34580
RuneScape
  • Disno
    ecsém hát ez nagy LOL! Ha összehasonlítanád te is iront nyomnád!
    --------Ár-----Xp---Fatigue
    Coal: 200 gp - 50 - 8,5 %
    Iron: 100 gp - 35 - 2,5 %

Na most mondd, melyik a jobb :-)
  • Crokin
    Jó azaz iron, régen csak abból volt pénzem:) Meg jobban lehet vele fejlődni, mint a szénnel mert kevésbé fáradsz el a munkában.
  • Taranov
    Sokkal egyszerűbb coallal, próbáld meg!
    Nekem 52-es a miningom, és a coal jól jön a Dwarven mine-ben, az iron pedig alig ad XP-t, és nem is ér semmit.
  • Taranov
    ki tudtad következtetni, hogy mire gondoltam?
  • Taranov
    :)
  • Taranov
    ez így van.
  • Taranov
    Ha megvan hozzá a magic levelük, akkor nem pure-k.
  • Crokin
    Megéri bejutni, mert eszméletlen mennyiségű szén van ott + mithril is van.
  • Androidus
    Nem tudom, figyelitek-e az élbolyt. Nekem feltűnt a múltkor ez a gearshifter nevű playa. Akkor volt neki 101 milla pontja, most már 103, ehe :) Csak az allskillre nem hajt, mert valami 1440-nél megragadt, így 12. marad vele. De így ránézésre ő az egyetlen az élbolyból, aki most is masszívan nyomja.
  • Androidus
    rofl :) Érdekes, nekem kezdetben marha szimpi volt a banyászás, most meg az akar a legkevésbé menni. Pedig a fejembe vettem, hogy vassal feltornászom magam Hatvanig, hogy bejussak a céhbe. De még Gyöngyösig se jutottam, nem fűlik hozzá a fogam sehogyan se :)
  • Crokin
    Azért ez a "leizgobb" nem semmi :))
  • Crokin
    Jól mondod, szétunnám magam, ha állandóan csak küzdenék. Mennyire imádok pl bányászni is :)
  • Androidus
    Nekem mindenesetre érdekes összefüggés, hogy akkor ezek szerint aki full rune-ban feszít, az nem lehet teljesen pure.
  • Ron Ragm
    Én ezt már nem értem
    Most akkor kik a purek és mit csinálnak/nem csinálnak? Mer meg tudják csinálni ha megvan a magic lvl hozzá...
  • Taranov
    ez van. A nem pure kariknak tervezik a karikat a jagexesek.
    Úgy leizgobb a játék, ha mindig mással foglalkozol.
    Magic, combat, fishing és a többi.
  • Taranov
    jesszus :)
  • Tarhonya
    nincs. léteznek ún. pure plate-ek, akik régen megcsinálták, amikor volt kiskapu. De csak kevés van. nem véletlenül visel minden pure rune chaint.
  • Androidus
    Próbáltam segíteni valakinek a jailből kivadászni a mappet. Erre kiderül, hogy nem tudom átadni. Ha ledobom, nem látja. Ez elég érdekesen hangzik. Ezek szerint egy pure kari nem tudja megcsinálni a dragon questet? Vagy van rá valami módszer?
  • Androidus
    Áááá, köszi!!! :)))))))

Gyorsan számolok is, ha valakit érdekel, kábé így néz ki az alapképlet:

Sebzés = 0,1 * s ( 1 + 0,0175 p ) + 1,05

Ahol s a támadáskor mutatkozó erő, mindennel módosítva, a p pedig a fegyver power.

Vagyis durván az erő tizedrésze a sebzés, hozzáadva annyiszor 1,75%-ot, amennyi a fegyver, és hozzácsapva a végén 1-et.

Legalábbis az a kalkulátor ott úgy tűnik ezzel számol. Pár ellenőrzést csináltam, és ránézésre stimmel a képletük.
  • Tarhonya
    szerintem pedig azért nem köves cuccokat nyomnak, mert saradomin baszt egyszeűbb gyorsabb és olcsóbb csinálni, gyorsabb xp!
  • Ams
    Jóez
  • Disno
    te meg nem unod a logod? már rég cserélted le!
  • Disno
    www.rsinter.tk
  • Disno
    bah... az száksz :-(
  • Disno
    k. tegnap nem értem rá :-(
    remélem még nem találtál jobb offert :-)
  • Crokin
    De ha már megvolt az rs jelszavad ams forumába való belépésedkor, és ugyanazt használtad ott is akkor végülis megadtad... végülis mostmár mind1
  • Taranov
    Nem, mert nem adtam meg az RS jelszavam.
  • Androidus
    Bocsáss meg, nem akartalak ezzel cikizni. Én mindenesetre nem látok különbséget aközött, hogy "mellesleg" adtad meg az rs jelszódat, vagy pedig úgy, hogy azt kérdezték. Az eredmény ugyanaz.
  • Crokin
    Ez már csak ilyen :))
  • Androidus
    Egy kis rs murphy törvénykönyv :)

- Ha nem jobb klikkel választod ki a Geranttal való társalgást, tuti, hogy belemozdul, és vagy kikutatod a tálalószekrényt, vagy elindulsz fát vágni, vagy letámadod a fal túloldalán ácsorgó goblint.
    - Ha sikersen rákattintottál Gerantra, tuti, hogy abban a pillanatban akarja megjavítani a köridejét a pult körül, és kezdhettek versenyezni.
    - Ha beállsz a jail hátsó sarkába a black night mellé, a kalózt lehetetlen elcsípni. Hiába nyitod ki előre a menüt, és nyomod rá az attackot, amikor az innenső rácshoz ért, minden esetben belemozdul, és csak séta lesz belőle, nem nyilazás.
    - Ha a fejedbe veszed, hogy helyben akarsz maradni, és az arra csellengő szörnyeket lekapni, tuti, hogy az első, amelyikre rákattintasz, épp abban a pillanatban indul világ körüli útra.

:)
  • Androidus
    Jé, ez eszembe se jutott :)
  • Crokin
    a ran-t általában akkor látni akkor valaki elcseszi a villogó írást:) @ran@ és amit ide irsz az villog. Ha még valaki ezt nem tudja, csak azt hogy ran, akkor irogatja szvsz.
  • Androidus
    Jaj :( Hát minden harmadik banner azt virítja a Jagexen, hog nem szabad megadni a jelszót senkinek. De úgy látszik nem elég nagy betűkkel :(((
  • Ams
    akkor +?

kösz a dicséretet!
  • Taranov
    mostmár nem kell, mert befejeztem a játékot, de akkor képzeld kellett volna. Neked egy csomó cuccod volt, meg gazdag karaktered volt, de te az életben csak egy taknyos hülyegyerek vagy, akit nem nevelt meg a jó édes anyja.
    Mostmár a Dark Age of Camelottal játszom, szerencsére oda nem jössz.
    És mostmár feldughatod magadnak amit loptál! Ügyes voltál, tehetségesen lopsz! Sok szerencsét hozzá az életben is!
  • Ams
    kell a szarod?
  • Taranov
    Mi már nagyrészt nem RS-ezünk. Csak néhányan, de attól még beszélgetni lehet.
    Egyébként téged nem szívesen látlak itt, mert van rá esély, hogy te raboltad el a Rune large-omat, kite-omat és baxe-omat, mert a te kibaszott fórumodot volét ugyanaz a jelszavam, mint az RS-ben!
    Tehát asszem mi nem is vagyunk köszönőviszonyban te kis köcsög!
  • Ams
    nem unjátok már? :D
  • Taranov
    Szerintem legfontosabb lenne, hogy ne kelljen enyit katintgatni, de azért sok jó tippem lenne Andrew Gowernek.
  • Taranov
    És melyik az első? :)