34580
RuneScape
-
nincs. de sokkal boostosabb lesz mint a baxe.
én a r2h-t preferálom [természetesen az ua. anyagból készült baxeék hátrányára] több szempontból. -
elkopott a billentyűzeted? Mert 11:28 óta nem is írtál :) -
A ran a helyzettől függő, valakinek a neve is lehet, a randomot is jelentheti, de a futás multidejét is,, de akár jelenidőt is, mert a runescape-ben nem mindig szoktak helyesen írni.
A nyaklánc és a gyűrű azért jó, mert XP-t ad az elkészítése, és el lehet adni a Jewellery Shopban, ami pl. Port Sarimban van. -
nice :) Vagyis bad :) -
nice :) -
Jesszus. Nehogy azt hidd, hogy nagyon nmépszerű lesz a regényed :-D
Kicsit sok lett :) -
Nice :) -
mire jó? pl eladni:)
ran az random rövidítése:) -
Androidus #23747 Síri csönd és hullaszag :) -
Androidus #23746 Biztos untok már, de én azért csak kérdezek :))) Mire jó a gyűrű és a nyaklánc? A gyűrűt még csak fölvenni se lehet, a nyakláncot pedig megbűvölni. Pedig láthatóan van, aki ilyeneket gyárt. Mi a frásznak jó az? Az amulethez nem kell különösebben magas szint.
Ja, és mit jelent az, hogy ran? -
Androidus #23745 No hát csak sikerült valakinek átvernie, azannyát :))) Nézek, mint a moziban, hogy mit keres a bankban egy mith chain. Nemrég vettem egy rune chaint, de úgy tűnik, átváltozott :))) Pedig meg szoktam nézni, amit veszek. De ezek szerint mégsem :)))
Ennél csak az a durvább, amelyik azzal próbálkozott, hogy adjam oda neki a 300 lobby certet, és majd jön a másik karijával, és azzal fizet :) Dolgozott rajtam rendesen, ki-be lépett a karijaival, hogy "bizonyítsa", megbízhatok benne :))) Csodálkozott ezerrel, hogy vajon miért is nem bízok meg benne :) -
Androidus #23744 Ráadásul a folyamat egy idő után öngerjesztővé tud válni. Ha elég sok halat kell sütni, akkor a market mellett ácsorogva lesz alkalmam elcsípni, ahogy valaki kétségbeesetten akar venni sülthalat, meg azt is, amikor a másik próbálja eladni a nyerset. Ha nem vigyázok, és nem fogom be a fülem, egyre több lesz a sületlen halam :)))
Egyébként én kereskedelmi iskolákon oktatnám ezt a játékot :) Olyan tökéletesen demonstrálja, hogy miből is él a kereskedő :) Most például egy és ugyanazon a helyen adom és veszem a portékát, ingyen fejlődök vele és dupla pénzt akasztok rajta. Mindezt csak azért, mert én vagyok az, aki ott ácsorog órákon át. -
Nice :) -
Androidus #23742 Na most estem a saját csapdámba :))) Hétvégén keresett valaki raw lobby beszállítót, heti 1k cert nagyságrendben. No, riasztottam az összes pecást, de nem akaródzott nekik termelni. Na mondom akkor keressünk új arcokat. Össze is szedtem vagy 15 halászt, erre ma beindult mindenki :) Ja, közben meg rájöttem, hogy a halat én is meg tudom sütni, dehogy adom el nyersen. Erre ma megkínáltak 180 certtel, és lett volna még 80, de azt már nem bírtam megvenni :))) El kéne adni a sütöttet, de azt jobb egyben, ezért meg kéne sütni a 180-at... :) Két órája főzőcskézek, de még van 110 cert :))) Holnap ilyenkor is ezt fogom sütni. Viszont lépek vele 2 kuki szintet és duplájáért fogom eladni, szóval kihagyni vétek volna :))) -
Androidus #23741 Aham. Köszi :) -
Nah
Ez dragon ammy + dragon axe + ultima strength + super sterngth pot + 80 strength -
te igen, meg én, de 84-es combattal, te sem halsz meg. :-) -
De ha sokat sebez meghalok:) -
De téged nem zavar, ha sebez, az a célod, hogy hamar leverd. -
de pajzzsal nagyobb a védelmed kápizs? -
De szerintem recept nélkül is tud ütni 84-es kombattal 28-at... -
:-D -
Androidus #23733 Kikérem magamnak, én nem vagyok normális! :) -
Androidus #23732 Arra vagyok kiváncsi, hogy milyen prayer, milyen lötyi, milyen cuccok, milyen tulajdonságok. Remélem, ő érti a kérdést :) -
az a módszere: hogy 84-es a combatja :-) -
De mi arról beszéltünk, hogy mennyi a max. hit.
Ahhoz nem kell pajzs. -
király. -
Nem hiszem, azért találom unalmasnak, mert másfél évet játszottam, te még ennyit nem.
Minden ember más, de szerintem az a normális,ha egy játékot másfél év után unalmasnak talál az ember. -
Na jó, de nem túl egyszerű ez. 99-es strg-t elérni... -
És osztom ezt... :-) -
:-) Majd holnap délután... -
Androidus #23724 Azt én is tudom, de attól nem igazán fog nagyobbat sebezni. Hmmm? -
Androidus #23723 Király :) El tudnád mondani, milyen módszerrel? -
mert a baxe-hoz lehet hordani pajzsot
Télleg, mennyi egy rune baxe? -
Én 28-at sebzek.... -
Androidus #23720 És dragon 2h nincs? -
Dragon Battle Axeról beszéltem. 2vel rosszabb az aimje viszont 4gyel több a powerje mint a r2h-nak -
Androidus #23718 65. De miért a baxe a favorit, ha az r2h nagyobbat üt és jobban is talál? -
Androidus #23717 Mert még nem készült el. -
szóval. a max hit 35, amihez membernek kell lenni
recept:
99 str
40 prayer a +15% str-hez
super str potion
dragon baxe+ruby ammy = 85 weap power
aggressive combat mode
ezenkívül van a sör, van amelyik asszem +2 str-t ad, úgy emlékszem, hogy a spenót is ad, de ezt mindenki cáfolja :-) és most olvastam gnóm koktélokról, amikről sajnos nem tudom mennyi strt adnak, de adnak. szal +3 str-nél, ami elképzelhető [koktél+sör segítségével], elérhető a 36os hit
És ha vki a recepten kívül +6 str-t össze tud szedni, akkor már 37 dmg...