34580
RuneScape
  • Taranov
    jaja, mint a scroll. Valami írás? Vagy ilyesmi. Quest cucc.
  • Taranov
    Hordozható atomenergiahordozó :-D
  • Taranov
    És miért nem veszed meg ma? Vagyis holnap? Kedden...
  • Taranov
    Szia! Jó a DAoC. NAgyon. Szuper. Izgi is meg szép is. Bécsben a Media Marktban sikerült szerezni. Csak colectors pack volt 55 euróért, Német nyelvű, de nem nagyon zavaró.
  • Dead Neo
    Vampire slayer quest 1. Menj el és beszélj Drainor Village-ben Morgan-el, aki megkér, hogy öld.meg a vámpírt. 2. Menj fel a nagy ház padlására, és a szekrényből vedd ki a fokhagymát (garlic). 3. Menj a Varrock-tól északra lévő kocsmába, vegyél 2 sör (beer), és beszélj a Professzorral. ....A sörért cserébe adni fog egy fakarót (stick). 4. Menj Drainor Manorba. Menj le a lépcsőn a pincébe. Nyisd ki a koporsót és kutass benne. Erre ....előugrik a vámpír. Ha nálad a fokhagyma, akkor a fakarót használva fegyverként öld meg. Reward. 5 Attack és 2 Influence level ....
  • Tarhonya
    azzal én is szarakodtam sokat. Nem emlékszem mát mi is volt a megoldás/vége.
  • Androidus
    Most viszont a vámpírossal vagyok elakadva. Hány hektó pia fér ebbe redvás Harlow-ba???
  • Androidus
    Nem kellett, csak nyilván rosszul updatelték a szövegeket. Osman hiányolgatta ezerrel a cuccot, pedig Lila adja a kulcsot.
  • Lord Marcus
    csak bronzot szerezz szszvsz
  • Dead Neo
    Én nyugodt vagyok!!!! Tetszik a zene én beszóltam amikor DAoC-ról dumáltatok?! nem!
    Hát neemtudom nemhiszem hogy akarok deh bármi lehetséges!!!! Inkább CS vagy Warcraft3!!!!
  • Androidus
    Tököm teli van a questekkel. Buzi osman elszedte a bronzot meg a kulcs lenyomatát, és nem adott kulcsot, viszont közölte, hogy kellene még szereznem bronzot meg kulcs lenyomatot. Bugos?
  • Androidus
    És tényleg :)
  • Ron Ragm
    Eladó 14 coal cert!
  • Disno
    másik is van? jajj, ami a shield of arrav quest végén kapsz, hogy beváltsd asszem 600 aranyra
  • Norbesz
    Van vmi másik certificate is ugy emléxem
  • Norbesz
    Kétlem hogy arra a certre gondol mivel halakkal üzletel nagyban...
    nem?
  • Disno
    a certificate-ekkel érceket, rudakat és halakat raktározhatsz kisebb helyen. Öt egység beváltandó dolog egy tanúsítvány, és úgy gyűlnek, mint a rúnák, ezért könnyebb a csere velük. a flier-t pedig examineold meg :-P csak a fejszeboltot reklámozza
  • Androidus
    Jól van. Úgy tűnik, kijött egy members update, és sikerült úgy megcsinálniuk, hogy csak IE-n ne szálljon el a java tőle :(
  • Disno
    ilyen atomerőművön persze hogy nem szaggat...
  • Disno
    UO = Dransik.
    DAoC nak nagyobb feeling és mérföldekkel jobb grafix. DAoC télleg mp, a Dransik, mint a RS olyan "gazdasagszimulator" feleseg
  • Disno
    Azért, mert később okultam csak :-)
  • krisz073
    Hali.

Na mijen a DAoC?
    Hol és mennyiért sikerült szerezni?
  • Taranov
    nem :(
  • Norbesz
    Közbe nem megy a csati?
  • Taranov
    ok.
  • Taranov
    Hát én azt hiszem, hogy most, hogy DAoCozom, kevesebbet leszek mIRC-en. De azért néha felmegyek SP-re.
  • Norbesz
    Ezt már kifejtettem hogy tsak poén volt a 10 mp...
    de inkább gyere mIRC bah
  • Taranov
    Jó nem érdekes, de nem két mega, és nekem nem modemes netem van, de ha szimpla sebességen tartom, akkor csak 8 Kbit-tel gyorsabb a modemesnél és 42 sec alatt jön le. Ha dupla sebességre kapcsolok, akkor 21. Akkor Csabee-nak maximum másfélszer gyprsabb a nete, mint a dupla ISDN.
    De ezen tényleg ne vesszünk össze, mert offtopik lesz :)
  • Norbesz
    jaja ehhez 2 playa kell, 1 black armos és egy főnixes.
  • Taranov
    Nekem only 64 Kbit-es ISDN-nel lemértem! 42 másodperc!!!
  • Taranov
    Ne vedd meg őket!
  • Androidus
    Erről jut eszembe. Azt olvasom a leírásban, hogy a pajzsos küldetéshez két ember kell. Ez két olyan embert jelent, akiknek egyikőjüknek sincs meg még az a quest?
  • Androidus
    Ne haragudj, nem akartam ennyire rendreutasító lenni :( Csak néha van egy kicsi áthallásom az admin szerepkörrel :) Nem gondolom azt, hogy itt énnekem kéne megmondanom, hogy te mit csinálj, elnézést, ha a korábbi hozzászólásomból ez tűnt ki. Én csak azt látom, hogy itt szanaszéjjel offolják a topicot, és alig bírom kivadászni belőle azt, ami engem érdekel. És nem értem, hogy a camelotos dolgokat miért nem jobb a Camelot topicban megvitatni. Akit az érdekel, az úgyis elolvassa ott, nem? Engem speciel nem érdekel, mert anno kipróbáltam, és nem tetszett. Korántsem találtam meg benne azt a kiegyensúlyozottságot, amit az RS-ben. Viszont az RS nagyon tetszik, és arról szeretnék itt sokat olvasni :) És sajnálom, amikor mindenről van szó, csak a topic témájáról nem :( Meg amikor fölteszem a lelkes kezdő kérdéseimet, akkor azt válaszoljátok kb. hogy az a ki a f...t érdekel :))) Hát mondjuk engem! :) És utána is fogok járni, és tudni is fogom. Én mindent tudni akarok erről a játékról :)
  • Norbesz
    Valszeg nekem -sőt biztos- lassabb volt de nem tettem szóvá mivel nem ssoxor szurkál be Marchus ilyeneket ha néha van erre példa akkor el birok tekinteni tőle.
  • Norbesz
    Bakker :-(((
    Csak vicceltem és igen nekem is volt modemes netem és én is tudom milyen az nekik és nem tudom hány mp alatt jött le csak irtam vmit és nem akartam veresenyezni ennyi.
  • Lord Marcus
    bocsáss meg
  • Lord Marcus
    tudod, reaverrel még nem votl dolgom, és kb annyit tudok amennyit elmondtam, én is kezdő vagyok...
  • Androidus
    Nem értettél meg. Én nem versenyezni akarok, hogy kinek van gyorsabb elérése. Gratulálok, ha neked olyan van, amin 2 mega lejön 10 mp alatt. Mert hogy ennyi. Csak számold már ki légyszi, hogy egy modemesnek mennyi idő. Köszönöm.
  • Norbesz
    max 20 :-P

Curshed gemstone asszem törött gem :) -member cucc-
    Certificate valami quest cucc mint a flier vagy mi a szar :)
    De szvsz ha nem tudjuk meg a pontos szerepét ezeknek akkor is tudunk majd aludni este anélkül hogy azon gondolkoznánk mik ezek :-PPP
  • Norbesz
    nekem 10mp volt kb...