34580
RuneScape
-
ecsém hát ez nagy LOL! Ha összehasonlítanád te is iront nyomnád!
--------Ár-----Xp---Fatigue
Coal: 200 gp - 50 - 8,5 %
Iron: 100 gp - 35 - 2,5 %
Na most mondd, melyik a jobb :-) -
Jó azaz iron, régen csak abból volt pénzem:) Meg jobban lehet vele fejlődni, mint a szénnel mert kevésbé fáradsz el a munkában. -
Sokkal egyszerűbb coallal, próbáld meg!
Nekem 52-es a miningom, és a coal jól jön a Dwarven mine-ben, az iron pedig alig ad XP-t, és nem is ér semmit. -
ki tudtad következtetni, hogy mire gondoltam? -
:) -
ez így van. -
Ha megvan hozzá a magic levelük, akkor nem pure-k. -
Megéri bejutni, mert eszméletlen mennyiségű szén van ott + mithril is van. -
Androidus #23831 Nem tudom, figyelitek-e az élbolyt. Nekem feltűnt a múltkor ez a gearshifter nevű playa. Akkor volt neki 101 milla pontja, most már 103, ehe :) Csak az allskillre nem hajt, mert valami 1440-nél megragadt, így 12. marad vele. De így ránézésre ő az egyetlen az élbolyból, aki most is masszívan nyomja. -
Androidus #23830 rofl :) Érdekes, nekem kezdetben marha szimpi volt a banyászás, most meg az akar a legkevésbé menni. Pedig a fejembe vettem, hogy vassal feltornászom magam Hatvanig, hogy bejussak a céhbe. De még Gyöngyösig se jutottam, nem fűlik hozzá a fogam sehogyan se :) -
Azért ez a "leizgobb" nem semmi :)) -
Jól mondod, szétunnám magam, ha állandóan csak küzdenék. Mennyire imádok pl bányászni is :) -
Androidus #23827 Nekem mindenesetre érdekes összefüggés, hogy akkor ezek szerint aki full rune-ban feszít, az nem lehet teljesen pure. -
Én ezt már nem értem
Most akkor kik a purek és mit csinálnak/nem csinálnak? Mer meg tudják csinálni ha megvan a magic lvl hozzá... -
ez van. A nem pure kariknak tervezik a karikat a jagexesek.
Úgy leizgobb a játék, ha mindig mással foglalkozol.
Magic, combat, fishing és a többi. -
jesszus :) -
nincs. léteznek ún. pure plate-ek, akik régen megcsinálták, amikor volt kiskapu. De csak kevés van. nem véletlenül visel minden pure rune chaint. -
Androidus #23821 Próbáltam segíteni valakinek a jailből kivadászni a mappet. Erre kiderül, hogy nem tudom átadni. Ha ledobom, nem látja. Ez elég érdekesen hangzik. Ezek szerint egy pure kari nem tudja megcsinálni a dragon questet? Vagy van rá valami módszer? -
Androidus #23820 Áááá, köszi!!! :)))))))
Gyorsan számolok is, ha valakit érdekel, kábé így néz ki az alapképlet:
Sebzés = 0,1 * s ( 1 + 0,0175 p ) + 1,05
Ahol s a támadáskor mutatkozó erő, mindennel módosítva, a p pedig a fegyver power.
Vagyis durván az erő tizedrésze a sebzés, hozzáadva annyiszor 1,75%-ot, amennyi a fegyver, és hozzácsapva a végén 1-et.
Legalábbis az a kalkulátor ott úgy tűnik ezzel számol. Pár ellenőrzést csináltam, és ránézésre stimmel a képletük. -
szerintem pedig azért nem köves cuccokat nyomnak, mert saradomin baszt egyszeűbb gyorsabb és olcsóbb csinálni, gyorsabb xp! -
Jóez -
te meg nem unod a logod? már rég cserélted le! -
www.rsinter.tk -
bah... az száksz :-( -
k. tegnap nem értem rá :-(
remélem még nem találtál jobb offert :-) -
De ha már megvolt az rs jelszavad ams forumába való belépésedkor, és ugyanazt használtad ott is akkor végülis megadtad... végülis mostmár mind1 -
Nem, mert nem adtam meg az RS jelszavam. -
Androidus #23811 Bocsáss meg, nem akartalak ezzel cikizni. Én mindenesetre nem látok különbséget aközött, hogy "mellesleg" adtad meg az rs jelszódat, vagy pedig úgy, hogy azt kérdezték. Az eredmény ugyanaz. -
Ez már csak ilyen :)) -
Androidus #23806 Egy kis rs murphy törvénykönyv :)
- Ha nem jobb klikkel választod ki a Geranttal való társalgást, tuti, hogy belemozdul, és vagy kikutatod a tálalószekrényt, vagy elindulsz fát vágni, vagy letámadod a fal túloldalán ácsorgó goblint.
- Ha sikersen rákattintottál Gerantra, tuti, hogy abban a pillanatban akarja megjavítani a köridejét a pult körül, és kezdhettek versenyezni.
- Ha beállsz a jail hátsó sarkába a black night mellé, a kalózt lehetetlen elcsípni. Hiába nyitod ki előre a menüt, és nyomod rá az attackot, amikor az innenső rácshoz ért, minden esetben belemozdul, és csak séta lesz belőle, nem nyilazás.
- Ha a fejedbe veszed, hogy helyben akarsz maradni, és az arra csellengő szörnyeket lekapni, tuti, hogy az első, amelyikre rákattintasz, épp abban a pillanatban indul világ körüli útra.
:) -
Androidus #23805 Jé, ez eszembe se jutott :) -
a ran-t általában akkor látni akkor valaki elcseszi a villogó írást:) @ran@ és amit ide irsz az villog. Ha még valaki ezt nem tudja, csak azt hogy ran, akkor irogatja szvsz. -
Androidus #23803 Jaj :( Hát minden harmadik banner azt virítja a Jagexen, hog nem szabad megadni a jelszót senkinek. De úgy látszik nem elég nagy betűkkel :((( -
akkor +?
kösz a dicséretet! -
mostmár nem kell, mert befejeztem a játékot, de akkor képzeld kellett volna. Neked egy csomó cuccod volt, meg gazdag karaktered volt, de te az életben csak egy taknyos hülyegyerek vagy, akit nem nevelt meg a jó édes anyja.
Mostmár a Dark Age of Camelottal játszom, szerencsére oda nem jössz.
És mostmár feldughatod magadnak amit loptál! Ügyes voltál, tehetségesen lopsz! Sok szerencsét hozzá az életben is! -
kell a szarod?
-
Mi már nagyrészt nem RS-ezünk. Csak néhányan, de attól még beszélgetni lehet.
Egyébként téged nem szívesen látlak itt, mert van rá esély, hogy te raboltad el a Rune large-omat, kite-omat és baxe-omat, mert a te kibaszott fórumodot volét ugyanaz a jelszavam, mint az RS-ben!
Tehát asszem mi nem is vagyunk köszönőviszonyban te kis köcsög! -
nem unjátok már? :D -
Szerintem legfontosabb lenne, hogy ne kelljen enyit katintgatni, de azért sok jó tippem lenne Andrew Gowernek. -
És melyik az első? :)