
igy jo? :-D -
Hát jó te ezt tudtad de egy gyerek aki ezt nemtudja az megszívta! -
lol volt :-D
ki kell b@xni a főablakot ennyi az egész, szal nem annyira kicseszés -
már egy másfél éve ígérgetem a DA klánnak
már egy éve ígérgetem Skullkeepernek
már egy fél éve ígérgetem neked és Marcnak.
szal max fél év és én is fogok nyomulni :-D -
és tetszett?! -
aargh :-) -
megnéztem már :-D -
bah most mehetek telefonálni :-D -
Ki nézte már meg a www.ingyen.cdiro.hu-t?! -
NEEEM!!!! bazé ülj gép elött addig amígy meg nem látsz egy szellemet!!!! A mondat melyik részét nemérted?! Egyébknt a lógó tetszik!
-
Figyusz Disno: Fogsz DAoC-ozni?
Mert annyira dícsérted, hogy aszittem öngyilkos leszel, ha nem játszol :)
Szal jó lenne ha játszanál, mert az Angels of Darkness klán hívott minden magyart a Prydwen szerveren Albionba. Marchusék is odamennek.
Már harminc gyerek van benn. MAgyarok.
Szal játsszál! :)
Üdv.: Taranov
u.i.: Milyen az új, ceruzás logóm? -
Jah, úgy néz ki, mint a szoba? :)) -
az optikai csalódásos linkes szellemszáx olyan mint a szobás :-D -
az 1. válaszra válaszom:
nem mindenkinek a longbow a legkeményebb, mert crossbowval is szoktak menni. mindkettőnek van előnye és hátránya is.
a 2. válaszra már válaszoltam :-)
3. válaszra válasz:
dehogy felesleges, sőt, ha nature rúnákat pecázod ki a wild szigetből, több mint 2x gp-t visszakapod & magic xp is jön
meg a cosmic runa respawn se rossz, csak ott vannak az ice giantok :-)
4. válaszra válasz: umm a bonez még high alchemyvel is csak 0 gp :-( -
Hogy tetszik?
-
már értem...így már világos -
nah így már magyar!!!! -
nah beraktam... -
MOST MÉG NAGYOBB A HAJA!!!!! VÁRJ MEGNÉZEM! -
Betetted?
-
Most megy az E-mail, most küldi át. a N_E_O_. gif lesz a neve, asszem, majd tedd be, nézd meg, már rá is mérteztem a Supergamezre, tehát originál beteheted ahogy van -
Most megy az E-mail, most küldi át. a N_E_O_. gif lesz a neve, asszem, majd tedd be, nézd meg, már rá is mérteztem a Supergamezre, tehát originál beteheted ahogy van -
Androidus #22941 Bocs:
"...Tehát alapvetően a pontszám dönt, de ha az kevés a sorrend eldöntéséhez, akkor beszámít MÁS is..." -
Androidus #22940 Hát nem igazán értem, mi nem világos ezen :) No mindegy, tessék egy példa. Mondjuk van az autóversenyzésben a VB cím év végén. Az nyeri, akinek a legtöbb pontja van. Vagyis a pontszám határozza meg a sorrendet. Nade mi van, ha ugyanannyi pontja van több versenyzőnek? Akkor egyéb szempontok alapján döntenek (kinek van több győzelme stb.). Tehát alapvetően a pontszám dönt, de ha az kevés a sorrend eldöntéséhez, akkor beszámít is. Na itt ugyanez van. Alapvetően az allskills dönt, de mivel igen sok játékosnak ugyanannyi, segítségül hívják az összes xp-t, és az azonos allskills számúak között az dönti el a sorrendet. -
Csinálok, egy logót neked és elküldöm E-mail-ben -
Dead Neo: Megengeded, hogy csináljak neked egy logót? MErt ezek egy kicsit snasszak :)
A szörnyes, bocsi, de ocsmány volt, ez a zöldes pedig jó, de olyan szokatlan! VIKTOR, EGYET MONDOK, NAGY A HAJAD, KÖCSÖG! Emlékszel, erre a major meg lebbentette a haját és így szólt: Nyugi, már Kuzma, olyan hülye vagy... :))
--------------------
Viktor, ez a két logó egyzserűen NONSZENSZ! :))) -
Ez még gatyeszebb, nem?! -
Milyen az új ceruzás logóm? Látod róla, hogy már belebetegedtem az iskolába :) -
spec. én sem értettem! -
nekem tetszik!!!! CAPISE?! Majd lecserélem!!! MOst ez van és kész!!! -
Akkor jó :))))
Nemmintha valamit is értettem volna, de nem is akarok :)) -
Androidus #22932 Nos, ha én jáccok valamivel, akkor engem abból minden érdekel :)))
No, megvan a válasz. Előbb rangsorol az alskill alapján, és az azonosak között az xp alapján dönt. Így lehet, hogy az 51761. helyezettnek 540 allskill mellett van 394250 pontja, és előbb van, mint az 51762. helyen 539 skillponttal és 4953500 xp-vel álló. Kábé 13-szor annyi xp-je van a hátrább lévőnek! :)