34580
RuneScape
-
Androidus #23334 Mire jók a következő tárgyak?
- Crushed gemstone
- Certificate (olyan, mint a scroll)
- Flier (olyan, mint a scroll)
Rendszeresen akarnak ilyeneket rám sózni :))) -
Androidus #23333 Szerintem nem kéne 100k-s képekkel szétoffolni a topicot. Van DAoC topic, tessék ott. És ekkora képeket tömegben akkor se kéne. ADSL-en vagy egy percig jött le az oldal. -
Fel tudsz jönni mIRC? -
Ez jó, hogy mindenkki beteg, akkor megyek RS-ezni. -
Hát akkor ne búsúlj, ebből most kimaradsz, aztán majd később a DAoC-ot is kipróbálod. Egyébként RuneScape memberben csak annyi a poén, hogy sokkal többb quest van, kevesebben vannak a szervereken, új skillek vannak, és lehet pénztkeresni azzal, hogy nyilakat adsz el a free-knek. Egyébként a többi különbség elenyésző. Azért nem bánom, hogy befizettem a RuneScape membert, mivel tapasztalatokat és pénzt nyertem vele. -
:( -
Télleg 1 kalappal én is kivánok neked :] -
Sajnos DAoC kilőve, mert még az RS-t sem tudtam megfűzni :( -
Én meg beteg vagyok (már szerencsére csak azér vagyok otthon nehogy visszaessek;)), ugyhogy énis ráérek
1ébként egy kalappal! -
Mer én igen s beteg vagyok -
Itthon vagy? -
És rendesek a guildban is.
RON RAGM: Kész az 1000 nyíl, holnap reggel nem vagyok suliban a felvételi miatt, tehát holnap reggel és este veheted át! -
főleg a fék szépek :) -
jaja, én ma még csak 4 órát játszottam, de 4 óra sok volt. 4-es a szintem, majd holnap folytatom, és elmegyek a Reaver Trainerhez. Majd el tudnál kísérni? VAgy megmondani az utat? Nem értem azt a térképet, ami a dobozban volt.
5-ször haltam meg, zombi ölt meg 3-szor, cutpurse 2-szer. Jó játék, feltettem a Shrouded Isles-t, és arról indítotom, nagyon szuper a gépemen, sosem akadozik, és a 64 Kbit-es ISDN-en is nagyon jó. Kevésbé akadozik, mint a RuneScape. Egyáltalán nem akadozik.
Az SI nagyon szép. -
deeh ahoz fanatizmus kell
-
na és...remélhetőleg ki tudják fizetni :) Ha nem, akkorr sorry -
deh az PÉNZBE kerül... Az ultime online meg ingyenes és jobb az rs-nél... -
RON RaGM: DEAD NEO: Ne játsszatok az ultima offlinnal, inkább gyertek, DAoCozni, legalábbis te, Viktor! -
nyugodj le, ez nem zenei fórum :)
-
Igazad van, ez ISDN-nel is simán lejött, SZIMPLA ISDN-nel! :)
A modemesekre nem lehet gondolni a mai világban... -
Miért nem veszed meg az egész játékot?
Én most vettem, egy SI-t és original game-t collectors pack-ban. Még az SI-t nem próbáltam ki, de nagyon szuper az egész.
Meg kéne venned, ennyi pénzt megér! -
Pffffff:)
-
bakker, fizetni kell érte??? Nehmár... -
Én megtaláltam, de:
"Az itt található dolgokat csak akkor veheted igénybe,ha sms-t küldesz egy megadott telefonszámra!"
Menjenek a francba, amúgysincs mobilom:) -
lol csak vicceltem -)
ha meghalsz akkor xp-ét vesztesz, meg constituiont -
Már nincs. Vagy csak én nem jövök rá hogy kéne letölteni... Nem tudsz vmi más címet mondani? Érdekelne. (free serveren nyomva teljesen ingyenes?)
-
Miért kell a moderátorok elől menekülni? Mi történik ha meghalsz? -
Ez milyen játék?! nekem sincs meg... -
És honnan lenne meg?:) -
Szerencsére már engem sem... -
cím?! -
LINKIN PARK -SOMEWHERE I BELOG FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(bocs, muszáj volt!)

-
Én nem
Vmi cím? -
akkor utóbbi :-) -
deh kell hozzá az eredeti is, deh van collectors edition ahol minda kettő megvan. -
lol, gondoltam rájuk egy pillanatra, deh mivel nekem adsl-em van, ezé engem nem érdekel
-
ott a pont :-P
nekem meg a 300 k/s letoltesi sebesseggel egesz gyorsan bejott, de a dial-uposoknak... -
AZÉ gondiolj a monemesekre is!!!! hidd el én tudom miérzés lehet most nekik.... -
wb! -
nah si-t asszem megveszem :-D
a vizesesnel azok mutans szocskek?