34580
RuneScape
-
Nincs meg nekem sajnos :(((
Esetleg a Lucz-nak, ha ő ezeket tárolja :) -
jah holnap megyek!!! -
Ne más nemjelent kezett oda!!! :))) megvan még az a videó?! nekem már nincs! A 9. kerben! -
Szar? ÉS hol van? MErt én meg sem jelöltem. A Patakyra kíváncsi vagyok. Az osztályotokból rajtad kívül még jelentkezett valaki a Patakyba? -
Oké, köszi. Mész holnap suliba? -
Neeeeeem? PEdig tavaly hajtottál rá? Emlékszel, hogy le akartál fejezni Cherry Coke-os üveggel, mert azt mondtam, hogy hajtasz a Padányira :) ÉS úgy beparáztam, hogy azóta csak fórumon merem említeni a dolgot :) -
Kébzel ma felvételiztem..a leöveybe!! szar a suli!!! exelből felvételizem!!! Mah azé nemcsináltam semmit!!! deh holnap már meg lesssz!!!! -
Össze sem jöttem vele! ez mind a te agyad szüleménye volt!!!! -
Oké, oké! Egyébként összejöttél a PAdányival vagy már dobtad is? 

A smiley-k a gondolatmenetemet mutatják meg :) -
pfff. nagy tunya vagy. Már rég kész kéne lennie. Pff. 1, 5 óra alatt simán összedobsz 100 bronze bar-t.
Egyébként tin-ből és copper-ből, de légyszi iparkodjál. Kösszke. -
miből is kell bronze bart csinálni?! :) -
CSAK MÉG EGY smájlit!!!! KUZMA: 
Most halálig sértettél!!!!! Egy rockerrel?!
Nyugi nyugi nem kell magyarázni!!!! kész lessz!!! -
az jó -
DEAD NEO: Olyan tunya vagy, hogy az már fáj :) Mikor lesz már kész a bronze bar? -
én nem értek hozzá -
Androidus #23156 A tip.it aszongya, hogy lassúbb a crossbow. De hajlamos vagyok nem elhinni fenntartás nélkül, amit azok írnak. -
nagyobbat üt a crossbow állitolag -
a corssbow az közelebbrre lő, a longbow messzebbre. Viszont a crossbowhoz leeht pajzsot is felvenni
-
Androidus #23153 Az 500-at 500-ért adják meg kb :) -
Mi az a Scapeboard?
Egyébként elhiszem, hogy 4-500, mert vannak akik mindent nagyon drágán vesznek, akiknem csak az lényeg, hogy gyorsan legyen.
Egyébként Crokin-nak is igaza volt, mert régebben 100-ért adtam Marcusnak, aztán 150-ért, és később pár darabot tudtam adni 180-ért, és 200-ért. Most 230-ért árulom. -
Az zsír, van egy csomó :) lesz pénzem coal certre:)
-
Androidus #23150 A scapeboard-on inkább 4-500-ért megy darabja, igaz, nagy tételben. -
Szerintem nem, inkább 200 gp/db. -
Androidus a nick. Nature rune 100gp. Tudomásom szerint. -
A Nature Rune mennyit ér? -
Mi a játékbeli nicked? -
Szerintem csalóka, nekem mindig ilyen volt. Elég gyér dolog. Én ilyet még a GTA 3-ban se láttam, pedig az a bug király. De egyébként azért az RS sokkal sokkal jobb a GTA3-nál :) -
Csak onnan, hogy nem member világban történt...
És általában, az amerikaiak körében a meberek nem akkora tuskók, mint a free-sek. -
mindent :) -
Androidus #23142 Nekem gyanús, hogy kábé olyan egy hete valamit változtattak a navigációs részen. Előtte sokkal lagosabb volt, különösen az amcsi szerverek. Most meg nem mondom melyiken vagyok, teljesen simán fut, de idiótább lett. Al Kharid házai között csak harmadik nekifutásra bír átvágni a kari, elakad a nagysemmiben. Lehet, hogy csalóka, de mintha előtte ez jobb lett volna. -
Androidus #23141 Azt honnan lehet tudni, hogy nem member? -
Frissítve lett az RS? Mit frissítettek? -
Teszek egy próbát... -
-
Ó, te olyan gentleman vagy :)
Viktor: Sikerült összejönnöd a Padányival? :)
Mert mindig azt mondtad, hogy nem, nem, nem... :-D -
De a fórumon ittmaradok :) -
kewl :)
Én meg pont fordítva, ha normális lesz a net (ADSL) elmegyek ;) -
Jaja, mindenkit beperelnek, és egyzserűen idióták. Olyat is gyakran lehet hallani, hogy valaki látott egy közlekedési balesetet és beperelte a baleset okozóját, azért mert nagyon megviselte a baleset látványa.
Aztán többmillió forintnyi kártéritést kapott.
Olyan is volt, hogy beperelte egy idős nő a mikrohullámú sütő gyártó céget, mert az átfázott kutyáját betette, és ezért meghalt. Ara hivatkozott, hogy nem volt benne a használati utasításban, hogy nem "célszerű" kutyát tenni bele.
Teljesen idióta, és ezt a pert meg is nyerte. Nyílvánvaló, hogy csak pénzhez akart jutni, mert komolyan nem lehet valaki ekkora tapló.
És már ha ránézel marylin manson-ra. Az is amerikai :)
Szóval teljesen idióták. -
yó yó de csak a két szép szemedért! :) -
Egyébként back to RS: ha normális lesz a net visszajövök (megint:))