34580
RuneScape
-
lohl. te mondtad hogy több hónapot kihagytál :-/
Én kb 2,08 éve jáccom de már kevesebbet meg voltak megszakítások de még játszom :-P -
jeee, Csabi rulez :-) -
pedig jo a gate miatt :-) -
500 gp/certért sokan veszik -
számold újra plz. nekem 76ossal jön ki 11 :-/ -
"Márpedig szerintem a pontszám, és nem az allskills az, ami leginkább azt mutatja, ki mennyit játszott vele."
Vannak akik a kezdetek óta játszanak, mégsem olyan iszonyat magas a pontszámuk.
A skill totalt sem kéne lebecsülni. -
számomra teljes mértékben érdektelen, ez a topik sokkal inkább áltlános témákkal foglalkozik, mint runescape-pel. Pl. Marcus néhanapján idetéved, de3 teljesen - teljesen- teljesen érdektelen számára ez a játék.Dead NEo is néhanapján idetéved és sohasem beszél RS-ről. Deesno meg Csabee pont nem ezek közé tartoznak, de vannak akik sosem beszélnek itt RS-ről. -
Androidus #23874 Azért én csöndben megjegyeznék valamit. Az, hogy itt fórumoztok, jelzi, hogy azért nem érdektelen ez a játék számotokra még most sem :) -
Én örülök neki, hogy tetszik, te nem hasonlítasz ránk, igaz, te felnőtt vagy. Nekem és MArchusnak és Sir Fidelnek és Dead Neonak és a többieknek nagyon elegünk lett belőle, hogy tele van buggal, szar a grafikája meg minden.
Én meg gondolom sok más ember is úgy gondolta, hogy van jobb játék, miért ne játsszon azzal.
Ez a game is nagyon jó volt, élveztem én is meg mások is, de mostmár elég volt belőle, most hogy jó gépem van, fut rajta minden jó játék, már nincs erre szükség a szabadidőm eltöltéséhez.
Egyébként tényleg örülök, hogy tetszik, mert amikor nekem tetszett, próbáltam sok osztálytársamat beszervezni, de van akinek első pillantásra nem tetszett, és volt akinek nem volt pénze internetre, és volt aki megunta.
Már régóta nem volt egyetlen új játékos sem, asszem te vagy az első új. -
Androidus #23872 Már bejött :) Tulajdonképpen már ránézésre tetszett. Ez a fajta sokirányú fejlesztés egyszerűen nekem van kitalálva :) Sajnos már látom, hogy elő fogok fizetni, de előbb hagyom, hogy az ingyér elérhető skillekkel kijátsszam magam :)
Ahogy elnézem egyébként a pontjaitokat, itt egyedül Norbesz mondhatja el magáról, hogy játszott ezzel a játékkal rendesen :) 6 millió pont az már valami :) Én csak épp hogy belekezdtem, és ez 2 millió pont. Márpedig szerintem a pontszám, és nem az allskills az, ami leginkább azt mutatja, ki mennyit játszott vele.
Mivel úgy tűnik, itt leginkább én képviselem az életet :) hadd mondjam el, hogy szerintem ez egy kib. jó játék :) Persze lehet szidni, mint mindent, de elképesztően jó játszhatóságot nyújt, a primitív technikai megoldás ellenére. Én csak a wow kedvéért fogom itthagyni, akkor is csak azért, mert a kettő együtt már végképp nem fér bele az időbe. -
1,5 év alatt mindenki megunta, aki folyamatosan játszott.
Marcus, Sir Fidel, Csabee, Dead Neo (bár ő alig játszott:) és a többiek. Talán Deesno is, de ő nem folyamatosan nyomatta. -
ez szép volt :) -
Én elég régen kezdtem el játszani vele, és nem untam meg! Csak szüneteltetem a játékot otthoni nethiány miatt.És ha Androidusnak bejön a RS akkor nemhiszem hogy egyhamar megunná :) -
Attól hogy te (mi...) meguntuk nem kell tériteni az embereket, ha akarnak akkor játszanak mert anno neked (nekünk..) is sok boldog orát szerzett ez a játék mégha most legszivesebben a porba is fikáznád mert neked (nekünk..) van jobb dolgot a runescape helyett.
Mert végülis meg lehet unni mindent ha rengeteget játszol vele , ahogy tetted az te és (én:) ,de csak akkor unod meg ha már játszottál vele!!
Tehát hagyd az embereket hogy megunják! :)
És ne téritsd el őket attól, hogy esélyük legyen megunni mint neked (nekem...)
Szal ennyi :-P -
készülj fel a legrosszabbra, mert elég gyakran lagos a szerver. Legjobban jársz, ha nem RS-ezel, de ezt már említettem :)) -
Szerintem elég érdekes, nekem az egyik kedvencem volt. -
Nekem a mai napig nem volt türelmem megcsinálni a prince ali questet:) -
Androidus #23864 Kicsit nézegettem, nem rosszak azok a leírások, bár néhol szűkszavúak. Ha elakadsz, csak kérdezz.
Ja, és egy jótanács általánosságban: sok sétától kímélheted magad, ha a leírás alapján előre megtervezed a beszerzéseket, de egyre vigyázz: ahol a küldetéshez kapcsolódó párbeszéd van, azt csak a leírt sorrendben intézheted, mert egyszerűen nem mondják el az odaillő szöveget, ha az előtte valót nem kérdezted ki. Én sokat bosszankodtam, mert ezt nem tudtam. -
Androidus #23863 Most volt ez kérdés nemrég, és ezt ajánlották: hunger001.fw.hu
Én nem ennek alapján csináltam, nem tudok nyilatkozni, hogy jó-e, mindenesetre magyarul van :) -
Androidus #23861 No, ma volt először játszhatatlanul lagos az összes szerver :((( Egy darabig kínlódtam vas bányászással, de egyszerűen képtelenség szinkronba kerülni a sziklával :((( -
nemtom, de már nem is fogom megtudni, mert az én csuklóm már eleget RS-ezett :))) -
Szerintem nem lehet 100, bár nem nagy a kereslet iránta.
Én bronze bart láttam 100-ért darabja, amit nagyon macerás csinálni, mert XP-t alig ad, de sokat kell fordulni. -
Androidus #23858 Forcsállom, mert 54-essel csak... ööö... asszem 9-et. De tuti nem 13-at. -
Androidus #23857 Nem sok az ironért 100 gp? Én legalábbis azt vettem észre, azt a kutya se akar venni. -
Androidus #23856 Mire a dwarven mines-ból bank és ágy közelébe érsz, lemegy a nap szvsz. Varrockban ez ott van egy köpésre a vasbányától, az ágytól pl. 3 kattintás a szikla. Lemértem: 6 és fél perc alatt gyűjtök 30 vasat (úgy értem a komplett kör ennyi), egyet a földön hagyok, ez így több, mint 1000 pont. De még így is uncsi :)
Ja, és vicces, de a tinóru majdnem tudja ugyanezt :) Azzal csak az a baj, hogy 40-es smithing felett ki a jófene fog vele bohóckodni, vagyis az érc maga értéktelen. Így aztán marad a vas. -
igen, nem tudom hányas a miningod, én 52-essel hard rockból olyan 13-at tudok. -
a fáradás függ a mining lvltől? mert én 8 db szenet tudok kiszedni amikor végleg elfáradok... -
Hard rock-kal és soft rock-kal vegyesen, de a jazz-et is szeretem :)) -
Léptem haza, pá. -
Éljen a HARD ROCK! :) -
jah, soft rockkal nyomulsz? akkor meg fél órát tanyázhatsz bent mire kijön annyi -
Én tele tudok pakkolni szenet... Mindig sikerül Kb. 91-es fatigue lesz 30 szénnél -
lehet, én a dwarven mine-t ismerem csak... -
mindegy :) -
te meg azt nem számítottad hogy nem csak egy bánya van RSben! Ott van pl a Chasm Pit, Varrock alatt ami Q közel van, stb -
Azt nem számítottad bele, hogy ha minden egyes alkalommal elvinném az iront a dwarven mine-ból Faladorba, sokkal többet kellene sétálnom...
Nem vihetem el minden 30 iront Faladorba, max. azt lehet, hogy nagy részét eldobom. -
Lehet, nem mondtam, hogy különösebben értek hozzá, de én coalt szoktam, és elég rendesen lépegetek, vagyis léegetnék, ha nem hagytam volna abba az RS-t.
-
3 iron ore egyenlő 2 coallal, így a 3 iron 3/4 ára a 2 coalnak. viszont ironból fullba tudsz pakolni, szenet szinttől függően [én 11et] -
asse műx... -
Kicsit elcsúszott...textareaban jobban nézne ki, kár hogy letiltották :-/
bááár még ott a betűtípusmódosítás :-)
--------Ár-----Xp---Fatigue
Coal: 200 gp - 50 - 8,5 %
Iron: 100 gp - 35 - 2,5 %