34580
RuneScape
-
jujj :)
Ez má kicsit durva :P -
ki nem? :) Olvasd el az építőipari szakmunkások krónikáját :-D -
...unatkozom. -
És ezt mind én gépeltem, és találtam ki :) -
Unatkoztam, aztán 17 perc alatt összedobtam a saját fejemből ezt a hülyeséget :-D -
NEM! :) -
És milyen tanuló vagy Svédországban? -
jaja, de maj meglássuk, visgyünn e -
az lényegtelen :-D -
Én is deszkás vagyok. Képesítésem szerint építőipari szakmunkás, ezért munkám során gyakran szembesülök lécekkel, DESZKÁKKAL. Általában az építéseken a munkavezetők csak a deszkák szálkátlanítását adják ki feladatként, de néha megbíznak deszkák felszögelésével, szálkátlaításával. Komplikáltságából kifolyólag ezek igen bonyolult feladatok. Ilyenkor én vállalom a felelősséget a munka sikerességéért. Első benyomásra ez a munka, nagyon bonyolult, de ez nem igaz. Nem olyan bonyolult munka. Aki eléggé jó fizikai állapottal és szakképesítéssel rendelkezik, nagy felelősséggel és kockázattal ugyan, de elvállalhatja az ilen jellegű munkákat. A foglalkozásom legbonyolultabb része a deszkátlanítás...őőő...akarom mondani a deszkák szálkátlanítása. Ez egy rendkívül felelősségteljes feladat, hisz oda kell figyelni a deszkák épségére, ugyanakkor a a szálkák elképségére....őőőő...vagyis lelkiépségére. Vigyázni kell, nehogy megsértődjön, mert akkor szúr. Ezért ez egy rendkívül felelősségteljes feladat. Az az úr vagy hölgy, aki ezt a feladatot elvállalja, nagy felelősséget vesz a vállára, hoszen elvállalta. Híres, világraszóló építőipari bölcsesség: Amit elvállaltunk, felelősségteljesen kell elvégeznünk, és végezni a feleadattal, s a felelősséget vállalni. Ezután, mármint a deszkás....őőőő....a deszkák szálkátlanítása után konzerválni kell. A deszkát.
Na most...
...Ez egy rendkívül felelősségteljes feladat, hisz naagy felelőssséget vállalunk el, mikor egy ilyen munkát (és persze ilyen magas feszültségű felelősséget) vállalunk el. Ezért ezt a munkát nagy odaadással kell elvégeznünk. Miutn ez megvan felelősséggel kell végeznünk munkánkat. Mikor végeztünk, elvállaltuk a felelősséget, megkapjuk a jussunkat.
Azt persze nagy felelősséggel és persze nagyon felelősségteljesen kell elkölteni.
Aranyszabály az építőiparban: Tetteink után felelősséget kell vállalnunk...
...no meg persze előtte is.
Aranyszabály az építőipari segédmunkások körében, hogy sosem szabad gyermekünknek deszkát vásárolni, hisz ezt magunk is el tudjuk készíteni.
Ehhez felelősségteljesen be kell szereznünk a "Hogyan csináljunk lécből deszkát, deszkából lécet, Lécből lécet, Deszkából deszkát, s ezek variációi" című könyvet. A gürdeszka. vagyis... gerdeszka....gördeszkagyártásnak 3árom....három, azaz 3 legfőbb lépései a következők:
-Szálkátlanítás felelősségteljesen,
-Konvertálás...akarom mondani Konzerválás
-és véégül, de nem utolsó sorban, lehetni lehet mondani, hogy az első sor legelső bekezdésében: A FELELŐSSÉGVÁLLALÁS.
Minden építőipar aranyszabály és bölcsesség titka a FELELŐSSÉGVÁLLALÁS.
Az utólsó kikezdésben....vagyis bekezdésben...
leírnék három, az építőiparban használotos drágakőszabályt.
1. bölcsesség: Amit elvállaltunk, felelősségteljesen kell elvégeznünk, és végezni a feleadattal, s a felelősséget vállalni.
2. aranyszabály:Tetteink után felelősséget kell vállalnunk...
...no meg persze előtte is.
3. bölcsesség: -
3 + 1. aranyszabály: Aranyszabály az építőipari segédmunkások körében, hogy sosem szabad gyermekünknek deszkát vásárolni, hisz ezt magunk is el tudjuk készíteni.
S BÓNUSZKÉNT egy aranyszabály:
Azona tanfojamon vagy tanfolyamon, ahol a belevaló, felelősséges segédmunkásokat felelősségteljesen kiképzik van egy vizsa.
Ez azért van, hogy felelősséget tudjanak (mert muszály felelősséget elvállalni)vállalni a munkások további felelősségteljességéért, szorgalmasságáért, felelősségéért.
A vizsga legelső pontja egy építőipari aranyszabály:
A felelősség a fontos és a jó munka. Főleg a fölerősödés és a felelősség.
Ezért nem kell tudnunk számolni, olvasni, mérni.
Erre szükségünk nincs. De felelősséggel allíthatom, hogy helyette kell egy sokkal fontosabb dolog: a FELELŐSSÉG.
Ezt a szót le kell tudni írnuk. Két S-sel írják, s felelősséggel állíthatom, jelentése lényegtelen.
1. FELADAT.
írjuk le 50-szer, hogy fellelllehtőzség. VAgyis HELYESEN: FELELŐSSÉG.
Mivel számolni nem tudunk nem kell ötvenszer, azaz 50-szer csak néhányszor. Számolás helyett azt írjuk, hogy a felelősség az ember legfontosabb erénye...Ezt 50-sszer...
a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye...a felelősség az ember legfontosabb erénye... -
arrgh mindenki eltunt? -
nyolcadikos voltam Mon, de most itt is 8adikos vagyok mert fasza gimibe akarok menni :-P -
úgy lássék -
nem. De akkor még Ghost Town nak hívták :-D -
hmm, attól még hogy So-ba járok attól még nem vagyok jó angolos :-D
bár Mo-ba 8 évet tanultam angolt.
de mivel lassan egy éve nem használom, nagyon megkopott, meg keverem is a svéddel [mintha két könyvet olvasnál, az is lol pl GYűrűk urát meg Halál a tengerekent olvasol akkor kijön hogy az elfek tengeralattjárója elsüllyesztette a Aragorn kapitány által vezetett kereskedelmi hajót] szal szákszol.
de névelőt azért használhattál volna :-) -
Dead Neo elment?! -
eDGEVILLE NEM FÉRT RÁ -
ejtettem néhány hibát:
Nem ebbe A PÁR SORA, HANEM sorba
És nem BELEADTAD, hanem BELEADTAM :) -
My modem is a big, black modem.
My modem isn't modem.
My modem is NT.
My modem is ISDN terminal adapter :)
My modem's speed is 128 Kilobit/sec.
---
Na most úgy számítsatok, hogy most félévben kettes lettem angolból, pedig ilyen jól tudok beszélni. Az előző pár sora minden angoltudásomat beleadtad, de Deesno, gondolom, te jól tudsz angolul, hisz Svédországban jársz suliba.
Kewl :)
Egyébként elárulod hányadikos vagy? Nem titok? -
ezúton szeretnék elnézést kérni a 56k modemesektől:
BOCS! -
nah elsőre sikerált :-D -
LOL! :-D
-
A DAoC topikban elhitettem Krisz073-mal, hogy 1942-ben születtem, 61 éves vagyok, és jövőre nyugdíjba megyek. :)
Annyiszor mondtam neki, hogy elhitte :)
Egyébként írt 5 kérdőjelet, aztán közölte, hogy szar, hogy olyan kevés a nyugdíj :-D
És azóta nem szólt hozzám, szerintem úgy gondloja, hogy nem akar 61 évesekkel dumálni :)
Szal elhitte, hogy 1942-ben születtem :-D -
hmmm... -
jaja :-D :) -
:-D -
:-D -
Oké, köszi -
jajajaja, érdekes ez a fajta weblap.Érdekes dolog a php.
Pl. Az én HTML weblapom ilyet nem is tudna, mert nem olyan okos, hogx ilyen fatális hibákat kövessen el :) -
Most hogy mondod.... észrevettem, de nem tudom, hogy én klikkeltem félre, vagy kettős hiba történt :) Lehet, hogy a szellemek rámentek azokra a gépekre akik megnézték a szellemes videót. -
aha. -
Nem vettem észre, csak azt, hogy kettő darab van -
az. -
MOST van csend! -
arrgh elfelejtettem a tárhelyem urljét :-d -
:-DDD -
beszurom ide hogy mindenki meglathassa ok?
csak meg fel kell toltenem :-( -
ha sokan nyomják meg eccerre akkor mindenhova betesz egy 1970-es üzit :-D -
kettő darab #23006os üzi van :-D -
mostmár tudom egyszerre írtunk Deesnoval az-az egyszerre nyomtuk meg a mehet gombot!