34580
RuneScape
  • Androidus
    Az a második task a küldetésben, de én elakadtam az elsőnél :)))
  • Taranov
    Programozzál egyet :)
  • Taranov
    ez igaz :) És a DAoC-nál a kis méretre nem törekedtek.
  • Androidus
    Hát nem tudom, nekem nem hiányzik. Így is eléggé megfekteti a gépet a java, igen nagyon rosszul kezeli a necckép. Ha az összes lényt renderelné... hát, fene tudja.
  • Androidus
    Feladom. Hihetetlen, de nem találok sehol egy normális képletet a sebzésre. Mindenki nyomatja az xp kalkulátorait, de egy redvás sebzés kalkulátor nincs sehol. Mert hogy még most se értem.
  • Androidus
    Hmmm... szerintem a daoc programozó verdesnék magukat a földhöz, ha egy pár 100k-s java kliensbe egy ilyen szintű játékot tudnának beletuszkolni. A két játék pedig egészen más műfaj. Próbálj meg egy munkahelyen daoc-ot játszani :)))
  • Tarhonya
    ha már potolva vagy a sör és tsai. nem adnak str-t.
  • Taranov
    meg minden
  • Taranov
    De minden az lett volna. Olyan normális játék lett volna, mint pl. a DAoC
  • Taranov
    :)
  • Taranov
    Értem, most az egyszer értem amit mondasz :)
  • Ron Ragm
    az emberek és a szörnyek
  • Androidus
    Mármint mi lett volna rajta 3D-s? Az épületek és a táj most is azok.
  • Androidus
    Ja, és nem érdemes eldobni. Eladni gyorsabb :)
  • Androidus
    Jó, akkor kifejtem :) A gold bányászása kétszer annyira fárasztó, ezért sose lesz a silvernél olcsóbb. A saradomin izé 50 xp, a leghúzósabb követlen arany pedig az amulet a maga 30 xp-jével. Ezért vesz mindenki silvert és nem gold-ot. A köves cuccok pedig szerintem azért nem jók xp-re, mert hiába van teszem azt egy olyan magas szintű kari, akinek pár 10 milla meg se kottyan gemre, egyszerűen nem termelnek a banyászok annyit, hogy azzal lehessen tápolni. A kövek potyogási aránya bebetonozza az ércek és a kövek árarányát. A kipotyogott kövekkel arányosan kitermelődik egy rakat érc is, ha netán van elég gem, akkor van rengeteg érc is. És akármilyen magas szintű egy kari, valamennyi idejébe neki is telik, amíg pénzt szerez. Amit megspórol a gemes craftolással, azt elveszti a gemek árának kitermelésénél. Amuletet pedig nem lehet korlátlanul eladni jól, mert le fogja verni az árát. Ráadásul a cosmicnak is van egy árfolyama, azt akkor tessék hozzáadni.

Na ezért nem értem én, hogy hogy kerül a kereskedőhöz az eladott gyűrű :)
  • Taranov
    nice :)
  • Taranov
    nemtom, mikor te még nem játszottál, nyáron arról beszéltek, hogy 3D grafika lesz, de nem lett az sem, tehát amit mondanak, az semmit nem ér.
  • Taranov
    NEm tudom, mindegy, de nem rossz az, ha valaki veszi a gold bar-t, mert hát nem kell a hasznora menni, sokan csak az XP-re mennek és eldobják amit készítettek.
  • Ron Ragm
    Deesno megvan a pénz
  • Disno
    A fegyver ereje az ütésre hat, és minél nagyobb az erő szinted, annál többet számít bele a fegyver ereje. Pl ha 1-es erő szinttel, r2h-val akarsz sebezni, akkor egynél nagyobbat nem fogsz tudni :-/ 61es erő szinten nyolcat ad a sebzéshez, viszont 88as erő szinten már 11et
  • Disno
    Te konkrétabban és célszerűbben :-)
  • Disno
    Szerintem lesz. Bár előbb még pár Dragon armor lesz előbb... meg a mostani member questhez is kibővítik a területet. Valószínűleg új város, új cucc, stb...
  • Androidus
    Hoppsz, ezt meg te írtad le :)))
  • Androidus
    Hűha. Akkor hogy is van az a képlet? A fegyver power értéke hogyan hat az str-re? Százalékosan nyomja fel?
  • Androidus
    Lesz? Vagyis be fogják vezetni a játékba a d2h-t? :)
  • Androidus
    Bocsi, de nem olvastad el, amit leírtam. Az amulet több xp-t ad, és amint céloztam rá, igen alacsony szint kell hozzá. Egészen konkrétan kevesebb, mint a gold bar legyártásához. Márpedig olyan őrült szerintem nincs, aki veszi hozzá a gold bart. Vagyis érdemes inkább amuletre menni, ha valaki xp-t akar. (Vagyis nem érdemes, mert a Szar Atomin jobb.) Szóval egyedül azt tudom megérteni, ha valaki ruby és diamond ammy-t gyárt xp-re és eladásra egyszerre.
  • Taranov
    dehogyis, nem butáskodj, nem zavar! Csak vicceltem! :)))
  • Taranov
    futás
  • Androidus
    Bocsi, de még nem adtam fel teljesen, hogy magyarul is beszélgessek erről a járékról :)))
  • Androidus
    Hmmm... jópárszor láttam önmagában használni, mintha valami rövidítés lenne. Csak annyit mond, hogy "ran" és kész. Random? Hmmm...
  • Taranov
    már ha nem lógok, vagyis ha nem vagyok beteg vagy nincs felvételi, mert sosem lógok. :-D
  • Taranov
    :) Az jó arány :)
  • Disno
    amulett tobb xp-t ad de az csak ruby+diamondban eri meg es rubyhoz 50 kraft kell :-/
  • Disno
    mi suliba járunk :-)
  • Disno
    nah ilyen kell nekem is :-)
  • Disno
    látom te már leírtad :-) sry :-)
  • Disno
    mindenki leszarja a védelmet. ha meghalsz még el is veszik...
  • Disno
    Csabi nem... csak akkor ha 99es lenne a str.
    88as strrel r2h+diamond ammyval 22 a max ütés aggressiv modeban

super str+pray+dragon baxe val nyomta szvsz
  • Disno
    pár ember elérte...kb 15 :-)
  • Disno
    a képlet rossz, minden nyolcadik str lvlnél kapsz +1 hitet. a weapon power is a str függvényében módosítja a sebzést, mint a str potion