34580
RuneScape
-
Androidus #23537 Mi van??? :))) Minek vagyok én a királya???
Különben is, a királyok mindig meghalnak, az nem jó szakma. -
Ilyenkor ki van itt?
Na mindegy. -
Csak úszni lehet... -
1-2????????????????????????????????? 110-120 :)) -
A DaoC-ba lehet úszni a vízalatt és ott küzdeni a halakkal meg a többi szörnyel?! MErt WoW-ban lehet majd!
TARANOV: YÓ LETT AZ A VIDEO AMIT NÉZNI AKARTUNK ÉS CSAK HANG VOLT!! CODEC KELLETT HOZZÁ!!!! -
Én is közrejátszottam benne, sorry, de sosem gondolok időben a (?) nem létező (?) modemesekre.
Sorry. -
Nah ne má! 36-os modemmel simán néztem a smájlikat!!!! És én nemsírtam hanem csak mondtam!!! és nemkell megölni 1-2 smájliért!!!!
Áhhh....mind1! -
Multkor te sirsz a modemesek miatt akkor most ne gyere azzal hogy mit ártasz vele mert nekem semmit!
De azért igen csunya lett és máskor ne sirjál akkor a modemesek miatt!
-
Jah és mégegy kérdés?! hányembert öltem meg azzal hogy beraktam smájlikat?! köszönöm... -
hmm...really?! -
Hmm ezzal b szét a forumot -
grrr... inkább hagyom!!!!
-
-

MIND MEGHALNAK! :) -
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 
androidus! NEEE. Ezek megszállták a fórumot! Mindenki hasra! És meneküljünk! Csomag nélkül könnyebb futni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
deh tök yó lessz!!! Már naaagyon várom!!!!! ÉN UNDEAD LESZEK!!!!!! -
itt vagyok, ra-gyogok
-
nah de ez a lényeg hogy neki van CD írója és felakarjuk őket írni cd-re! ezért akarom átvinni az ő gépére!!!! -
jah eléggé szarcsík volt!!!! soha többet!!!!!! -
a winyoszedes a legjobb megoldas... ird ki CDre es add oda neki... -
A főnix?! az Varrock terétől délre!!!! Én emlékszem mert csak én iszom itt BÉRES CSEPPET!!!
Tehát ha Varrock terén vagy akkor indulj délre!!! (stone hange felé) Deh még mielött kiérnél VArrckból (ha a karaktered lefelé megy)fordulj balra és ott megleled a főnix ganget!!!! asszem azok azok!!!! ha nem akkor fordulj jobbra és az egyik mellékutcában lessz egy lefelé vezető létra!! nah azon menj le!!!! és ime ott lesz a másik banda!!! hogy mejik a Főnix gang azt nemtudom!!! kulcsot a társad tud szerezni a másik bandától a fegyverraktárba!!!! Taranovval sokáig baszakodtunk mert egy hülye mindig felvette a kulcsot amint újra termelődött!!! A fegyverraktál attól az ajtótól balralévő következő ajtó amin bementél és lementél a létrán!!! ha felmész a fegyverraktárba az őr megfog támadni mert felismeri hogy te egy másik bandába tartozol!!!! Kapjál föl annyi cuccot amennyit tudsz főleg a FŐNIX nyilkilővőket!!!! (minnél többet hogy yópénzért el tudd adni őket!)
Márcsak vissza kell menned a te bandádhoz hogy oda add az ellopott nyilkilővőket!!! Amikor ez kész bevesznek a bandába!!! a pajzs első darabja a második emeleten lessz, egy szekrénybe rejtve! kutasd át a szekrényt és már meg is van!!!!
Amikor megvan mind a két pajzs legyenek egy embernél és menjetek Varrock királyához ő aztmondja hogy vigyétek el a múzeumba! hát vigyétek ell ott add ilyen papír cuccot! azt osszátok el! 1 neked egy a társadnak! menjetek vissza a királyhoz és kész is van a quest!!! még pénzt is kaptok!!!!! Hát ennyi dióhéjban!!!! ha nemyó akkor bocs! de yónak kell lennie!!!!
by: Dead Neo -
Mondd meg neki keményen, mindent bele, Androidus a király! Neked drukkolunk!!!
-
Ez szerencsétlenül lejárt poén volt... -
Tarhonya -
huhh. DAoC-ozni hetek múlva kezdhetnél, de 2003 végéig nem fogsz WoW-zni. Huhh. Szar volt ez a Pataky, nem? -
én osztom ezt... :) -
Áhh én OPTIMISTA vagyok! ha az nemlessz 2003 végére akkor SW: Galaxies-ni fogok!!!!!! -
Huhh, az az igazság, higy már elfelejtettem, hisz mi majdnem egy éve csináltuk, de elég bugos quest, tehát ezzel számolj! -
a dio2-t ígérték 1998ra :-)
akkor a WoW 2005-2006 körül fog megjelenni :-P -
Hali! Bocs hogy nem voltam aktív cseten, de éppen Red Alert 2-t nyomtam -
Rosszul hiszed, az összes ip cím ami 192.168.x.x, az mind belső hálózat. -
Hmm...Valószínűleg. Elméletileg jártam ott.
-
Kitud yó módszert arra, hogy mp3-akat átvinni az én gépemről egy másikra ha se hálokártyám se pedig a winyót nemakarom kiszedni?! jah és NETen nem yó mert a másik gépé lassú!!! -
Köszi ez a reklám jól esett :). A hétvégén mikor leszel fent? Mert már rég nem RS-eztem, de szombaton fogok (miután végeztem a nyelvvizsgával). Vagy ha van kedved mehetünk CS-zni is, valószínű Krisz is fent lesz. -
Tundramaci #23503 Én lenni Tundramaci, Méjdzsör (Whitenigger) haversrátzja, és éppen Dió2-zni fogunk :)) -
Ki vagy...? -
Tundramaci #23500 BÁÁZ! Bekavart az XP. Ha ez a cím nem megy, próbáld meg ezt: 192.168.1.103
Ha ez sem megy, akkor
-
Tundramaci #23499 Nnna! Szasz Méjdzsör!
Ahogy ígértem, itt az IP: 192.168.1.237
Nem hiszem, hogy ez belső hálózat lenne, az ipconfig eztet mondta!
Aztán joinolni ám! -
Boldog karácsonyt!
-
Ez lol :)