34580
RuneScape
  • Ron Ragm
    Én az amerikaiakban azt nem bírom, hogy mindenből pénzt akarnak csinálni, és alig vannak erkölcsi normáik, valamint akkora arcuk van hogy lassan már a kontinensen sem fér el (csak tudnám mire)
    Mert ne mondjátok már hogy vki olyan hülye, hogy berakja a macskát a mikróba...
    De az agyam akkor dobtam el, amikor a feleség(!) jelentette fel a férjét szexuális zaklatásért...
    Komolyan mondom a következő az lesz hogy vki beperel vkit mer meglökte a mozgólépcsőn...
    De semmi gond, mi is erre tartunk, éljen a fejlett(?) nyugat...!
  • Taranov
    Majd nekem is lesznek eladó cuccaim hamarosan...
  • Taranov
    Jaja, csórni nagyon sokan szoktak.
    Velem olyan is volt, hogy jött egy 65-ös kari, de nem member, és mondta, hogy "HEy, bad kid! Let's give me 30 gp."
    Erre mondtam, hogy "I haven't money", (mert ép bányászni mentem) és akkor megszólalt: "×××× your mother"

--
    Szóval tipikus amerikai
  • Androidus
    Ha valakinek megéri eladni ezeket:
    - raw lobby cert 1100-ért
    - cooked lobby cert 1300-ért
    - raw swordie cert 1300-ért
    - cooked sword cert 1500-ért
    - silver 80-ért
    - silver bar cert 800-ért
    - coal cert 900-ért
    én minden mennyiségben vevő vagyok rá (illetve amennyi pénzem van, ehe :)
  • Androidus
    Háááát, nem tudom. Számomra aki pitiáner, az pitiáner, tökmindegy, honnan jött. A Battle.neten szépen látszik, hogy nem kell ámerikáig menni, hogy szar alakokat találjon az ember. Hihetetlenül ismerős az a mentalitás, amelyik játszani nem, csak királykodni akar :( Képes a 3-as karijával körbe sétálni a terepen, és mindenkit megszólítani, hogy jaj, adjanak neki valamit, mert ő olyan szegény.
  • Taranov
    Igazad van. Számra több a pitiáner, de százalékra kevesebb a proletár paraszt, mint magyarországon.
    Én is utálom az amerikaiakat.
  • Norbesz
    :-P
  • Tarhonya
    NEM. Amerika nagy ország---> sok ember---->több pitiáner. Ráadásul azok mind rohadt életművész gecik. Utálom őket.
  • Taranov
    De rájuk szóltam, látod? :)
  • Norbesz
    Én már nem is szolok semmit..
  • Taranov
    Lééééégyszi. Ne szmájlizd már tele a fórumot. pls.
    Inkább reagálj szóban, mint HA ÉLNÉ'!
  • Dead Neo
  • Dead Neo
  • Taranov
    NEkem is minden hülye az osztálytársam volt... :) VAgyis minden hülye Marcus és az én osztálytársam volt...ugyani MArcus is az osztálytársam volt...
  • Taranov
    igen, érdekes a kereskedés az RS-ben, lehet nagyon jól járni, de vannak akik mondhatni "át akarnak verni", mert nagyon keveset adnak. Azokat nevezzük amerikaiaknak :)
    Egyébként az anti dragon shield nem ér sokat, mondhatni semmit, mert a Dragon Slayer küldetés során olcsón kapahatunk. Asszem. Én régen 400 gp-ért vettem.
    Aki 20 ezerért akarta rádsózni, az amerikai volt.
    Az RS-ben utálom az amcsikat. Az RS ilyen szempontból az élet fordítottja. Az RS-ben a magyarok a gentleman-ek, és amcsik a csóró, kunyeráló piti csalók.
    Az élet egy kicsit fordított...tuti, hogy több pitiáner van Mo-n, mint amerikában. Na erről ennyit.
  • Lord Marcus
    VOLT osztálytársaim...
  • Lord Marcus
    no igen, az értelmes osztálytárasim -)
  • Taranov
    hmmm. RS témában nem szólhatsz! Azt majd az RS topikban! :)
  • Dead Neo
    Sajnálom kuzma...de...ő... nehéz kimondani...már elment...! tudom hogy most nagyon rossz de az idő mindent megold!!!!
  • Tarhonya
    kisfiam DIE
  • Taranov
    Hello, Balázs! Régen voltál ezen a fórumon :)
    Szombaton veszem meg a dákót.
    Hogy vagy egyébként?
  • Norbesz
    Legyél szives ne itt állatkodjál mert ez itt egy RUNESCAPE topic és nem valami játszotér.
  • Dead Neo
    ILYENEKET NEMSZABAD CSINÁLNI! MERT NEMHOZ SEMMIT A JÉZUSKA!!!!

• balusz01
    ?????
  • balusz01
    NA?
  • balusz01
    hahaha!!!
  • Dead Neo
    A fegyveres csákó én vagyok és a másik fej pedig az N.B-é!!!

• balusz01
    Na?
  • balusz01
    KUZMA és VIKTOR
  • Dead Neo
    hmmm...én a földön találtam...
  • Dead Neo
    nicsak nicsak...
  • Androidus
    Nem baj, ha közben RS témában is szólok? :)))

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit ér egy anti dragon breath shield? Próbálták már 20 ezerért is rám sózni, de most 25-ért vettem egyet a boltban. Ennél biztos többet ér, mert csak harmadik alkalommal sikerült lecsapnom rá, az első kettőnél épp csak bevillant, és már tűnt is el :)

Egyébként marha érdekes dolog a kereskedés az RS-ben. Van, hogy az istennek se akarnak venni, amikor kínálom, és van, amikor egy pillanat alatt elmegy a portéka. Mint nekem a múltkor, elkiáltom magam, hogy selling rune long, már jön is a trade reuest, a srác kipakol 15k gp-t és 70 chaos-t, és megnyomja a zöld gombot. Akkor még nem tudtam pontosan, mennyit ér a chaos rúna, de éreztem, hogy ezt ell kell fogadni :) Furcsa, hogy miközben a fórumon teljesen beállnak az árak, a játékban minden ilyen cseppfolyosó :)
  • balusz01
    Kuzma!! Mikor veszed meg a dakot?
  • Taranov
    :)
  • Dead Neo
    akkor yó!!! :)
  • Taranov
    nyugis vagyok :)
  • Dead Neo
    Nyugodj már le!!!! :)
  • Taranov
    MErt egy félrekefélt kibaszott köcsög hájas Deesno az a nő! Az egy állat! Az egy hülye tyúk. Egy büdös borzalom!
  • Taranov
    Én rühellem! NEm is nézem meg azt a címet!!!!!!!!!
    MEg vagyok értve? :)
  • Dead Neo
    hmmm... lehet! Figy csak azt nemértem hogy miértnem lehet walkman-ezni a suliba!!!!!